Fenerbahce hata yapmiyor, Adana karsisinda maglup duruma dusmelerine ragmen maci cevirdiler 2-1 aldilar
Fenerbahce hata yapmiyor, Adana karsisinda maglup duruma dusmelerine ragmen maci cevirdiler 2-1 aldilar
Bizim 2 zor deplasmanimiz var Fenerbahceninde 2 zor deplasmani var.
Sampiyonlugu kacirmak degilde Sampiyonlar ligine direkt katilamamak kotu olacak bizim icin.
HATA YAP FENER
kaç maç kaldı![]()
En cekindigim rakip, yarali aslan
Ligde 10cu sirada ve hic bir iddiasi yok ama sampiyonu belirlemekte buyuk rol oyniyabilir.
Deplasmandayiz
Demekki neymis Aslani yarali birakmiyacanone gectikten sonra ucuncu gol icin firsatlarimiz oldu ama degerlendiremedik. Beraberlik golunu yedikten sonra Aykutunda sinirlerine hakim olamamasi bizim galibiyet golu sansimizi hepten tukketi.
Sampiyon Fenerbahce diyebiliriz artik !
Sampiyon Fenerbahce
ORDUSPOR TEKNIK DIREKTORU HIKMET KARAMAN
"TRABZONSPORUN OYNADIGI FUTBOLU BEGENMIYORUM"
TURKIYE KUPASI TRABZONSPORUN !
TRABZONSPOR TEKNIK DIREKTORU
"MAC ONCESI OYUNCULARI GERMEK ISTEMEDIK HIKMET BEY GIBI"
"BIZIM AMACIMIZ BELLIYDI, SADECE KUPAYA ODAKLANMISTIK"
"HIKMET BEYE SIMDI CEVAP VERMEK ISTIYORUM, OYNATIGIM FUTBOLU BEGENMIYORSA KENDI TAKIMINI IZLESIN"
"UNUTMADAN DAHA RAHAT IZLIYEBILMESI ICINDE ONA YENI OYUNCAK HELIKOPTER ALDIM"
Yazik ettik !
Sampiyonlar ligine gidebilmemiz Fenerbahcenin elinde. Besiktastan puan veya puanlar almalilar
Aslanim Webo atmis Besiktasa
Biliyorsun senide ayri severim Sowoyumu zaten sana kullanmistim yilin en iyi yabanci odulunde
Sampiyonluk elden kacti ama bizde bundan dersler cikardik.
Yildiz oyuncu oynatmayi severim ama yanlis yere yapinca yildiz transferini oynatma sansimiz olmadi. Soner ile beraber iyi bir ikili olabilirdi Siem De Jong ama bir turlu sakatliklardan ikisini bir arada goremedik. Sakatliktan ciktigindada ne Soneri ne Necipi kesebildim orta sahadan.
Siem De Jong kaliteli bir futbolcu ama takimda yer bulmasi cok zor. Biz yildiz transfer hakkimizi forvetten yana kullansaydik suanda acik ara sampiyon olmustuk.
SL on elemesi bizim icin onemli, kura sansim yoktur ama onumuze gelende bize saygi gostermesse hata yapar.
Umarım Şampiyonlar ligine gidersin abi.
Seneye de takımı oturtursan şampiyon olacağından eminim, sağlık olsun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
QPR teklif yapti ama suanlik Trabzonspordan ayrilmam soz konusu degil
Buyuk umutlarla getirdigimiz De Jong Vitesse'de
£6,750,000
odediler bize + bir sonraki satistan 10% pay
PEPE TRABZONSPOR'un kendisi ile ilgilendigini dogruladi
Diego
£3,000,000 karsiliginda Trabzonsporda
SL yolunda ilk rakibimiz belli oldu
Nicolas Gaitan
£2,000,000 karsiliginda TRABZONSPOR'da !
Bu transferle birlikte Llalijce yol gozuktu. Takim ici dengeleri bozmaya calisiyor menajeri durmadan yeni kontrat isteyip. Tavan ucret haftalik £30,000 kabul etmiyen gider
[YOUTUBE="2jQTCAhDZSw"]Trabzonspora attigi gol[/YOUTUBE]
Gaitanin yabancisi degiliz
Celu takimda yer bulamiyordu ve gecen sezonu Urfada kiralik gecirdi. Ordaki iyi performansi onun piyasasini artirdi.
Kendisini Fenerbahce istedi ve rakibimiz olmasina ragmen transferinde kolaylik sagladik.
£1,900,000 karsiliginda Fenerbahceye verdik Celuyu
2 hazirlik maci yaptik bu mactan once, yani tam hazir degildik boyle bir maca. Yinede iyi bir skor aldik, deplasmanda gol atabilecegimizi dusunuyorum bu yuzden iyi bir skor diyorum.
Sanogo sakatlandi, ve elimizde sadece forvet olarak Eyup Kadri var. Forvet arayislarimiz suruyor, elimizi biraz daha cabuk tutmamiz gerekecek.
uzak koseye sert bir sekilde topu yolladi
Daha dakikalar once Onur Kyiv'in penaltisina dur dedi ve simdide one geciyoruz
golun adi 61 numarali forma ile EYUP KADRI
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
penaltiya sebep olan Kadir, Necipin sutuna dokunarak iceri yolluyor 2-0 ondeyiz
GOL GOL GOL
Gaitan soldan topla ilerledi, topun dibine vurup sagdaki Halilovice topu yolladi. Halilovic voleyi cakti ve 3-0 !
Kaldi 1 tur daha
Bukadar rahat bir oyun beklemiyordum, 4-0 Ukrayna deplasmaninda muhtesem bir sonuc. Sansli bir kura cekmek isteriz ama bende o sans yok bakalim kim gelecek
Ukrayna deplasmanindan 3 gun sonra kupa finali oynamak bizim icin iyi olmicak.