1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: 2D FM13 Oynayanlar?

Hybrid View

Hatta bana soracak olursanız 3d yi kaldırsınlar. ona harcıyacakları zamanla 2d yi geliştirsinler.

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    Hatta bana soracak olursanız 3d yi kaldırsınlar. ona harcıyacakları zamanla 2d yi geliştirsinler.
    Ayyynen kardeşim aynı fikirdeyim, 3D'de tribünlerin falan olması hoşuma gidiyor... Belki biraz çalışmayla 2D hem maç motoru hem grafiksel açıdan daha iyi bir hale getirilebilir... Ne biliyim tribün yine eklenebilir mesela veya oyuncu ikonları geliştirilebilir falan gibi...

Quote Originally Posted by Signor Joga View Post
    Ayyynen kardeşim aynı fikirdeyim, 3D'de tribünlerin falan olması hoşuma gidiyor... Belki biraz çalışmayla 2D hem maç motoru hem grafiksel açıdan daha iyi bir hale getirilebilir... Ne biliyim tribün yine eklenebilir mesela veya oyuncu ikonları geliştirilebilir falan gibi...
    evet gazoz kapakları yerine daha yaratıcı bir düşünceyle insan figürleri kullanılabilir mesela ben açıkcası 3d çok iyi bir seviyeye gelse bile oynayacağımı sanmıyorum. tepeden bakıp sahada ne olup bittiğini kimin ne nane yediğini görmek daha çok hoşuma gidiyor.

Mesaj Yetkileri