Sayfa 378 / 447 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon
11,311 ile 11,340 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ali Aydınlar taraftara yaranmaya çalışıyor ama koltuğun peşinde olduğunu biliyoruz. O gelmesin de... Ali Koç adı geçen isimler arasında en iyisi bence, taraftarlarla arası çok iyi ve büyük kesim onu istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koç grubu baskan oldugunda kupayi veririz ama onemli degil Ali Koc kukla baskan olmayacaksa gelsin olsun , M.Ali aydinlar da Saadettin Saran da aday olsun , kim hakediyorsa kazansin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ali Koç adaylığını koyduğu an başkan olur zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sadettin saran, nihat özdemir yada ferit şahenk başkan olmasın gönlümden geçen isimde ali koç. unifeble anıtkabirde karşılaşmıştık kendisiyle adamın duruşu bile bir başka

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sanki aydinlar baskan olacak gibi..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ali Koç..Gerisi yalan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu adam mı Fenerbahçe'ye başkan olacak ? İmkansızz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ali Koç adaylığını koyduğu an başkan olur zaten.
    Aynen öyle. Koç olur başkan.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post

oldu olucak demirören gelsin

Ali Koç olsun. Gönlümden geçen isim o. Başkanlığa Ali Koç yakışır.

Bende Ali Koç'u isterim ama Aydınlar olacak gibi.
    Burak

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ali Koç aday olursa alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aydınlar olursa Demirören gibi bir şey olur. Kesinlikle onun olmaması lazım. Koç gelsin koç gibi..

Gerçi Ali Koç'u istiyormuyum emin değilim, normal şartlarda isterdim ama sonuçta oda Aziz Yıldırım'ın bir kolu. Daha uzak birinin gelmesi daha iyi olur sanki.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Koc Aziz'in maşası olacak bir adam degil. Soyadi bile yeter cogu sey icin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yalnız Koç gelirse hükümeti hepten karşımıza almış oluruz. canımızı daha çok yakarlar.

Bıktım yahu, spor kulübü müyüz derin devlet mi belli değil. hep kaos hep kaos. yeter artık. her maçtan sonra yok şu istifa etsin, yok başbakan şunu dedi, bakan kupayı alacakmış, şu ceza geliyomuş vs vs bıktık valla. Normal bir kulüp olmamızı kim sağlayacaksa o gelsin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Gerçi Ali Koç'u istiyormuyum emin değilim, normal şartlarda isterdim ama sonuçta oda Aziz Yıldırım'ın bir kolu. Daha uzak birinin gelmesi daha iyi olur sanki.
    aziz yıldırım la arası açık. 2 sene önce takımı küme düşürün teklifinden dolayı bu yüzdende yönetim kadrosundan çıkmıştı yanlışım yoksa.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

En aklı başında adam Ali Koç diğerleri Fenerbahçeyi meze yaptırırlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kim olursa olsun aziz yıldırımı aratmasın da...

Yalnız Koç gelirse hükümeti hepten karşımıza almış oluruz. canımızı daha çok yakarlar.

Bıktım yahu, spor kulübü müyüz derin devlet mi belli değil. hep kaos hep kaos. yeter artık. her maçtan sonra yok şu istifa etsin, yok başbakan şunu dedi, bakan kupayı alacakmış, şu ceza geliyomuş vs vs bıktık valla. Normal bir kulüp olmamızı kim sağlayacaksa o gelsin.
    O zaman MAA

CAS'ın Fenerbahçe'yi 2 yıl Avrupa kupalarından men etmesinin ardından UEFA'nın Sarı Lacivertli ekibin yerine Avrupa Ligi'ne alacağı ekip Güney Kıbrıs temsilcisi APOEL FC oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef M.Ali Aydınlar'ın söyledikleri bir bir çıktı , daha sıcak bakıyorum kendisinin başkanlığına ayrıca Saadettin Saran , Hakan Bilal Kutlualp'i de yanına alıp gleirse çok daha profesyonel bir yapılanma izleyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

MAA'ya nasıl sıcak bakarsınız Allah aşkına? Bu adam bizi men etti avrupadan. ve bir hiç için gitmemiş olduk. o seneyi şuan UEFA saymıyor. siz kendiniz gelmediniz diyor. Bunların hepsini o adam ve yanındakiler yaptı. İlk çıkıp kandırıldım dediğinde az da olsa inanmıştım ona ama sonra çıkıp yanındaki adamlara dürüst falan demesi bitirdi. Camiadan herkese tamam diyebilecek durumdayım başkanlık için ama MAA asla. Adam üzerimize kabus gibi çöktü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

MAA'ya nasıl sıcak bakarsınız Allah aşkına? Bu adam bizi men etti avrupadan. ve bir hiç için gitmemiş olduk. o seneyi şuan UEFA saymıyor. siz kendiniz gelmediniz diyor. Bunların hepsini o adam ve yanındakiler yaptı. İlk çıkıp kandırıldım dediğinde az da olsa inanmıştım ona ama sonra çıkıp yanındaki adamlara dürüst falan demesi bitirdi. Camiadan herkese tamam diyebilecek durumdayım başkanlık için ama MAA asla. Adam üzerimize kabus gibi çöktü.
    Aynen katiliyorum. O sene SL'de devam edebilirdik, bosu bosuna bu işbilmez adamlar yuzunden 2kere cezalandiriliyoruz

Fenerbahce yerine APOEL i almaları benım icimi rahat ettirmedi bu iste bir iş var demek durumundayım artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla bu adam ne dediyse çıktı.

Hatta "İnşallah ben hakszı çıkarım." alan de dedi. Hatta

"Şayet fenerbahçeye biz zarar verdiysem bu zararı şahsen tazmin etmeye hazırım, bedeli ne olursa olsun" diyor. Ekliyor "Bu davranışlarından dolayı Fenerbahçe zarar görürse maddi ve manevi olarak bunu ben de onlardan tazmin ediceğim Fenerbahçe Kulübü adına" da diyor.

Bir Bursasporlu olarak başka bir aday aramaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Eğer Aziz Yıldırım bu adamın sözünü dinleseydi herşey Fenerbahçe adına çok daha zararsız olacaktı.

Videosu da var;

http://video.cnnturk.com/2013/spor/7...dediyse-o-oldu
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

"Şayet fenerbahçeye biz zarar verdiysem bu zararı şahsen tazmin etmeye hazırım, bedeli ne olursa olsun"
    1 yıl boşu boşuna gitmedik avrupaya. Tazmin etsin bekliyoruz.

Nesil
    2006

Mehmet Ali Aydınlar istediği kadar doğruları söylesin, eğer ortada bir suç gördüyse buna ceza vermesi gerekiyordu fakat ceza veremedi, ondan sonra ne söylese boş!

Sadettin Saran aday olacakmış.

Kaynak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

2 sene avrupada yokuz. Yeni bir yapılanma şart. Ersun hoca bu işi başarabilir bence. Ancak; iplerin onun eline verilmesi gerek. Adamın kafasında şimdi kaç tilki dolaşıyordur. Başkan aday olacak mı, aday olursa benimle devam eder mi, yeni gelecek yönetim beni ister mi vs vs. Transfer döneminin bitmesine de çok az süre kaldı. Yapılanma gerek ama imkansız gibi bir şey.

Hocaya ilk olarak ekibini kur. Beğenmediğin, istemediğin adam varsa teknik ekipten yollayalım denmeli.

Sonra futbolculara sıra gelir.

- Sow 15 ve üzeri bir teklife satılsın. (Emenike geldikten sonra ikisinin bir arada olması saçma. 442 de oynamıyoruz. 2 yılda yokuz avrupada. adamı harcamaya gerek yok)

- Meireles 45 dakikadan fazlasını kaldıramıyor. Alper'in Salih'in süresini yiyor. 5 ve üzeri teklife yollayalım.

- Kadlec ; Hasan ve Caner varken avrupada da yokken kalması yersiz. avrupaya gittiğimizde 30 yaşında olacak. öyle aman aman biri de değil. yeni geldi ama gitsin.

- Kuyt ; bu sezon da kalsın. sonra hadi eyvallah densin. takımı gençleştirmek gerek.

- Mert; bu sezon kiralansın, yedek beklemesinin anlamı yok. Serkan , Volkan'ın yedeği olur. Seneye gelsin forma onun olsun. Volkan gerekirse yollansın. kalede sıkıntımız yok.

- Mehmet Topuz, Selçuk gibi isimler yollanarak 2 sene sonrası düşünülerek genç oyuncular alınsın. Sefa gibi.

- Emre bu sezon da takımda olsun ama 11'de diretilmesin. gerekirse yedek beklesin. sezon sonu performansına göre kalıp kalmayacağı belli olsun.

- Krasiç ile yollar ayrılamıyorsa en azından arada kadroya girsin de bir şeyler yapıp yapamayacağı belli olsun. Hazırlık maçlarında iyiydi. ya yollasınlar ya da oynatsınlar.

- Holmen'in lisansı çıksın ve 11 oyuncusu olsun.

- Cristian ve Yobo ne olursa olsun yollansın.

- Webo bu sezon yedek beklesin. seneye yol verilsin.

- Alves, Emenike, Kuyt, Webo , Holmen belki Sow yabancı olarak bunlar kalsın. Geri kalan kontenjan için 20-24 yaş arası genç oyuncular alınsın diyeceğim ama imkansız.

- Stoch gelecek sezonki planlamada yer alsın.

Uzun lafın kısası; 2 yıl sonra avrupadayız. gençleşmemiz gerek. Bu kadroyla olmaz. Yapılanma şart.

Bir de başkan Aykut Kocaman olsun.

Nasıl MAA'yı istiyorsunuz anlamıyorum. Ceza verilmesi gerekiyordu ama veremedi boşu boşuna kadromuz dağıldı, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza izin verilmedi, maddi açıdan iki büklüm olduk. Ceza verilse bunlar yine olacaktı ama boşu boşuna 1 sene hakkımız yendi. Şimdi siz bu pısırık adam gelsin başkan olsun diyorsunuz.

Mesaj Yetkileri