Sayfa 18 / 23 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 677 sonuç

Konu: 1903-2013 // 110.Yıl Kutlamaları ve Yepyeni Hedefler // Beşiktaş-1.Sezon //

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bende çok beğeniyorum Muhammeti umarım ritmini bulur ilerler

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Forvetlerin iyiymiş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Türk oyuncu kalitesi gayet iyi. Özellikle forvet hattı.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Forvetlerin iyiymiş
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Türk oyuncu kalitesi gayet iyi. Özellikle forvet hattı.
    Aynen tek forvet değil bütün mevkilerim iyi çok zevk veren bi kariyer oluyor adıma hani benim için kariyer yeni başlıyor desem yeridir

Birazdan güncellemeler gelecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sen burda iyi bi genç satarsak tefe koyarlar kelleni alırlar

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    sen burda iyi bi genç satarsak tefe koyarlar kelleni alırlar
    Öncellikle seni burda görmek çok güzel merak etme satma falan yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen 3 sezonda naptın takip edemedik bi ara bi şampiyonluk yakalamıştın ilk ya da 2.sezondu maaş bütçen 15 diyo ben 9.sezondayım italyada daha anca 15 milyon maaş bütçem var

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hocam valla 2. ve 3.sezon şampiyonluk aldık bi süper kupamız var ellerinden öper türkiye kupamız hiç yok uefada çeyrek final oynadık kısaca takımımızı tamamen kurduk 3 sezon geride kaldığında artık daha büyük başarılar hedefliyoruz çok ucuz maliyete çok güzel takım kurduk maaş bütçemizi düzenledik en çok kazanan 1.5 la Cenk Tosun ortalama ise 650 bin avro maaş ortalamamız

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ligde 2.hafta Boluu ağırlıyorduk rakibimize karşı ne kadar baskılı oynasakta golü geç buluyorduk eski oyuncumuz yeni transferimiz golle başlarken yeni transferimiz Musada takımın yıldızı oluyordu

Şampiyonlar Liginde grubumuz belli bi hayli zor gruba düştük bakalım napıcaz

Gene Oyuncularımız Milli Takımda

3.Hafta Rakip Eskişehir

Evimizde Eskişehire resmen top göstermedik yedeklerimiz artı as takımımız çok iyi uyumda bu maçta örneğin Finne Halilovic gibi isimler oynamadı rotasyon işe yarıyor uyum taktik herşey mükemmel

Bu maçı yenerek 3 te 3 yaptık en güzel tarafıda daha hiç gol yemedik

Maçın adamı Dehn seçildi stoperim gol attı güzel şeyler ayrıca 14 bin taraftarımız stattaydı artık stat yetmiyor bakalım yönetimle görüşmeler yapıcam

Bizden Ayrılmayın Yorumlarınızı Esirgemeyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Hocam valla 2. ve 3.sezon şampiyonluk aldık bi süper kupamız var ellerinden öper türkiye kupamız hiç yok uefada çeyrek final oynadık kısaca takımımızı tamamen kurduk 3 sezon geride kaldığında artık daha büyük başarılar hedefliyoruz çok ucuz maliyete çok güzel takım kurduk maaş bütçemizi düzenledik en çok kazanan 1.5 la Cenk Tosun ortalama ise 650 bin avro maaş ortalamamız
    cl'den iyi para akar sana gelecek sezonlarda estirirsin avrupada

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Aynen artık çok iyi durumdayız artık ilerleme zamanımız hedef avrupa artık 2 3 sezona clyi kaldırmak istiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bu iki ismi kadro planlamamızda olmadığı için kiraladık

Ve transfer dönemi bitti kaliteli isimler aldık işimize yaramayanları gönderdik 7 yerli 1 yabancı kattık kadromuza

3 sene boyunca 3.6 dan fazla vermedim bonservislerine ama bu sene bu fiyat 7.5 çıkmak zorunda kaldı ve 6.5 la Musaya verdik en fazla parayı Salihde kadromuza katılacak diğer sezon

Ayrıca maaşlarda ortalamam 650 bin avro iken en fazla maaşı Cenk Tosun alıyor 3 oyuncuda 1 milyon euro üzerinde maaş alıyor Cenk Tosunda 1.5 milyon euro alıyor

Baffonun gitmesine üzülmüşler benden memnunmuşlar kulüp karda hadi hayırlısı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hepimizin yakından tanıdığı ünlü kaleci kulübümüze önerildi masaya oturduk anlaştık anlaşma şartları birazdan sizlerle sizin onayınıza göre alıp almıycam

Birazdan ss atıcam

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet o isim işte

Sözleşmede kendisi yıllık 2.5 istedi biz ise 1.5 verdik 2 de anlaştık ama maç başını fazlalaştırdık şöyle bi hesap yaptım

2 milyon euro net alacak

30 maça çıksa 600 avro da ordan alacak

10 maçta gol yemese 140 bin avroda ordan alacak

Eder mi 2.740 bin avro tabi bu ortalama 3 ü bulur diyelim

Sizce imza atım mı Sinan Bolattan iyi midir karar sizin kariyer burda durdu yorumlara göre imzalıycam

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Ter Stegen Sinana bin basar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Yapma be hocam , adamımı (Baffo) göndermişsin bu hiç olmadı

Stegen'le Sinan Bolat kıyaslanamaz bile ama çok yüksek maaş istemiş , bonservisi ne kadar ? Ayrıca Stegen'in profilini rica edebilir miyim ?

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bonservissiz eve gidince profilini atarim ama cok iyi butun kaleci ozellikleri

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

yabancı sorunu yok galiba kaçırma bence stegen'i o kadar parayı ne yapacaksın zaten

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Taraftar istedi Yönetim İstedi Bizler İstedik Sizin İçin Aldık

Böylelikle stratejime ve prensiplerime bağlı kaldım net para 2 verdim bonservis vermedim işin güzel tarafıda bu

Ayrıca Sinan Bolat artı Finne yolcu olacak kontejan 5 dışarıda yabancı tutacak lüksümüz yok yerli forvet alıcam ve geleceğe dönük kaleci yerli alacam

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    yabancı sorunu yok galiba kaçırma bence stegen'i o kadar parayı ne yapacaksın zaten
    Önemli olan ben değil Gaziantepspor ben geçiciyim Antep kalıcı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

3.Hafta

Beşiktaş deplasmanındaydık 4 senede Beşiktaş deplasmanında 2 galibiyet 1 mağlubiyet almıştık bu senede hedef galibiyetti geriye düştük ama moralimizi bozmadık ikinci yarı harika oyunla tek kaleye çevirerek fark attık

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta

Şampiyonlar Liginde Rakip güçlü Roma ekibiydi daha önce 2 kere karşılaşmış ve ikisindede yenilmiştik ama bu sefer daha dinç daha diri bi rakiptik güzel bi oyunla güzel bi dizilişle rakibimizi evinde yendik bu grupta bizde varız dedik

4.Hafta

Rakip bu sefer Fenerbahçeydi bu sezonki 2.mağlubiyetimizi gene Fenerden aldık

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kariyere yorum gelmemsi ne kadar üzücü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaaa o kaleciyi almadan soruyorsun bir de En iyi kalecilerden birisi oyunda be.

Sinan Bolat'tan tabii ki çok dha iyidir yani. Şampiyonlar ligi grubu zor ama Roma'yı almışsın...
    Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Maksat heyecan olsun dedim ya Şl zor bu senede gruptan çıkmam yani çeyrek final yarı finalde eşleşeceğim takımlar grubuma düştü

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam şu son 2 gündür benim kariyerde olduğu gibi senin kariyerde de ilgi sorunu var , pek yorum yapılmıyo..

ŞL'de liderliğe oturmuşsun artık sakın kimseye kaptırma

Fener maçına ise yorumum şöyle ;

[YOUTUBE="Eciwebcba48"]Takım Eyiye Gidiyo..[/YOUTUBE]

Eyi , eyi.. Takım eyiye gidiyo elhamdülillah.. Bursa ben

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Video gene süper hocam O grupta 1. olabilimek kolay mı hocam ya

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Belalımız Karabük zor anlar yaşatsada yenilmedik güzel bi galibiyet aldık

Şampiyonlar Liginde çok iyi mücadele ettiğimiz Psgye boyun eğdik ama skor anlamında futbol bakımından rakibimizden iyi oynadık diyebilirim

Ordu maçı zor geçti adımıza yorgunduk takım olarak ama olsun galip gelmesini bildik

15 günlük milli aradan sonra oynadık Arsenal maçı öncesi zor bi maça çıkıyorduk beraberlikle yetindik sağlık olsun

Arsenala karşı daha doğrusu böyle takımlara karşı nasıl oynanacağını halen bilmiyoruz benimde tecrübesizliğim var bu konuda ama ligdeki taktiğin aynısıyla çıktık gol yedik o da adamların atağı yokken biz bastırırken yedik sonra Dehn yantoptan attı maçı böyle bitirim derken süpriz bi gol geldi havalara uçtuk

Arsenal maçı sonrası kolay rakibimizi rotasyon yaparak as oyuncuları dinlendirerek kazanmasını bildik

Genel olarak iyi gidiyoruz grupta ikinciyiz 6 puanla Arsenal 2 puanla 3.durumda 3 maçımız kaldı bi galibiyet bizi çıkarır en kötü ihtimalle diye düşünüyorum

Ligde ise Fenerle puanlar eşit bi şekilde gidiyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Uzun süre süren pazarlıklar sonucunda forveti tamamen yerlileştirdik pazarlıklara biz 2.5 milyon eurodan Liverpool ise 11 milyon eurodan başladı uzun süre pazarlık sonucu kulübüyle anlaştık sıra oyuncuyla anlaşmaktaydı

Oyuncu ile de anlaşmamız kolay oldu biz yıllık 1.2 verirken kendisi 1.7 istedi maç başı falan derken 1.4 de anlaştık iki tarafada hayırlı olsun

Oyuncumuz Blacburnda şu an kiralık sözleşmesi bittiği an bize imzayı atacak

Böylelikle Finne ve Sinan bolatta sene sonu yolcu oyuncularımız

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

samed süper olmuş, kerim frei ne yapıyor?

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Takımında Fulhamda kanat oynatmadığım için almaya gerek duymadım gözlemci bile yollamadım hiç

Sayfa 18 / 23 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri