Aziz Yıldırım istifa etmemeliydi. İstifa etse şikeden kolayca ceza yiyebilirdik. Gelecek yönetim -kim olursa olsun- hükümet baskısıyla şikeyi ve puan silme cezasını kabul edecekti. Şikeyi ben yapmadım ki Aziz yapmış diyerek çevirmeye çalışacaktı. Gelecek hiçbir yönetim bunun altından kalkamazdı. Sadece Aziz Yıldırım. o da kendi suçlandığı için bu kadar götürebildi. Ki hükümetin milletvekillerinin, belediye başkanlarının sürekli yaptıkları açıklamalar bunu destekliyor. 2 kelimelerinden biri 'Aziz istifa'.
Aynı şekilde başbakan geçen gün Trabzonda 'Fenerbahçeliyim ama Fenerbahçeye değil size geldim' diyor. Spor bakanı 2010-2011 şampiyonu kim sorusuna bilmiyorum diyerek cevap veriyor. bu bakanın oğlu şikeci fener, kupayı alacağız vs tweetler atıyor. İnce ince çalışan bakanları da var zaten. ee hiçbir mitingi es geçmeyen bir Trabzonspor başkanı da varken bu kupa bizde kalmaz. alırlar yakında. hele ki; Aziz Yıldırım giderse ve yeni gelen yönetimin ilk icraatı kupayı vermek olur. bu yeni gelecekler Aziz Yıldırım'a muhalif isimlerden olursa kupa verme işini de seve seve yaparlar.

Alıntılı Yanıtla