Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 464 sonuç

Konu: FMKolik 13 - Final [Çıktı]

Quote Originally Posted by resoag View Post

Peki Selim abi sizin ilk yayınladığınız POTANSİYEL yaması ile FIX7 çalışıyor mu?
    Türkiye Ligi oynayamazsınız çalışmaz yani

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

elinize sağlık beyler

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

İyi güzel yapmışsınızda hocam vodafone arena 32 bin kişi 421903 olması gerek ben nasıl düzeltrim bunu

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

fix7yi indireceğim. İlk sene 6+0+4 tamam. İkinci sene kural ne? Kural yine 6+0+4 ve ya 5+3 ise ilk sene 6+0+4 kalıp ikinci sene kuralı değiştirmek için ne yapabiliriz? Çünkü malumunuz seneye 6+0+4 gibi bir kuralın olmayacağı çok açık. Bunun için yapabileceğimiz bi şey var mı? mesela 2. sezondan itibaren 6+2+2 nin olduğu bir yama yapsanız.
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    fix7yi indireceğim. İlk sene 6+0+4 tamam. İkinci sene kural ne? Kural yine 6+0+4 ve ya 5+3 ise ilk sene 6+0+4 kalıp ikinci sene kuralı değiştirmek için ne yapabiliriz? Çünkü malumunuz seneye 6+0+4 gibi bir kuralın olmayacağı çok açık. Bunun için yapabileceğimiz bi şey var mı? mesela 2. sezondan itibaren 6+2+2 nin olduğu bir yama yapsanız.
    İkinci senede 6+0+4 olarak kalıyor. Gerçekte de böyle olabilir kulüpler şimdiden harekete geçmiş 5+0+3 ün iptali için

Nesil
    2006
    Yer
    London

Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdim Diğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdim Diğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın
    Yanlış anlaşılacak birşey yok görüşünüzü bildirdiniz. Gençler yamasını yaparken düşüncemiz bir olmadı zaten dikkatinizi çekti mi bilemem fakat daha güncellemedik. Daha sonra Ekstra olarak sıfırdan birşey yapmayı düşünüyoruz. Başka bir ülke yapınca malum ülke'nin yeri,durum filan derken oyuncu değerleriyle baya düşüş yaşandı fakat kısa zamanda güncel halini çıkartmayı düşünüyoruz.

------------------------------------------------------

FMKolik ekibi olarak şuan FMKolik Ligi ( Dünya Takımları ) oluşturmayı hedefliyoruz. En iyi takımları bu liglere alacağız ve bu liglerde 4 Büyükler olacak.

1. Lig : 20'şer takımlı

2. Lig : 20'şer Takımlı

3.Lig : 20 Şer Takımlı

olacak ekstra olarak 2 tane kupa olacak. Hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeye çalışıyoruz.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

FMKolik Fix v7.1 güncellememiz çıktı!

Özellikleri

-29 Ağustos 2013 tarihine kadar transferler yapıldı

-Bonservisi elinde olan oyuncuların ayarlandıı.(%99)

-A Milli Takım teknik direktörü ve yardımcısı ayarlandı

- Fenerbahçe Avrupadan men edildi

-Ve daha fazlası...

İndirmek İçin Aşağıdaki İndir Butonuna Tıklayın :

İndir
    Last edited by Mirif : 30.Ağustos.2013 at 01:20

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bence 2012-13 sezonuna göre yapılmamış olan ligleri oyuna dahil etmeye başlasanız güzel olurdu madem ekip olarak çalışıyorsunuz yardımcı olabilirim elimden geldikce

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş men edildi mi bu sabah açıklandı kapa

hocam sanırım yoktur çünkü gece paylaşılmış

Dün gece paylaşıldığı için men edilmedi

hocam onu düzenleyip tekrar paylaşabilirmisiniz acaba??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe'nin men'i tek yıl mı 2 yıl mı yapıldı ? ve bu sene avrupaya 3 takım gitmiş oldu. siz bunu oyunda denediniz mi ? 3 takım mı gidiyor 5 takım mı ?

Oyuncuların özellikleriyle oynama var mı ?

Takımların replerinde , finanslarında oynama var mı?

Bu sorularımın yanıtlarına göre indirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçe'nin men'i tek yıl mı 2 yıl mı yapıldı ? ve bu sene avrupaya 3 takım gitmiş oldu. siz bunu oyunda denediniz mi ? 3 takım mı gidiyor 5 takım mı ?

Oyuncuların özellikleriyle oynama var mı ?

Takımların replerinde , finanslarında oynama var mı?

Bu sorularımın yanıtlarına göre indirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
    2 yıl men etme gibi bir şansımız yok bizim.Onu biz değil oyun yapımcıları yapabilir ancak. Yama çıktığı zaman BJK henüz kesin olarak men edilmemişti.O yüzden sadece FB gitmiyor ilk sezon.

Özellikler ile oynama yok.

İtibarlar ve finans biz gerçeğe uygun şekilde yansıttığımızı düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Fix v7.1'i fixv7'nin içinemi atmamız gerekiyor ?

Edit : Çözdüm olayı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Türkiye liginde maçlardan sonra galibiyet primi falan iptal olmuş prim falan gelmiyor ve takım batmaya gidiyor :S :S

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Türkiye liginde maçlardan sonra galibiyet primi falan iptal olmuş prim falan gelmiyor ve takım batmaya gidiyor :S :S
    Normal sezonluk primlerimiz var hocam merak etmeyin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Eline sağlık,üzerinde ufak tefek oynamalar yaptım ve son derece iyi oldu..
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Kardes bugun icin son transferlerin oldugu bi guncelleme yapabilirmisin

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    Eline sağlık,üzerinde ufak tefek oynamalar yaptım ve son derece iyi oldu..
    Ufak tefek oynamalar yaptım derken hocam neyi kastettiniz acaba ? Eğer eksik varsa söylemeniz yeterli düzeltme yaparız

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    Kardes bugun icin son transferlerin oldugu bi guncelleme yapabilirmisin
    Kesin bişey söyleyemem. Benim hala editör sorunum var bi türlü çözemedim eğer arkadaşın vakti olursa yapabilir.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Fmkolik V7.1.1 Fixi Çıktı!

En son yamada olan Eskşehirspor'un Avrupa Kupalarına gitmesi ve Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi turnuvalarına gitmesi hatası ile karşılaştık ve hemen fix yayınladık!

-31 Ağustos 2013 tarihine kadar olan transferler yapıldı
    -Eskişehirspor'un Uefa Avrupa Ligi'ne gitme sorunu çözüldü
    -Trabzonspor'un Şampiyonlar Liginde olma sorunu çözüldü
    -Beşiktaş Avrupadan men edildi

İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayın!

İndir
    Last edited by Mirif : 31.Ağustos.2013 at 22:13

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Bende bunu bekliyodum , Teşekkürler..

Vodafone Arena'nın kapasitesi yükseltildi mi ?

Sizce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın malum olayların ardından oyunda da itibarını düşürelim mi önümüzdeki güncelleme ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Bende bunu bekliyodum , Teşekkürler..

Vodafone Arena'nın kapasitesi yükseltildi mi ?
    Bu güncelleme ile yapılmadı fakat önümüzdeki güncelleme ile ayarlanmış olacak.

Bunun dışında Fantezi ligimiz hazırlandı. Bazı aksamalar dışında ve editörümün bozulduğu için başka bir bilgisayardan zar zor yapabildim.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Fantezi lig çalışması sonrası kapalı ligleri açmayı hedefliyoruz. Editör'den birden fazla ülke kuralı eklenmediği için tek tek bu çalışmayı sürdüreceğiz. Umarım bu ek yamamızıda tamamlayıp FMKolik'13 yamasını her alanda başarılı ve emek veren bir yama olarak devam etttiriz. Hedefimiz Football Manager 2013'den sonra Football Manager 2014'te sizlerle olabilmek. Umarım aynı yamaları sizlere 2014 serisinde sunabiliriz.
    Jose Mourinho

şimdi gözüme takıldı lukaku hala kiralık durumda gelecek yamada düzeltirsin bunu.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Sizce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın malum olayların ardından oyunda da itibarını düşürelim mi önümüzdeki güncelleme ?
    Fenerbahçe için Fenerli arkadaşlar yorum yapsın ama ;

Bence Beşiktaş'ın itibarı düşürülmemeli çünkü sonuçta bir yıl men ve zaten oyuncu alım satımını etkilemeyen bir olay (gerçekte) ancak oyunda küçük bir değişiklik bile orta düzeyli oyuncuyu dahi takımdan soğutuyor ; benim düşüncem

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    şimdi gözüme takıldı lukaku hala kiralık durumda gelecek yamada düzeltirsin bunu.
    O sorun halledildi önümüzdeki güncelleme ile kiralık sözleşmesi fesh edildi.

Fenerbahçe için Fenerli arkadaşlar yorum yapsın ama ;

Bence Beşiktaş'ın itibarı düşürülmemeli çünkü sonuçta bir yıl men ve zaten oyuncu alım satımını etkilemeyen bir olay (gerçekte) ancak oyunda küçük bir değişiklik bile orta düzeyli oyuncuyu dahi takımdan soğutuyor ; benim düşüncem
    Şimdi bu tür olayı sormadan yapmayalım dedik. Fakat Beşiktaş'ın cezası dediğin gibi etkilenmemiş ve oyun alım işinde yolsuzluk dendiği için 1 yıl men aldı. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın fakat UEFA ve CAS mahkemelerin verdiği cezaya göre hareket edersek 2 yıl men cezası aldılar ve bunun şike olduğunu söylediler. Juventus bu tip ceza aldığında hatırlatırım itibarı düşürülmüştü bu yüzden sizlere soralım dedim.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Düşürülmeli tabii ki aynı Juve'de olduğu gibi ki FM14'te de düşeceğini düşünüyorum hatta düşecektir bile derim ama Fenerli bir arkadaş gelip sen müneccim misin kardeş yoksa Miles Jacobsen dayın mı diye sorar o yüzden kesin birşey demiyorum ama düşer yani kısaca

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri