Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by manager725 View Post

0.34 Türkiye Ligi sıralama da 10.sırada yer alıyor. (Bildiğim kadarıyla geçen sene 11.ydik)

5.54'te yalnızca menajeri olmayan takımları seçebilme seçeneği gerçekçiliği arttırmış.
    Veritabaninin son hali kullanilmiyor bu videolar icin. Daha Eylul basina kadar cok sey degisebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Resmi çıkış tarihi belli oldu mu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

25 Aralıktan önce çıkacağı kesin
    Sentugo.

Quote Originally Posted by dogus4621 View Post
    Yıllardır fm oynuyorum ama şu teknik direktör olarak birikimimizi kullanabileceğimiz bir yer olsa.Para kazanıyorsun ama kazandığın parayı harcayabileceğin bir yer yok.İlerleyen fm yıllarında amatör bir takımı satın alma, başkan olabilme gibi özelliklerinde olacağını düşünüyorum.Umarım fm 15 te bu özellikler olur..
    Kesinlikle. Örneğin daha fazla para veriyorlar diye, klübünden daha düşük saygınlığı olan başka bir klübe gitmenin hiçbir mantığı yok. Parayı kullanabileceğin ve paranın işe yaradığı bir sistem getirmeleri gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Rappa View Post
    Kesinlikle. Örneğin daha fazla para veriyorlar diye, klübünden daha düşük saygınlığı olan başka bir klübe gitmenin hiçbir mantığı yok. Parayı kullanabileceğin ve paranın işe yaradığı bir sistem getirmeleri gerekiyor.
    En azından "en çok kazananlar" listesi gibi bişey olsa hiç değilse en üstte yer almak için çaba gösterilir. Bu listenin en üstünde yer alınca da oyunun ekstra bi özelliği açılsa vs. bu da güzel olabilir

Kulüp isterse bana yıllık 7-8 milyon versin ben en düşük teklifi sunuyorum parayıda transfere harcıyorum.

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Kulüp isterse bana yıllık 7-8 milyon versin ben en düşük teklifi sunuyorum parayıda transfere harcıyorum.
    Maaşla yapılacak birşey olmadığı için böyle. Arkadaşlar da bu eksikliği dile getiriyor zaten, aldığın maaş belli bir kaç amaca hizmet sunmalı. Yoksa şimdi olduğu gibi gereksiz sayılıp en düşük maaş kabul edilir.

Quote Originally Posted by dogus4621 View Post
    Yıllardır fm oynuyorum ama şu teknik direktör olarak birikimimizi kullanabileceğimiz bir yer olsa.Para kazanıyorsun ama kazandığın parayı harcayabileceğin bir yer yok.İlerleyen fm yıllarında amatör bir takımı satın alma, başkan olabilme gibi özelliklerinde olacağını düşünüyorum.Umarım fm 15 te bu özellikler olur..
    aynen katılıyorum, hiç bir şeyi geliştirmesinler sadece bunu eklesinler kabulumdür. fm 2005ten beri her seriyi oynadım ve her seferinde bekledim bu yeniliği ama yok. fifa managar de vardı bu özelik ev yat araba falan alıyordun. ailen oluyordu falan filan. FM nin kontesptine biraz aykırı gibi dursa da bu özellik eklenmeli bence de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Devil33 View Post
    aynen katılıyorum, hiç bir şeyi geliştirmesinler sadece bunu eklesinler kabulumdür. fm 2005ten beri her seriyi oynadım ve her seferinde bekledim bu yeniliği ama yok. fifa managar de vardı bu özelik ev yat araba falan alıyordun. ailen oluyordu falan filan. FM nin kontesptine biraz aykırı gibi dursa da bu özellik eklenmeli bence de.
    öyle değilde şu "çok kazananalar" listesi olabilir.
    Sentugo.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Rappa View Post
    Oyunda aldigin para cok yararli. Sozlesmen ne kadar uzunsa ve ne kadar yuksek maas ile calisiyorsan kulubun seni yollamaktan o kadar cekiniyor (tazminat odememek icin).

Ama tabii basarisiz olup gorevden alinma pek fazla yasanmadigi icin kazandigin paranin etkisi pek fazla olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arkadaşlar, bilmeyenleriniz için ufak bir bilgilendirme yapayım;

SI ekibinden Neil Brock'un yaptığı açıklamaya göre, menajerlerin kazandıkları parayı harcayabilmeleri ne bu seride, ne de sonraki serilerde mümkün olabilecek. Bunun gerçekleşmeyeceğini çok kesin bir dille belirtmiş.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Arkadaşlar, bilmeyenleriniz için ufak bir bilgilendirme yapayım;

SI ekibinden Neil Brock'un yaptığı açıklamaya göre, menajerlerin kazandıkları parayı harcayabilmeleri ne bu seride, ne de sonraki serilerde mümkün olabilecek. Bunun gerçekleşmeyeceğini çok kesin bir dille belirtmiş.
    aldığımız parayı harcamayı geçtik zaten. ama hiç değilse bir işe yarasın. sembolik de olsa...

kazanılan para ile oyun içi bazı özelliklerin açılması güzel olabilir aslında. bu da bizi daha çok para kazanmaya yöneltebilir gerçek hayattaki gibi

canlı transfer görüşmeleriyle de ilgili olarak, bu görüşmeler için birkaç gün sonraya randevu alınarak (3 gün veya 1 hafta sonraya) yapılması da güzel olur.çünkü hop diye pazarlık masasına oturmak pek mantıklı ve gerçekçi degil. eski klasik sistemle de anlık teklif yapılabilmeli.bence bu ikisinin kombinasyonu çok şık olurdu.

hayaller hayaller işte

Nesil
    2006

Orijinal oyunda sürekli hata veriyor oyun. Sonra da korsan oyun kullananlara hataların korsan oyundan olduğu söyleniyor. Yapımcılardan tek isteğim oyunun sorunsuz çalışması, yeniliğe falan gerek yok, hata vermeden bir oyun yapsınlar yeter!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Gecen 13 Serisinde de Bu Vardı Zaten Halen Daha Devam Ettirmeleri Güzel

Arkadaşlar kutulu oyun Türkiye'de ne zaman ön siparişe girer, bilgisi olan var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aklıma bir soru takıldı. CAS kararı oyuna nasıl yansıyacak acaba?

Quote Originally Posted by Stam View Post
    Aklıma bir soru takıldı. CAS kararı oyuna nasıl yansıyacak acaba?
    Büyük ihtimal 2 yıl avrupa kupalarına gidemez olarak ayarlanır. Başka takımlar için yapılmıştı sanırım böyle cezalar.

Sıstem gereksenımlerı hakkında bılgısı olan varmı

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Sıstem gereksenımlerı hakkında bılgısı olan varmı
    Birkaç sayfa öncede var.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Minimum:
    Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM
    DirectX: Version 9.0c
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 3 GB available space
    Sadece yuklerken ınternet baglantısı sartmı ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Gerçekçilikten bahsediyosak ne kadar işe yaramasa bile olabilecek en yüksek maaşı almaya çalışıyorum. Hatta bazen maaş düşük diye reddettiğim bile oluyor
    turksportal...

Sadece yuklerken ınternet baglantısı sartmı ?
    Yüklerken internet bağlantısı şart.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferın son gunu takımların kadrolarına kattıgı oyuncular oyuna yansıyacakmı ılk cıktıgında ??

Transferın son gunu takımların kadrolarına kattıgı oyuncular oyuna yansıyacakmı ılk cıktıgında ??
    Ne zaman yansımadı ki? Yaz döneminde yapılan tüm transferler oyunda olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Press conference question on chairman's future when looking to sell the club
    Save custom database set-ups

birileri bunu çevirebilir mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Press conference question on chairman's future when looking to sell the club
    Save custom database set-ups

birileri bunu çevirebilir mi ?
    Başkan kulübü satmak istediği zaman falan basın toplantılarında bu konu ile ilgili bir soru çıkacakmış..

Oyun başında seçtiğimiz ligler var ya... Onlar veritabanı oluyor. Onları kaydedebilecekmişiz. Yani yeni bir oyun açtığımızda direk o kayıtlı dosyayı kullanabiliriz. (gibime geliyor pek emin olamadım bundan)
    Sentugo.

Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri