1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Oyun İçi Tercihleri Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir soru;

Bazı oyunculara oyun içi tercih antrenmanı yaptırıyorum, çok kısa sürede öğreniyor. Ardından hemen bir daha başka bir antrenman verebiliyorum.

Bazı oyuncular ise uzun sürede alışıyor, alıştıktan sonra belirli bir süre yeni oyun tercihi antrenmanı yaptıramıyorum. Bu farkın nedeni nedir?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bir soru;

Bazı oyunculara oyun içi tercih antrenmanı yaptırıyorum, çok kısa sürede öğreniyor. Ardından hemen bir daha başka bir antrenman verebiliyorum.

Bazı oyuncular ise uzun sürede alışıyor, alıştıktan sonra belirli bir süre yeni oyun tercihi antrenmanı yaptıramıyorum. Bu farkın nedeni nedir?
    Kesin cevabı bilmiyorum ama oyuncuların kişilik özellikleri ile alaklı olabilir.
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle teşekkür eden akadaşlara bende teşekkür ediyorum dediğim gibi umarım faydalı olur (:
    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bir soru;

Bende tam olarak bilmiyorum ancak suntugonun dediğine ek olarak oyuncuların çalıştığı tercihlere yatkınlığı önem arzediyor olabilir. Yani tercihler için gerekli özelliklere sahipse belki bu onun süresini kısaltıyor olabilir mesela plase şut tercihi kazanma süresi teknik bitiricilik soğukkanlılık özelliklerinin yüksekliği ile ilgili olaiblir. Ama diğer soru hakkında yorumum yok yani enden antrenman yaptıramadığın hususunda belki epey zorlanmıştır kazanırken (:

Mesaj Yetkileri