1 ile 30 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Hybrid View

Yıllardır fm oynuyorum ama şu teknik direktör olarak birikimimizi kullanabileceğimiz bir yer olsa.Para kazanıyorsun ama kazandığın parayı harcayabileceğin bir yer yok.İlerleyen fm yıllarında amatör bir takımı satın alma, başkan olabilme gibi özelliklerinde olacağını düşünüyorum.Umarım fm 15 te bu özellikler olur..

2D maç motoruyla ilgilenen yok mu aga? Yıllardır top gözükmüyor, 2D Classic oynuyoruz.
    Ayrıca oyunun geliştirmesi gereken en bariz konu Antrenmanlar.
    FM 13 hayatımda gördüğüm en rezil,anlamsız,kullanışsız,gerçekle alakası olmayan bir antrenman sistemine sahipti. Ya eski şekle dönsünler yada geliştirsinler.

Quote Originally Posted by dogus4621 View Post
    Yıllardır fm oynuyorum ama şu teknik direktör olarak birikimimizi kullanabileceğimiz bir yer olsa.Para kazanıyorsun ama kazandığın parayı harcayabileceğin bir yer yok.İlerleyen fm yıllarında amatör bir takımı satın alma, başkan olabilme gibi özelliklerinde olacağını düşünüyorum.Umarım fm 15 te bu özellikler olur..
    Kesinlikle. Örneğin daha fazla para veriyorlar diye, klübünden daha düşük saygınlığı olan başka bir klübe gitmenin hiçbir mantığı yok. Parayı kullanabileceğin ve paranın işe yaradığı bir sistem getirmeleri gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Rappa View Post
    Kesinlikle. Örneğin daha fazla para veriyorlar diye, klübünden daha düşük saygınlığı olan başka bir klübe gitmenin hiçbir mantığı yok. Parayı kullanabileceğin ve paranın işe yaradığı bir sistem getirmeleri gerekiyor.
    En azından "en çok kazananlar" listesi gibi bişey olsa hiç değilse en üstte yer almak için çaba gösterilir. Bu listenin en üstünde yer alınca da oyunun ekstra bi özelliği açılsa vs. bu da güzel olabilir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Rappa View Post
    Oyunda aldigin para cok yararli. Sozlesmen ne kadar uzunsa ve ne kadar yuksek maas ile calisiyorsan kulubun seni yollamaktan o kadar cekiniyor (tazminat odememek icin).

Ama tabii basarisiz olup gorevden alinma pek fazla yasanmadigi icin kazandigin paranin etkisi pek fazla olmuyor.

Quote Originally Posted by dogus4621 View Post
    aynen katılıyorum, hiç bir şeyi geliştirmesinler sadece bunu eklesinler kabulumdür. fm 2005ten beri her seriyi oynadım ve her seferinde bekledim bu yeniliği ama yok. fifa managar de vardı bu özelik ev yat araba falan alıyordun. ailen oluyordu falan filan. FM nin kontesptine biraz aykırı gibi dursa da bu özellik eklenmeli bence de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Devil33 View Post
    aynen katılıyorum, hiç bir şeyi geliştirmesinler sadece bunu eklesinler kabulumdür. fm 2005ten beri her seriyi oynadım ve her seferinde bekledim bu yeniliği ama yok. fifa managar de vardı bu özelik ev yat araba falan alıyordun. ailen oluyordu falan filan. FM nin kontesptine biraz aykırı gibi dursa da bu özellik eklenmeli bence de.
    öyle değilde şu "çok kazananalar" listesi olabilir.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri