Günlerdir benim sıkıntı çektigim konu da bu.... v5te yoktu böyle bir sorun ama şuan iki yamayı kullanamadıgım icin 6+0+4 kuralına mahkum ettiniz. Eger düzeltme imkanınız varsa el atın şuna lütfen
Hocam şu afrikalı topçuları nereden bulacağız vs. biraz dsaha açarsanız sevinirim.Bir de Tuna Üzümcü Karşıyaka'da...
Hocam Düzeltme yaparsan sevinirim karabükdeki LuaLua Forvet oyuncusu ve hızlanması hız olaganüstü bir adam fiziksel özelliklerini arttırırsan çok iyi olur
@Mirif
Kusura bakma abi ama çok güveniyorsunuz yamanıza Türk ligi seçememe problemi bende de var bu problemi yaşayan kişilere de geçici değil de yapıcı çözümler önerirseniz sevinirim![]()
Aynı yamayı biz de kullanıyoruz fakat dediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmadık bu da sorunun sizde olduğunu gösterir. Öncelikle belirtelim, eğer yama 1 pcde sorunsuz çalışıyorsa bu yamanın sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda yamada söylediğiniz gibi sorun oluşursa bu indiren kişinin problemidir. Yamaya maledilemez.
Last edited by Mirif : 26.Ağustos.2013 at 15:34
1 sorum olacak Türkiye neden Haziran 20'de başlıyor ? Türkiye(Haziran) yazıyor, normalde Temmuz'du.
Yama işlerinden pek anlamam ama hayli sinir bozucu birsey 2 yama aynı anda kullanılamaması. Tff zaten sembolik birsey artık ülkemizde 6+0+4 diye bir sistemin örneği yok dünyada. Neyse sorun çözülmedi ama saglık olsun yapcak bisey yok.
Balıkesirsporda Lalavela ve Karikari var mı acaba?? bir de varsa profillerini görebilir miyim?
ben fix 7 kullanıyorum ve gayet iyi. hiç bi sorun yok galatasarayı calıstırıyorum.
Öncelikle amacım kimseye karşı bir cevap vermek değil sadece kısa bir bilgilendirme yapacağım.
FMKolik'13 Fix v5 ile başka yamalar aktif olarak çalışıyordu. Bu durum v7 ile çakışmalar sonucu çalışmamaya başladı bunun nedeni v7'de yaptığımız Ülke kuralları yani bunu yapmamız nedeni yabancı kuralı ve PTT 19 takımlı yapmak için ülke kurallarını baştan yazmamız lazımdı ve bizde yazdık. Hal böyle olunca v7 ile birlikte kullandığınız diğer yamalar bozuldu ve çalışmamaya başladı. Tek yama üzerinden oyunu açmanız lazım eğer başka yama aktif ederseniz ülke kuralları yüzünden çakışıp Türkiye ligini seçemeyeceğinizi söylemem gerek. Yamamıza güveniyorum çünkü herkes yaptığı işi bilir ve ona göre konuşur. Bende ( bizde ) yaptığımız işi biliyoruz ve güveniyoruz. Daha dün oyun açarak v7 tekrar test ettim ve bir sıkıntı çıkmadı.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho