Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Kayseri Erciyesspor kazanır

3 17.65%
  • Berabere

2 11.76%
  • Beşiktaş kazanır

12 70.59%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş | STSL 2. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş | STSL 2. Hafta

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tromsö dönüşü zorlu bir maç. Maçın pazartesi olması bu açıdan iyi oldu; çünkü Norveç, uzak ve yorucu bir yolculuk olacak. Erciyes, lige iyi transferler yaparak girmiş tehlikeli bir rakip. Bu maça, asları dinlendirerek çıkarmakta fayda var. Gereksiz bir Avrupa Ligi maçı yüzünden sakatlık sorunu yaşamamak lazım.

Başarılar Beşiktaş'ım.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Erciyes yeni bir takım. Fena transfer yapmadılar ama açılmaları 3,4 hafta sürer. Ama kesinlikle çok can yakarlar diye düşünüyorum önümüzdeki haftalarda. Trabzonspor maçında olduğu gibi sakin oynayalım, Fernandes de istesin üç puanı kazanan taraf oluruz. En kötü yenilmeyiz diye düşünüyorum. Henüz takımlar oturmamışken ligin ilk haftalarında Erciyes, Bursa ve Antalya gibi zorlu deplasmanlara çıkacak olmamız iyi. Ligin ortasında oynamak yerine ilk haftalarda oynamamız daha iyi bu rakiplerle. 10.haftadan sonra fix. daha zayıf gözüküyor.

Nesil
    2007

Bilic'li Beşiktaş'tan bu sene bir şeyler bekliyorum. Bu maçı da alacaklarını düşünüyorum. Kayseri Erciyes'in oyuncularının biraz daha birbirlerine alışmaları lazım gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

erciyes antalya maçında kesinlikle çok olumlu sinyaller verdi, tıpkı beşiktaş gibi. bu sene fenerbahçe'nin de ekstrem formsuzluğuyla beşiktaş galatasaray'ın en büyük rakibi olur ligde. bu maçı da 2-1 beşiktaş kazanır diye düşünüyorum. kaleci, defans ve kanatlar+forvet hattı kaliteli erciyes'in ama orta sahası biraz sıkıntılı. beşiktaş atiba-veli-fernandes hattıyla bir adım önde diye düşünüyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

rahat kazanırız bu macı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugünkü skorlardan sonra, yarınki maç daha da önem kazandı. Maçı alırsak, haftayı lider tamamlayacağız. Bu arada, 21 kişilik bir kafileyle gidildi Kayseri'ye. O kafilede şu isimler bulunuyor:

TOLGA ZENGİN
    CENK GÖNEN
    EMRE METİN
    TOMAS SİVOK
    SERDAR KURTULUŞ
    JULIEN ESCUDE
    PEDRO FRANCO
    ERSAN GÜLÜM
    MUSTAFA PEKTEMEK
    İBRAHİM TORAMAN
    NECİP UYSAL
    MANUEL FERNANDES
    VELİ KAVLAK
    HUGO ALMEIDA
    MICHAEL ENERAMO
    GÖKHAN TÖRE
    OLCAY ŞAHAN
    BRUNO DENTINHO
    OĞUZHAN ÖZYAKUP
    MUHAMMED DEMİRCİ
    ATIBA HUTCHINSON

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56390/

Kadroda 3 kaleci, 8 yabancı var. Dışarda kalacak olanlar, Emre Metin ve 2 yabancı olacak. Umarım o 2 yabancı, Escude ve Dentinho olur. Şöyle de bir 11 ile çıkarsak, çok iyi olur, bu kadronun çıkacağını pek sanmasam da:

Tolga

Serdar - Sivok - Franco - Ersan

Atiba - Fernandes

G.Töre - Oğuzhan - Olcay

Pektemek (Almeida/Eneramo)

Nesil
    2006

Beşiktaş ikinci haftada liderlik aşkına oynar; güzel bir mevsimde Erciyes deplasmanına gidiyorlar. Maça baskılı başlarlar eğer maç sonu skor gelirse Trömso maçı düşünülüp yavaş bir tempoya bürünürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Temposu yüksek,zevkli bir maç bekliyorum bu maçta favorim Erciyes

Tolga

Serdar - Sivok - Franco - Ersan

Veli - Atiba

Gökhan - Fernandes- Olcay

Eneramo

3 büyük takım arasında adam gibi kanat oyuncuları olan tek takım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Erciyes, geçen sezon Gaziantepspor ve Kasımpaşa'da oynayan Senijad Ibricic'i kadrosuna katmış. Bu maçta oynayamayacak sanırım. Ayrıca FM'de 2 senedir iyi bir profili olan Sofiane Hanni'nin bu maçta ilk 11 çıkabileceği söyleniyor. Üstüne basa basa söylüyorum, Erciyes bu maçta yenilebilir ancak kesinlikle bu sene ligin flaş ekiplerinden olacaklar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu:

Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Atiba , Gökhan Töre, Fernandes, Olcay , Almeida

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Biliç sanırım Escude'nin tecrübesine güveniyor olmalı ki onu hep ilk 11'de oynatıyor. Ama Trömsö maçında takımı yakan Escude oldu. Merak ediyorum acaba sol bek olsa takımda Ersan'ı sol stoper oynatıp oynatmayacağı yoksa Escude'yi hep mi düşünüyor. Escude ile olacak iş değil ya bakalım. Ayrıca Töre'nin oynatılmasına sevindim. Dentinho sağ açıkta olmuyor, sol tarafta daha iyi oynuyor ama Olcay var.

Escude dışında beklediğim kadroyu tercih etmiş Bilic. Hoca Escude'ye böyle güveniyorsa bir bildiği vardır diyorum ama tabi Franco'nun şans bulmasını isterdim. Kulübede de Eneramo vardır diye tahmin ediyorum.

Vurduğumuz gol olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Escude dışında, Veli ve Almeida'nın da sürekli olarak forma giymesine karşıyım. Oğuzhan'ı ve Pektemek ya da Eneramo'yu 11'de görebilirdik. Bir de bu maç umuyorum ki Ersan'ın sol bek başladığı son maç olsun. Tromsö maçında G.Süzen oynasın, sonraki maçlarda da yeni sol bekimizi görelim artık sahada. Ersan'dan sol bek olmuyor zira.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Temposu yüksek bir maç bekliyorum. 1-1 biter diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Temposu yüksek bir maç bekliyorum. 1-1 biter diye düşünüyorum.
    Bir fenerli olarak sana ciddi bir şekilde söylüyorum bu maçı Beşiktaş alıcaktır.Bilic Trömso faciasından sonra takımı iyi sıkıştırmıştır ne kendi nede takımı riske sokacağını sanmıyorum.

Fernandes Attı 1-1

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    rahat kazanırız bu macı..
    Abi şunu ne zaman desen bir sıkıntı yaşıyoruz. (Örn: Tromso maçı)

Maç:

Savunmada bireysel hatalardan gol yemeye devam ediyoruz. Şöyle organize bir ataktan gol atan yok bize daha. Umarım ikinci yarıda çeviririz maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilic'te yenilen gollere henüz çare olamadı. son 1.5 maçta yenilen gol sayısı 4.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Töre attı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahahahhaha
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tore iyi vurdu 2-2

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Töre 2 maçtır atıyor, hadi bakalım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Escude'ye o kadar laf edildi, adam kalktı galibiyet golünü attı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Erciyes'in savunması felaket. Stoper oynayan 4 numara iyi değil. Sağ kanatları sıkıntılı. En büyük sorunları gol yedikten sonra takımın çökmesi. Acayip bir moral bozukluğu içine giriyorlar. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.

Oğuzhan'ın pası mükemmeldi. Ve Almeida karşı karşıya pozisyonda attığına göre bu yıl umutlu olabiliriz artık.

Oğuzhan yedek bırakılacak oyuncu mu be?

Oyun iyi değil, bireysel hatalar var ama sonuç güzel tebrikler...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pozisyonlari 1 kez izledim banami oyle geldi bilmiyorum ama besiktasin attigi 3. ve 4. golu ofsaytti diye gordum tebrikler bu arada guzel mucadele etti besiktas daha iyi olacaklar gibi..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri