Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdim Diğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın
Yanlış anlaşılacak birşey yok görüşünüzü bildirdiniz. Gençler yamasını yaparken düşüncemiz bir olmadı zaten dikkatinizi çekti mi bilemem fakat daha güncellemedik. Daha sonra Ekstra olarak sıfırdan birşey yapmayı düşünüyoruz. Başka bir ülke yapınca malum ülke'nin yeri,durum filan derken oyuncu değerleriyle baya düşüş yaşandı fakat kısa zamanda güncel halini çıkartmayı düşünüyoruz.

------------------------------------------------------

FMKolik ekibi olarak şuan FMKolik Ligi ( Dünya Takımları ) oluşturmayı hedefliyoruz. En iyi takımları bu liglere alacağız ve bu liglerde 4 Büyükler olacak.

1. Lig : 20'şer takımlı

2. Lig : 20'şer Takımlı

3.Lig : 20 Şer Takımlı

olacak ekstra olarak 2 tane kupa olacak. Hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeye çalışıyoruz.