Kariyerin müthiş denilebilecek kadar iyi, ama ben 12milyon ile şampiyonlar liginde deplasmanda manchester united'a 4 tane atıyorsam senin 120milyon ile en az 10-12 tane atman gerek. Tabi işin misal bölümü bu, yani demek istediğim o kadar para harcayıpda 1-0 1-1 gibi skorlar alman çok şaşırtıcı ama şöyle bir şey var gerçekten büyük başarılar elde etmişsin, ama defansif olarak çok kötüsün en zayıf takımlara 10 tane atıyorsun 1-2 tanede gol yiyorsun, 10 tane yemiş bir takım o moralsizlik ile sana 2 gol atabiliyor ise şansın yaver gitmese ve gol atamasan en az 5 tane gol yersin, defansif olarak transfer yapmak yerine 90 milyonu transfer listesindeki bir oyuncuya vermek gerçekten çok gereksiz benim gözümde. Sana tavsiyem tanınmamış yetenekleri bul ve inan bana etrafta messi kadar kaliteli oyuncular keşfedilmeyi bekliyor Ayrıca genç oldukları için gelecek seneler içinde fenerbahçenin iskeletini oluşturabilirler. Her şeye rağmen iyi bir kariyer ama Türkiye ile San Marino galibiyeti 2-0 olmamış, şampiyonlar liginde bu kadar başarılı bir ligde san marinoya en az 6-7 gol atacak kalitede oyuncu olması lazım, kadro seçimlerinde ufak bir yanlışlık yapmış olmalısın. Ama kariyeri bırakman iyi olmuş, 2 takımı yönetmek çok zor. Fenerbahçe ile müthiş başarılar kazanmışsın tebrik ederim ama defansif olarak çok sıkıntın var, buna bir an önce çözüm bulmazsan forvetlerin formsuz olduğu zaman büyük rakiplerin sana karşı çok üstün oynayacaklardır, zaten büyük maçları kaybetmendeki en büyük etkende defansif sıkıntın. Türkiye ligindeki rakiplere karşı 3-5 atarsın ama rakibin Barça olunca gol yemeden 1 gol bile atmak seni şampiyonlar ligi finaline kadar götürebilir. Ayrıca eğer markaj konusunda gerçekten bir bilgin yoksa türkiye liginde yavaş yavaş denemeni öneririm, çünkü büyük maçlarda çok işine yarayacak