Keşke şu sevip sevmediğimiz kişiler listesini de biz ayarlasak, alakasız kişiler araya karışabiliyor bazenç
Keşke şu sevip sevmediğimiz kişiler listesini de biz ayarlasak, alakasız kişiler araya karışabiliyor bazenç
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
umarım şu maaş ve yüksek bonservis saçmalığına da son verirler...
Bir de artık FM14'te penaltının kurtarılıp kurtarılamayacağını önceden bilmemek istiyorum. Tam atarken kaleci kıpırdarsa gol olmuyor.
FM Gazetesi
Yeni bir özellik daha
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şu en son çıkan çok kullandığım bir özellik. Benim çok işime yarayacak.
Sentugo.
şu bilinen özellikleri bir konuda toplasanız ?
Ya bu eskiden scoutı bi ülkeye yollayınca orada 6 ay falan dolaşır arada bizi günceller sonra geri dönerdi ve o yolladığımız ülke hakkındaki bilgisi artıp profiline yansırdı ve ben bundan zevk alırdım. FM 2012'den beri bu kalktı sanırım 2 gün içinde scout geri dönüyor. Sadece belirli bi kıta araştırması yapınca uzun uzun gidip geliyolar. Zaten FM13'te Baş Gözlemci ile beraber bu sorumluluk da kalktı o hallediyor her şeyi.
Umarım fm14 te şu sıkışık saçma fikstür olayını çözerler umarım. Bir maç için diğeri ertelenince çok saçma tarihlere atıyor. Resim eklemeye gerek duymuyorum süper lig oynayan herkesin başına gelmiştir zaten=)
Yapılan Transferlerle iştahımı bir kez daha kabartan, yalnız FM 13 ten ağzım yandığı için değerli forumdaşların yorumlarını beklemeden almayacağım ve ligleri seçerken İtalya ligi yerine Fransa ligini aktif seçeceğim(eskiden İSpanya-Almanya-İtalya-Türkiye-İngiltere ligleri aktif oynuyordum) oyundur FM 14
geçen sene bu vakitler de oyunun ön siparişi mağazalara girmemişmiydi yanlış mı hatırlıyorum acaba
su an steamden baktimda 50 euro diyor bende
Yıllardır fm oynuyorum ama şu teknik direktör olarak birikimimizi kullanabileceğimiz bir yer olsa.Para kazanıyorsun ama kazandığın parayı harcayabileceğin bir yer yok.İlerleyen fm yıllarında amatör bir takımı satın alma, başkan olabilme gibi özelliklerinde olacağını düşünüyorum.Umarım fm 15 te bu özellikler olur..
2D maç motoruyla ilgilenen yok mu aga? Yıllardır top gözükmüyor, 2D Classic oynuyoruz.
Ayrıca oyunun geliştirmesi gereken en bariz konu Antrenmanlar.
FM 13 hayatımda gördüğüm en rezil,anlamsız,kullanışsız,gerçekle alakası olmayan bir antrenman sistemine sahipti. Ya eski şekle dönsünler yada geliştirsinler.
Bide Şu menejer Geçmişi yok ya o sıkıntı kim olduğu bilinmeyen bi teknik adamız Geçmiş Ekleye bilmeliyiz
[YOUTUBE="99tEkeAfgwI"]User Interface (Kullanıcı Arayüzü)[/YOUTUBE]
0.34 Türkiye Ligi sıralama da 10.sırada yer alıyor. (Bildiğim kadarıyla geçen sene 11.ydik)
5.54'te yalnızca menajeri olmayan takımları seçebilme seçeneği gerçekçiliği arttırmış.
Last edited by manager725 : 23.Ağustos.2013 at 18:43
Gözlemlediğin oyuncuyu "Takip Listesine" eklememe olayı gelmiş. Şükür![]()
Sentugo.
fm 14 de en azından itibarı yüksek olan bütün oycuların resimlerinin eklenmesini bekliyorum. Sneijder'in bile resmi yok 13 deolur olmadık yerlerde oyun hata verdiği için yamada indiremiyoruz
![]()