Kiminle eşleştik hocam.
1860 eleyecek diye doğdu içime haydi hayırlısı![]()
ŞL'de gruptan çıkamamak kötü olmuş bir de üstüne zor rakip gelmiş hem de muhtemel rakip daha da zor![]()
@VVikernes Benim de içime öyle doğdu aslında. Münih eleyecek gibi![]()
@wladcas Hiç sorma, şans yok bu sene bende. Andy Carroll'ı mumla arıyorum vallahi
Bu arada sol bekime selam deyim
![]()
Hüseyin'de taş gibiymiş maşAllahVücut zindeliği 18...
Aynen sol bek çok iyi, direk oynatıyor musun yoksa nedir ?
Sentugo.
Davies abisinden bir kaç bişey öğrensin önce. 2 sene sonra banko sol bekim
Dün gece Ankara yolculuğum esnasında fm oynadım fakat güncelleme yapamadım otobüsteki internet sorunundan dolayı. Ligi 9 puan geriden gelip şampiyon bitirdik. Uefa'da ise Arsenal ile eşleştik fakat finali henüz oynayamadım çünkü yolculuk bittiBirazdan oynar onu da paylaşırım. Toplu paylaşım yapacağım..
![]()
UEFA KUPASI GALATASARAYIN !!!
Şaka değil; gerçek ! 2000 yılındaki maçın kopyasını oynadık. Arsenal üstünlüğünde karşılıklı ataklar.. Taffarel'in Henry'nin kafasını çıkarttığı pozisyonu bilirsiniz hepiniz
. Dk 90'da Onur Kıvrak Arteta'nın penaltısını çıkarttı çataldan. Bkz :
Son penaltıyı Popescu gole çevirmişti kalecinin sağ tarafından atmıştı. Şimdi de geleceğin Popescusu olan Semih Kaya penaltıyı aynı yere yollayıp penaltıyı gole çevirdi ve kupayı kazandırdı. İşte o görüntüler !
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Gsd7CAtpOnw"]Popescu[/YOUTUBE]
Semih Kaya'nın golü :
Tanrı Bizim Kazanmamızı Yine İstedi !
![]()
Oha birebir aynısı olmuşTebrikler kardeşim
![]()
Aminnnnnn![]()
Harika GidiyosunBaşarılar
Harbiden aynısı olmuş tüylerim diken diken oldu![]()
44 vermiş sana da daha ne istiyon![]()
![]()
Tebrikler hocam dediğin gibi tarih tekerrür etmiş , yeni sezonda bombalar patlayabilir.
Tebrikler...![]()
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, pek güncelleyemiyorum oyunu ankarada olduğumdan dolayı. Düğün işleri falan filan var, koşuşturmacayla geçti ilk günMalum, gündem transfer olacak. Ciddi anlamda sağlam forvet arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Taş gibi bişey olsun mümkünse
![]()
Rahat yazabildiğine göre evlenen sen değilsin
Allah mesut etsin kimin ise.![]()
Flumiense'de ki Fred?Olmadı Real Madrid performansından memnun olmadığı adamları Castilla'ya atabiliyor.Kurcala oraları bulursun birilerini.
Olmadı Balotelli'yi de al şenlensin ligimiz.![]()
Hahaha süper olmuş UEFA maçı![]()
UEFA kesmez artık, UEFA ne ki
Yıldız istiyoruz
bekliyoruz.
Sentugo.
@Burak Akmanoğlu , kuzeni evlendirdik dostum, teşekkür ederim sağolasın![]()
@Damigol Balotelli fikri hoşuma gitti bak, severim hırçın futbolcuları
@Sentugo Aslında şu kadro Ş.L'yi alabilecek potansiye sahipti fakat istikrarsız oyuncularım var . O yüzden gruptan bile çıkamadık. Sonrasında efsane oyun oynadık gerçi orası ayrı. Oyuna giriyorum şimdi, harıl harıl forvet arayacağım![]()
Forvet mevkiisi için şuan elimde iki tane aday var. Birisi Aboubakar diğeri ise Facundo Ferreyra . Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar? Nokta atışı yapmak istiyorum![]()