Originally Posted by Laz61g Şut yersen 1461 yada boluya git abi onlar genellikle kovuluyo çünkü bide az çok bildiğim takımlar daha rahat yorum yaparım 1461 üst lige çıkıyormuki
Originally Posted by 5267 1461 üst lige çıkıyormuki Çıkıyo diye biliyorum oyunda eğerki kullanılan yamada birşey yoksa ek olarak
Originally Posted by Laz61g Çıkıyo diye biliyorum oyunda eğerki kullanılan yamada birşey yoksa ek olarak Şuanki oyun yamalı,o zaman olabilir. Halil hocam sen sen ol (ben olma bırakırsın kariyeri asdasdasdasd ) 1461'e gitme
Originally Posted by 5267 Şuanki oyun yamalı,o zaman olabilir. Halil hocam sen sen ol (ben olma bırakırsın kariyeri asdasdasdasd ) 1461'e gitme Halil abi git boluya o zaman Edit:61.yorum budamı tesadüf hoca
yüklenmeyin adama premeir ligden sonra ptt zayıf kaldı tökezledi 2. yarı toparlar halil abi
Originally Posted by Burak Akmanoğlu 9999154135745.Kez başarılar beyler. Originally Posted by sowkay Adana feci yardırıyor. Teşekkürler Originally Posted by Laz61g Halil abi git boluya o zaman Edit:61.yorum budamı tesadüf hoca Git az ötede yaşa Çağrı
Diyecek birşey bulamıyorum artık yarın bir daha bakıcam kariyere inşallah durum toplanmıs olur kolay gelsin
Originally Posted by 5267 Şuanki oyun yamalı,o zaman olabilir. Halil hocam sen sen ol (ben olma bırakırsın kariyeri asdasdasdasd ) 1461'e gitme EPL 2 yada İBB gözüküyor şuan
Forum Rules