elinize sağlık beyler![]()
İyi güzel yapmışsınızda hocam vodafone arena 32 bin kişi 421903 olması gerek ben nasıl düzeltrim bunu
fix7yi indireceğim. İlk sene 6+0+4 tamam. İkinci sene kural ne? Kural yine 6+0+4 ve ya 5+3 ise ilk sene 6+0+4 kalıp ikinci sene kuralı değiştirmek için ne yapabiliriz? Çünkü malumunuz seneye 6+0+4 gibi bir kuralın olmayacağı çok açık. Bunun için yapabileceğimiz bi şey var mı? mesela 2. sezondan itibaren 6+2+2 nin olduğu bir yama yapsanız.
turksportal...
Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdimDiğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın
![]()
Yanlış anlaşılacak birşey yok görüşünüzü bildirdiniz. Gençler yamasını yaparken düşüncemiz bir olmadı zaten dikkatinizi çekti mi bilemem fakat daha güncellemedik. Daha sonra Ekstra olarak sıfırdan birşey yapmayı düşünüyoruz. Başka bir ülke yapınca malum ülke'nin yeri,durum filan derken oyuncu değerleriyle baya düşüş yaşandı fakat kısa zamanda güncel halini çıkartmayı düşünüyoruz.
------------------------------------------------------
FMKolik ekibi olarak şuan FMKolik Ligi ( Dünya Takımları ) oluşturmayı hedefliyoruz. En iyi takımları bu liglere alacağız ve bu liglerde 4 Büyükler olacak.
1. Lig : 20'şer takımlı
2. Lig : 20'şer Takımlı
3.Lig : 20 Şer Takımlı
olacak ekstra olarak 2 tane kupa olacak. Hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeye çalışıyoruz.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
FMKolik Fix v7.1 güncellememiz çıktı!
Özellikleri
-29 Ağustos 2013 tarihine kadar transferler yapıldı
-Bonservisi elinde olan oyuncuların ayarlandıı.(%99)
-A Milli Takım teknik direktörü ve yardımcısı ayarlandı
- Fenerbahçe Avrupadan men edildi
-Ve daha fazlası...
İndirmek İçin Aşağıdaki İndir Butonuna Tıklayın :
İndir
Last edited by Mirif : 30.Ağustos.2013 at 01:20
Bence 2012-13 sezonuna göre yapılmamış olan ligleri oyuna dahil etmeye başlasanız güzel olurdu madem ekip olarak çalışıyorsunuz yardımcı olabilirim elimden geldikce![]()
Beşiktaş men edildi mi bu sabah açıklandı kapa
hocam onu düzenleyip tekrar paylaşabilirmisiniz acaba??
Fenerbahçe'nin men'i tek yıl mı 2 yıl mı yapıldı ? ve bu sene avrupaya 3 takım gitmiş oldu. siz bunu oyunda denediniz mi ? 3 takım mı gidiyor 5 takım mı ?
Oyuncuların özellikleriyle oynama var mı ?
Takımların replerinde , finanslarında oynama var mı?
Bu sorularımın yanıtlarına göre indirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2 yıl men etme gibi bir şansımız yok bizim.Onu biz değil oyun yapımcıları yapabilir ancak. Yama çıktığı zaman BJK henüz kesin olarak men edilmemişti.O yüzden sadece FB gitmiyor ilk sezon.
Özellikler ile oynama yok.
İtibarlar ve finans biz gerçeğe uygun şekilde yansıttığımızı düşünüyorum
Fix v7.1'i fixv7'nin içinemi atmamız gerekiyor ?
Edit : Çözdüm olayı![]()
Türkiye liginde maçlardan sonra galibiyet primi falan iptal olmuş prim falan gelmiyor ve takım batmaya gidiyor :S :S
Eline sağlık,üzerinde ufak tefek oynamalar yaptım ve son derece iyi oldu..
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
Kardes bugun icin son transferlerin oldugu bi guncelleme yapabilirmisin
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Fmkolik V7.1.1 Fixi Çıktı!
En son yamada olan Eskşehirspor'un Avrupa Kupalarına gitmesi ve Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi turnuvalarına gitmesi hatası ile karşılaştık ve hemen fix yayınladık!
-31 Ağustos 2013 tarihine kadar olan transferler yapıldı
-Eskişehirspor'un Uefa Avrupa Ligi'ne gitme sorunu çözüldü
-Trabzonspor'un Şampiyonlar Liginde olma sorunu çözüldü
-Beşiktaş Avrupadan men edildi
İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayın!
İndir
Last edited by Mirif : 31.Ağustos.2013 at 22:13
Bende bunu bekliyodum , Teşekkürler..
Vodafone Arena'nın kapasitesi yükseltildi mi ?
Sizce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın malum olayların ardından oyunda da itibarını düşürelim mi önümüzdeki güncelleme ?
Jose Mourinho
Fantezi lig çalışması sonrası kapalı ligleri açmayı hedefliyoruz. Editör'den birden fazla ülke kuralı eklenmediği için tek tek bu çalışmayı sürdüreceğiz. Umarım bu ek yamamızıda tamamlayıp FMKolik'13 yamasını her alanda başarılı ve emek veren bir yama olarak devam etttiriz. Hedefimiz Football Manager 2013'den sonra Football Manager 2014'te sizlerle olabilmek. Umarım aynı yamaları sizlere 2014 serisinde sunabiliriz.
Jose Mourinho
şimdi gözüme takıldı lukaku hala kiralık durumda gelecek yamada düzeltirsin bunu.
Fenerbahçe için Fenerli arkadaşlar yorum yapsınama ;
Bence Beşiktaş'ın itibarı düşürülmemeli çünkü sonuçta bir yıl men ve zaten oyuncu alım satımını etkilemeyen bir olay (gerçekte) ancak oyunda küçük bir değişiklik bile orta düzeyli oyuncuyu dahi takımdan soğutuyor ; benim düşüncem![]()
O sorun halledildi önümüzdeki güncelleme ile kiralık sözleşmesi fesh edildi.
Şimdi bu tür olayı sormadan yapmayalım dedik. Fakat Beşiktaş'ın cezası dediğin gibi etkilenmemiş ve oyun alım işinde yolsuzluk dendiği için 1 yıl men aldı. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın fakat UEFA ve CAS mahkemelerin verdiği cezaya göre hareket edersek 2 yıl men cezası aldılar ve bunun şike olduğunu söylediler. Juventus bu tip ceza aldığında hatırlatırım itibarı düşürülmüştü bu yüzden sizlere soralım dedim.
Jose Mourinho
Düşürülmeli tabii ki aynı Juve'de olduğu gibi ki FM14'te de düşeceğini düşünüyorum hatta düşecektir bile derim ama Fenerli bir arkadaş gelip sen müneccim misin kardeş yoksa Miles Jacobsen dayın mı diye sorar o yüzden kesin birşey demiyorum ama düşer yani kısaca![]()