Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

7 30.43%
  • Berabere

1 4.35%
  • Arsenal

15 65.22%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 273 arası toplam 273 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal | ŞL Play-Off Turu 1. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kadlec çok iyi olmasa da idare eder. Ben Ersun Yanal'ın yerinde olsam Kadlec'i Alves'in yanında sol stoper oynatırım. Milli takımda genellikle Sivok ile birlikte stoper hattında oynuyor. Leverkusen'de oynarken stoper hattında oynadığı maçlar oldu. Benim izlediğim maçlarda hamleleri gayet yerindeydi. Süper kupa finalinde stopere geçtiğinde hamleleriyle iki, üç pozisyonu önledi. Hiç kuşkusuz direk geri dörtlüyü; G.Gönül, Alves, Kadlec, HAK ile kurarım. Bu dörtlünün önünde Topal, Potuk en uygun ikili olur. Bu ikilinin önüne Baroni, Holmen ve Salih'ten biri monte edilebilir. Ne kadar yaşı genç olursa olsun tercihim direk Salih olur. Hücumda Kuyt, Sow, Emenike üçlüsünden biri illa solda oynayacaksa bu isim Emenike olmalı. Yobo, Raul, Emre, Webo gibi doymuş oyuncular ilk 11'de oynatılmaya devam ederse daha çok maç kaybeder Fenerbahçe. Ama hangi hoca gelirse gelsin Emre'yi hatta Meireles'i seve seve oynatmak zorunda kalacak. Emre her maç.

Bide Meireles fizik açıdan bitik şu an. İleride toparlarsa takımın bankolarından biri olur elbet. Hazır bir Meireles her zaman takıma yararlı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ben transferlerinde yerinde olduğuna inanmıyorum. Kanat yok oyun kurucu yok. Holmen'i alıyorsun sonra adama lisans çıkarmıyorsun. Elindeki kanadı yolluyorsun oraya forvet koyuyorsun. Resmen komedi bir transfer politikası. En isabetli transfer Alves'ti. O olmasa şuan oynadığımız maçlarda ciddi farklar yiyebilirdik. Kadlec bence devre arasında gönderilmeli. Onun yerine adam gibi birisi alınmalı. Resmen Ziegler'i aratan bir adam. Dünde nasıl oynadığını gördük. 2. sınıf bir topçu. Bu takımda çok gereksiz adam var. Selçuk, Mehmet Topuz, Baroni bu adamlar artık bu takımda oynamamalı. Nereye kadar bir silkinmemiz lazım artık.
    Bence bir Holmen Selcuk,Mehmet Topuz ve Cristian'dan daha iyidir alternatif olarak iyi transfer ama dedigin gibi lisans cikarilmamasi tamamen sacmalik ve bosuna masraf.. Stoch'a bu sezon sans verilmeliydi ama hoca hazirlik kampindaki performansini düsük bulmustur yada Aziz Yildirim akillansin diye kiraya yollamistir ama Stoch'un böyle patlama yapacagini tahmin edemediler ikiside.. Krasic gibi ölü bir oyuncu dururken elindeki genc yetenegi yolluyorsun.. sag ve sol beke dedigim gibi kesinlikle alternatif sart yabanci olayina destek versinlerde takimin önü acilsin türk bek oyuncusu yok bu Level da oynayabilecek... ayni zamanda alves'in yanina hizli bir stoper lazim chedjou gibi.. Anadolu kulüpleride kusura bakmasin artik 3 büyüklerin avrupada önü acilmali bir sekilde.. yoksa daha cok nal toplariz avrupada bu gidisle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayır Krasic'i ne yolluyorlar ne de oynatıyorlar. Orasını anlamadım. Adam yattığı yerden para alıyor. Bu kadar savrukluk olmaz ki...

Salih'e artık şans verilsin. Kaybedecek ne var ki? Zaten takım kötü gidiyor. Oynat be kardeşim. Yaşı genç felan değil Salih'in. Adamlar 17-18 yaşında adam sokuyorlar. Dün Atletico bile Barçaya karşı 20 yaşındaki adamı sürdü. Salih genç değil futbola göre. Geçiyor bile yaşı. Çoktan patlama yapmış olması gerekiyordu.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri