Başarılar Hocam
Başarılar Hocam
Abdülkerim ne yaptın be oğlum??? Gelişimini çok baltalayacak.Türkiye 19 Yaş Altına çağrılan yegane oyuncumuz
![]()
Hazırlık dönemini bitirdik.Daha güzel olabilirdi.İki ciddi rakibimize de yenildik.Bu iyi olmadı.Antalya maçındaki 3 gol hiçbirimizi yanıltmasın kötü oynadık.SV Ried maçını as takım oyuncularını riske etmemek için 18 yaş altı takımı oyuncularımız oynadı onları çok beğendim.
![]()
Hazırlık dönemi iyi benceBirde hangi yamayı kullanıyorsun acaba?
Güzel fikstür 7 puan alsan güzel olur![]()
Biraz ara verip 4 maçı da paylaşacağım inşallah.
Geriden gelerek kazandık.İlk yarıdan hiç memnun değilim.Vlemincx'in korner gibi tacı sonrası kötü bir gol yedik.Norveçlilerin uyum süreci sıkıntılı olabilir.Recep çok özel...
İzahatı olamaz şu maçın.Kanat oyuncularımdan ve stoperlerimden hiç memnun değilim.Bir dahaki maçta Kanat oyuncularını ve Kokalovici değiştireceğim.
İlk iki maçımız bitti.Transferlerimizi de noktaladık.Tuna ve Mustafa'yı kadro derinliği sağlama zorunluluğumuzdan aldık.Gelecek sezon yerleri yok.
![]()
Maçın hakkı beraberlikti 1 puandan savunma hatasıyla olduk.Kokalovic ve Selim uyumlu olamıyor.
Pozisyonsuz bir maç oldu istediğim gibi bir puana yattık.
Hedeflediğim 5 puandan Antalya'da olduk.
Zayıf rakip,vasat oyun,net galibiyet.
Güzel oynadık.Dengeli bir maç oldu.Beraberlik güzel sonuç.
Deplasmanda güzel oynadık.Orta sahanın kontrolü hep elimizdeydi.Golü atınca geriye korumak kaldı.Zorlu deplasmanda kolay 3 puan.
İlk yarıda işi bitirdik.İkinci yarıda uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar ama olamadılar.
İlk 7 hafta geride kaldı.Takım yavaş yavaş oturuyor.Stoperlerdeki sorun bitti gibi.Kanat oyuncularımdan Buffel biraz açılır gibi oldu ama hala istediğim verimi alamıyorum.Thorvaldson çok formsuz.Kalecime güvenim sonsuz.Sene sonu Kanu gidecek belki o kadar bile kalamaz.Onun yerine Nijeryalı bir golcü bulduk anlaşabilirsek getireceğiz.
Arada yorum yapın ilgisiz kalmayın.Kendi kendime gelin güvey oluyorum![]()
![]()
![]()
![]()
iyi yoldayız takım toparlanıyor![]()
Kesip biçme işlerini çok yavaş yaptığımdan kariyeri ilerletemiyorum.Mesela 10 maç oynayıp fikstürden sonuçları koysamda maç yorumlarını uzatsam nasıl olur?
Sen bilirsin hocam. Sunum senin![]()
Şöyle bir arkadaş var ne dersiniz?Mental özellikleri sıkıntılı biraz.
Hasan Kabze ileri uç için formdaki tek oyuncumuzdu.Gol sıkıntısı olacak bir dönem başlıyor.Milli takım arası bitmek üzere inşallah 15.haftayı göreceğiz bugün.
Ligin 10.haftası geride kaldı.Kupada zorlansakta turladık.
Beşiktaş 3 - 4 Konyaspor
İnanılmaz bir maç oldu arka arkaya goller geldi.Bir öne geçtik bir geri düştük.En sonunda Ezechielin inanılmaz performansıyla maçı kazandık.
Konyaspor 2 - 1 Kayserispor
Baştan sona üstün oynadık.Son dakikalarda bir gol yedik.Ezechiel formunu buldu.
Konyaspor 1 - 0 Denizlispor
Asistanım bu maçı idare etti.Vasat oyun tek gol tura yetmiş.
Gençlerbirliği 0 - 1 Konyaspor
Maç inanılmaz dengeli ve ortadaydı.Tam bir beraberlik maçıydı.Mbambanın uzun topunu Recep aldı.Recep'in şutu kaleciden döndü döneni Thorvaldson tamamladı.Güzel galibiyet.
6 maçlık galibiyet serisini yakaladık.
İlk 10 hafta sonunda puan durumu:
![]()
Çok iyi başlamışsın hocam bende 2.sezonumu 12.olarak tamamladım . Şu an 3.sezon transfer dönemindeyim transferi kapattık bu sezon hedef ilk 8
Birde artık bir nevi Robin Hood oldum ben bazı takımlara rüyalarında göremeyeceği oyuncuları zararına veriyorum :
Petrucciyi biliyorsundur
Veya
Bu adamı da Hatayspora verdim beleşe gerçi bende beleşe almıştım ama olsun Hatay tarihinin en teknik oyuncusu olacakLig güzelleşsin diye böyle elemanları Türkiye Ligine satıyorum
![]()
Hocam benim 2 forvetli sistem çok iyi uydu takıma.oyuncu12 adlı arkadaşımızın desteği büyük bu uyumda.Benim amacım hala küme düşmemek ilk yarı sonunda değişebilir böyle devam edersek.
Valla yabancı göndermek için sattıysan arkadaşları çok yapıyoruz öyle.Bende de Kanu ve Borek gidici.Beleşe bile alabilirler.
Takımımızın gelecekte belli bir noktaya gelebilecek tek futbolcusu en az 1.5 ay yok.Gitti çocuk.
İlk yarı bitmek üzere yakında paylaşacağım.
Bende çok denedim Vedat'ı da hiç sıçrama yapamadı üzülme boşunaMarcelo Estigarribia ve Ronny Rodelin bu ikili ikna edebilirsin kaçırma hocam.Sözleşmeleri bitiyor sezon sonu.
Ligin ilk yarısını bu sonuçlarla bitirdik.
Konya 7 - 1 Antep
Maça laf yok takır takır oynadık.
Eskişehir 3 - 1 Konya
Eskişehir şu an lig 2.si ilk yarıda Kamara hat-trick yapınca çeviremedim maçı.Hak edilen bir galibiyet aldı Eskişehir
Galatasaray 1 - 1 Konya
Bin kez oynasak bir kez puan çıkarırdık.Çok şanslı bir şekilde puan aldık.Son 15 dakikada yaptığım değişiklikler sonuç verdi.
Konya 3 - 0 Trabzon
Ezici bir şekilde oynadık 3 puanı 3 golle aldık.
Konya 1 - 0 Elazığ
İlk golü attıktan sonra önümüzdeki sıkışık fikstürü göz önüne alarak kasmadan 1-0a yattık.
Konya 3 - 3 Galatasaray p3-4
Biz attık onlar attı biz attık onlar attı uzatmada 3-2 oldu oh dedim 3 dakika sonra Melo yapıştırdı.Penaltılarda tecrübe farkı ortaya çıktı
Bursa 0 - 1 Konya
Şanslı bir galibiyet başka bir şey değil.Olan Bursa'ya oldu.
K.Erciyes 0 - 1 Konya
Erciyes'in 23 şutuna karşılık 5 şut çektik biri kaleyi buldu o da gol oldu.Şaka şaka penaltıdan 85te attık.Hakem ipten aldı.![]()
PUAN DURUMU:
VERİLER:
![]()
Antep'e yazık etmişsin![]()
Regenleri tam 45 dakikadır fellik fellik ederken şu 3 arkadaşa rastladım yorumlarınızı bekliyorum.Sene sonu bütçeme göre alabilirim belki.
![]()
Alabiliyorsan 1.regeni al derim yıldızın olur![]()