Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Hamit Altıntop'u bizde biliyoruz,geçen yılın sonuna kadar Hamit'i en çok savunanlardan biriydim ben ancak bir müddet sonra baktım ki gram değişiklik yok,yatmaya gelmiş adam.Ne Schalke'de ki ne Bayern'de ki ne de Milli Takım'da ki bildiğimiz Hamit yok,artık Real Madrid'e geldiğinde nasıl bir sakatlık geçirdiyse,üstünden gelememiş çok korkak oynuyor,çok ağır kalıyor.Oyun zekası hala iyi olsa da eskisi gibi değil.Herkesin şikayet ettiği konu da takımı frenlemesidir.Hamit oyunda olduğu zaman inanılmaz derece de yavaş oynuyoruz,Hamit'in hızlı oynamasına gerek yok ancak adam çabuk da oynamıyor,sen hızlı olamıyorsan çabuk oyna ki başkası hızlı olsun neyse konu o değil.Bende isterim eskisi gibi olsun ancak olmuyor işte,gün geçtikçe kötüye gidiyor Hamit.Eboue'nin bende farkındayım ancak adamı keselim de Sabri'mi oynasın ? Daha da beteri mi oynasın ? Hamit'in yerineyse alternatif bol,3-4 tane adam var oynayabilecek.En azından şans tanınsın baktık onlarında Hamit'ten aşağı kalır yani yok veya Hamit'ten de kötüler,Hamit oynamaya devam eder mecburen.

Bu arada kimse senin Galatasaraylılığını sorgulamadı ki,neden öyle bir fikre kapıldın ?
Kardeşim öncelikle üstüne alınmışsın, son cümleye cevap veriyim, ben sana atfen yazmadım onu genel olarak söyledim. Onu geçelim.

Sakat Hamit öyle mi? Yada sakatlığı atlatamamış Hamit?
Geçen sezon belkide kariyerinde ki en fazla maç sayısı olan 46 maçta 8 asistle oynamış "sakat Hamit". ManU deplasmanı ve Schalke maçları için ayrı bir parantez açarım şimdi de, sayfalarca uzar gider neyse... Çabuk oynama konusuna gelince, kendi tahminim olarak söylüyorum, muhtemelen Fatih Hoca hani FM tabiriyle "topu tut" seçeneğini aktif etmiş Hamit'in. Oyunu yavaşlatıp arkadaşlarının pozisyon almasını bekliyor. Tabii ki bende farkındayım çok zaman yaptığı yanlışları, tabii ki bende "aynı Hamit"i izliyorum sizler gibi. Ama benim demek istediğim farklı bir şey. Bu kalitede bir oyuncuyu kesemezsiniz, her an bir şey yapabilecek vasıfa sahip bir oyuncu Hamit, ne olursa olsun. Ha ne olur yerine gelir Gökhan İnler(keşke gelse) veya o tipte hem de hızlı olan bir oyuncu Hamit'i yedek bıraktıracak, takımdan kesecek ancak o şekilde. Yekta oynasın hadi Engin hadi Erman oynasın hatta Serkan Kurtuluş'u geri getirelim Gençler'den bakalım noluyo ondan sonra bizim orta saha. Oyunu durduran Hamit'in farkını o zaman anlayacaksınız.