JUVENTUS'UN 101 PUAN TOPLAYAN TAKIMININ EN VERİMLİ OYUNCULARI..
En çok Palamio'yu beğendim tam bir istikrar abidesi olur. Tecrübeli soğukkanlı taş gibi stoper. Arturo Vidal nihayet emekli oluyor
bu regenler olduğu sürece juveden kimse tahtı alamaz lewangolski de 50 yaşına girse yine atAR![]()
Yönetim maaş bütçesini 38 milyon euro transfer bütçesini 12 milyon euro olarak belirledi.
Satılan oyunculara gelirsek Yeri Caseratti 2.5 milyon eurosu peşin + 15 milyon taksitli ödemeyle Atletico Madrid'in yolunu tutucak.
Guillaume minimum serbest kalma maddesinden yararlanılarak 14.75 milyon euro'ya barcelona veya atletico madrid takımına imza atacak.
Juventus ne yapmış yahuJuventus'un gerçekte de böyle olmasını bekliyorum en kısa zamanda.
TariboWest
Juventusu kimse tutamaz bundan sonra elveda de seri a şampiyonluğuna![]()
juve gerçekte de böyle zaten avrupanın en iyi 4 5 kadrosundan birine sahip bence ama şu conte nin vucinic aşkı yüzüne adamlar da bir gol kralı forvet çıkmıyo![]()
juventus ve liverpool benim tuttuğum iki takım ikiside eskiden yaşadıkları şaşalı günlerine dönüyolar yavaş yavaş![]()
Maç motoru hep bize karşı mı kötü olacak, birazda Juventus u bozsunYoksa bu kadroyla bunlar en az 2-3 sezon zirvede dururlar. Sonrada ilk 3 içinde takılmaya devam ederler.
Juveyi bende severim. Oyunun başından beri milan ve interin şampiyonluğu yok
Maç motoru inanılmaz puan kaybettiriyor kaç maçı 2-0 lardan vermişimdir yada hiç olmayacak goller üstün oynayıp 2-3 maç puan kaybedersin fakat üstün oynayıp %60 puan vermek nedir çözebilmiş değilim..
Şuanda 35 milyon maaş bütçesi ile transfer bütçesi kullanılabilir bakiyem var. Guillaume 15 milyona gideceğini hesaba katarsak bu paranın %90'ı yine transfer ve maaş'a ayrılmış bir şekilde döneceğini hesaba katarsak hemen hemen şuanda 48 milyon euro gibi bir bütçemiz var bunu 37-38 milyon euro transfere 10-12 milyon eurosunun gelecek oyuncuların maaşlarına ayırırsak transfer bütçemiz bu şekilde olur. Gidecek oyuncular olacaktır yine transfer bütçemiz artacaktır. Bu sezon her kupaya talibiz. Her sezon dahada güçleniyoruz.
Birde şuna değinmek istiyorum mantova kulübüne çok kırgınım sevilen kişilerdeyken bianda silinmiş olmam ve sadce 1 sezon kulüpte top oynayıp benim yerime sevilen kişilere oyuncuları sokan mantovaya kalbimin ne kadar kırgın olduğunu belirtmek istiyorum, çok kırgınım. Evet bu sezon Şampiyonlar Ligi için mücadele edeceğiz hernekadar "simgeler" e girmiş olsamda sevilen kişilerden aniden silinmem kalbimde kapanmaz yaralara sebep olmuştur. Mantovayı seviyorum, taraftarımızıi şehri sevdiğim doğrudur fakat kalbimdeki yaraların kapanmayacak boyutta olduğunu basın aracılığı ile bütün çizmenin duymasını istiyorum.
Bişi sorcam bi oynucuyu sattığında gelen paranın %90'nı transfer bütçesine aktarılıyor diyorsun buna nereden bakılıyor veya nereden ayarlanıyor
Teşekkürler![]()
hocam sabırsızlıkla güncellemeni bekliyoruz
1 temmuzda kaldım bazı işlerim vardı oyun öyle garip garip bekledigüncelleme 2 saati bulur malum tansfer dönemi yoğun geçecek eksik bölgeleri belirleyip gidecek oyuncuları falan belirlemek gerek. Bide 4. olduğumuz için cl'de ön eleme oynicaz kadroyu erken kurmamız gerekiyor
![]()
simgelere geçince otomatik olarak sevilen kişilerden çıkıyorsun ztn ayrıca simgeler daha iyi bir pozisyon deil mi?![]()
Transfer sezonu kapansınsıkıldık
![]()
İlk Transferimiz VİDAL bonservis bedeli ödenmemiştir.
BİQUİNHO 15 Milyon euro karşılığında Fiorentinaya satıldığı borsaya bildirilmiştir.
JUANİTO 5 Milyon euro karşılığında Mantova'da. Bu transferler yıllık 2 EU dışı oyuncu transfer hakkımızı doldurduk artık avrupaya açılmamıız gerek.
3. ön libero oldu 1 tanesini satarsak bu transfer bedavaya gelmiş olacak.
Güzel transfer.
Regenlere bak be baba işte budur