Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

7 30.43%
  • Berabere

1 4.35%
  • Arsenal

15 65.22%
1 ile 30 arası toplam 273 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal | ŞL Play-Off Turu 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben transferlerinde yerinde olduğuna inanmıyorum. Kanat yok oyun kurucu yok. Holmen'i alıyorsun sonra adama lisans çıkarmıyorsun. Elindeki kanadı yolluyorsun oraya forvet koyuyorsun. Resmen komedi bir transfer politikası. En isabetli transfer Alves'ti. O olmasa şuan oynadığımız maçlarda ciddi farklar yiyebilirdik. Kadlec bence devre arasında gönderilmeli. Onun yerine adam gibi birisi alınmalı. Resmen Ziegler'i aratan bir adam. Dünde nasıl oynadığını gördük. 2. sınıf bir topçu. Bu takımda çok gereksiz adam var. Selçuk, Mehmet Topuz, Baroni bu adamlar artık bu takımda oynamamalı. Nereye kadar bir silkinmemiz lazım artık.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ben transferlerinde yerinde olduğuna inanmıyorum. Kanat yok oyun kurucu yok. Holmen'i alıyorsun sonra adama lisans çıkarmıyorsun. Elindeki kanadı yolluyorsun oraya forvet koyuyorsun. Resmen komedi bir transfer politikası. En isabetli transfer Alves'ti. O olmasa şuan oynadığımız maçlarda ciddi farklar yiyebilirdik. Kadlec bence devre arasında gönderilmeli. Onun yerine adam gibi birisi alınmalı. Resmen Ziegler'i aratan bir adam. Dünde nasıl oynadığını gördük. 2. sınıf bir topçu. Bu takımda çok gereksiz adam var. Selçuk, Mehmet Topuz, Baroni bu adamlar artık bu takımda oynamamalı. Nereye kadar bir silkinmemiz lazım artık.
    Bence bir Holmen Selcuk,Mehmet Topuz ve Cristian'dan daha iyidir alternatif olarak iyi transfer ama dedigin gibi lisans cikarilmamasi tamamen sacmalik ve bosuna masraf.. Stoch'a bu sezon sans verilmeliydi ama hoca hazirlik kampindaki performansini düsük bulmustur yada Aziz Yildirim akillansin diye kiraya yollamistir ama Stoch'un böyle patlama yapacagini tahmin edemediler ikiside.. Krasic gibi ölü bir oyuncu dururken elindeki genc yetenegi yolluyorsun.. sag ve sol beke dedigim gibi kesinlikle alternatif sart yabanci olayina destek versinlerde takimin önü acilsin türk bek oyuncusu yok bu Level da oynayabilecek... ayni zamanda alves'in yanina hizli bir stoper lazim chedjou gibi.. Anadolu kulüpleride kusura bakmasin artik 3 büyüklerin avrupada önü acilmali bir sekilde.. yoksa daha cok nal toplariz avrupada bu gidisle

Mesaj Yetkileri