Tromsö dönüşü zorlu bir maç. Maçın pazartesi olması bu açıdan iyi oldu; çünkü Norveç, uzak ve yorucu bir yolculuk olacak. Erciyes, lige iyi transferler yaparak girmiş tehlikeli bir rakip. Bu maça, asları dinlendirerek çıkarmakta fayda var. Gereksiz bir Avrupa Ligi maçı yüzünden sakatlık sorunu yaşamamak lazım.
Başarılar Beşiktaş'ım.
Erciyes yeni bir takım. Fena transfer yapmadılar ama açılmaları 3,4 hafta sürer. Ama kesinlikle çok can yakarlar diye düşünüyorum önümüzdeki haftalarda. Trabzonspor maçında olduğu gibi sakin oynayalım, Fernandes de istesin üç puanı kazanan taraf oluruz. En kötü yenilmeyiz diye düşünüyorum. Henüz takımlar oturmamışken ligin ilk haftalarında Erciyes, Bursa ve Antalya gibi zorlu deplasmanlara çıkacak olmamız iyi. Ligin ortasında oynamak yerine ilk haftalarda oynamamız daha iyi bu rakiplerle. 10.haftadan sonra fix. daha zayıf gözüküyor.
Bilic'li Beşiktaş'tan bu sene bir şeyler bekliyorum. Bu maçı da alacaklarını düşünüyorum. Kayseri Erciyes'in oyuncularının biraz daha birbirlerine alışmaları lazım gibi.
erciyes antalya maçında kesinlikle çok olumlu sinyaller verdi, tıpkı beşiktaş gibi. bu sene fenerbahçe'nin de ekstrem formsuzluğuyla beşiktaş galatasaray'ın en büyük rakibi olur ligde. bu maçı da 2-1 beşiktaş kazanır diye düşünüyorum. kaleci, defans ve kanatlar+forvet hattı kaliteli erciyes'in ama orta sahası biraz sıkıntılı. beşiktaş atiba-veli-fernandes hattıyla bir adım önde diye düşünüyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
rahat kazanırız bu macı..
Bugünkü skorlardan sonra, yarınki maç daha da önem kazandı. Maçı alırsak, haftayı lider tamamlayacağız. Bu arada, 21 kişilik bir kafileyle gidildi Kayseri'ye. O kafilede şu isimler bulunuyor:
TOLGA ZENGİN
CENK GÖNEN
EMRE METİN
TOMAS SİVOK
SERDAR KURTULUŞ
JULIEN ESCUDE
PEDRO FRANCO
ERSAN GÜLÜM
MUSTAFA PEKTEMEK
İBRAHİM TORAMAN
NECİP UYSAL
MANUEL FERNANDES
VELİ KAVLAK
HUGO ALMEIDA
MICHAEL ENERAMO
GÖKHAN TÖRE
OLCAY ŞAHAN
BRUNO DENTINHO
OĞUZHAN ÖZYAKUP
MUHAMMED DEMİRCİ
ATIBA HUTCHINSON
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56390/
Kadroda 3 kaleci, 8 yabancı var. Dışarda kalacak olanlar, Emre Metin ve 2 yabancı olacak. Umarım o 2 yabancı, Escude ve Dentinho olur. Şöyle de bir 11 ile çıkarsak, çok iyi olur, bu kadronun çıkacağını pek sanmasam da:
Tolga
Serdar - Sivok - Franco - Ersan
Atiba - Fernandes
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Pektemek (Almeida/Eneramo)
Beşiktaş ikinci haftada liderlik aşkına oynar; güzel bir mevsimde Erciyes deplasmanına gidiyorlar. Maça baskılı başlarlar eğer maç sonu skor gelirse Trömso maçı düşünülüp yavaş bir tempoya bürünürler.
Temposu yüksek,zevkli bir maç bekliyorum bu maçta favorim Erciyes
Tolga
Serdar - Sivok - Franco - Ersan
Veli - Atiba
Gökhan - Fernandes- Olcay
Eneramo
3 büyük takım arasında adam gibi kanat oyuncuları olan tek takım![]()
Erciyes, geçen sezon Gaziantepspor ve Kasımpaşa'da oynayan Senijad Ibricic'i kadrosuna katmış. Bu maçta oynayamayacak sanırım. Ayrıca FM'de 2 senedir iyi bir profili olan Sofiane Hanni'nin bu maçta ilk 11 çıkabileceği söyleniyor. Üstüne basa basa söylüyorum, Erciyes bu maçta yenilebilir ancak kesinlikle bu sene ligin flaş ekiplerinden olacaklar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu:
Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Atiba , Gökhan Töre, Fernandes, Olcay , Almeida
Biliç sanırım Escude'nin tecrübesine güveniyor olmalı ki onu hep ilk 11'de oynatıyor. Ama Trömsö maçında takımı yakan Escude oldu. Merak ediyorum acaba sol bek olsa takımda Ersan'ı sol stoper oynatıp oynatmayacağı yoksa Escude'yi hep mi düşünüyor. Escude ile olacak iş değil ya bakalım. Ayrıca Töre'nin oynatılmasına sevindim. Dentinho sağ açıkta olmuyor, sol tarafta daha iyi oynuyor ama Olcay var.
Escude dışında beklediğim kadroyu tercih etmiş Bilic. Hoca Escude'ye böyle güveniyorsa bir bildiği vardır diyorum ama tabi Franco'nun şans bulmasını isterdim. Kulübede de Eneramo vardır diye tahmin ediyorum.
Vurduğumuz gol olsun.![]()
Escude dışında, Veli ve Almeida'nın da sürekli olarak forma giymesine karşıyım. Oğuzhan'ı ve Pektemek ya da Eneramo'yu 11'de görebilirdik. Bir de bu maç umuyorum ki Ersan'ın sol bek başladığı son maç olsun. Tromsö maçında G.Süzen oynasın, sonraki maçlarda da yeni sol bekimizi görelim artık sahada. Ersan'dan sol bek olmuyor zira.
Temposu yüksek bir maç bekliyorum. 1-1 biter diye düşünüyorum.
Fernandes Attı 1-1
Bilic'te yenilen gollere henüz çare olamadı. son 1.5 maçta yenilen gol sayısı 4.
Töre attı.
Ahahahahhaha![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
tore iyi vurdu 2-2
Töre 2 maçtır atıyor, hadi bakalım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Escude'ye o kadar laf edildi, adam kalktı galibiyet golünü attı.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Erciyes'in savunması felaket. Stoper oynayan 4 numara iyi değil. Sağ kanatları sıkıntılı. En büyük sorunları gol yedikten sonra takımın çökmesi. Acayip bir moral bozukluğu içine giriyorlar. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
Oğuzhan'ın pası mükemmeldi. Ve Almeida karşı karşıya pozisyonda attığına göre bu yıl umutlu olabiliriz artık.![]()
Oğuzhan yedek bırakılacak oyuncu mu be?![]()
Oyun iyi değil, bireysel hatalar var ama sonuç güzel tebrikler...![]()
pozisyonlari 1 kez izledim banami oyle geldi bilmiyorum ama besiktasin attigi 3. ve 4. golu ofsaytti diye gordum tebrikler bu arada guzel mucadele etti besiktas daha iyi olacaklar gibi..