Galatasaray balindan bahsedenler seviniyordur.![]()
Galatasaray balindan bahsedenler seviniyordur.![]()
Juve varken Napoli nasıl gelecek![]()
En azından 4. torbadan Napoli gelme ihtimali ortadan kalktı, Sociedad harici kim geliyorsa gelsin. Umutsuz olmaya gerek yok, ben inanıyorum.
Beyler juventus var ne napoli si
Herkes yardırmış![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yunanlar yine diğerlerine nazaran kolay grup çekti. Var bi'şey ama bunca senedir çözemedim![]()
real madrid))
zor gruba dustuk vallahi..
4torbadan icerde disarda yenebilecegimiz bir takim lazim. Bari ucunculuk garanti olsun
Anderlecht, Celtic falan kaldı güçlü sayılabilecek.
Of of of maçlar çok fena olacak.
F cok berbat birsey oldu oyle![]()
F gurubu bayağı ilginç oldu.
Anderlecht de olamaz.
Celtic de gelmedi
Kopenhag geldi.
Real Madrid - Juventus - Galatasaray - Kopenhag
Real madrid - juventus - galatasaray - copenhag
Kopenhag nasıl bir takım bilmiyorum valla. Zor bir grup ancak ben ümitliyim. 2. olunabilir..
Bu gruptan GS 1. çıkar.
Bence 3. oluruz rahatlıkla, güzel maçlar olacak. Geçen sene güzel kura çekmiştik bu sene olmadı ama olsun, tadını çıkarmak lazım. Bu platformda mücadele etmek bile güzel.![]()
GS uefa'nın en iddialı takımlarından gibi bu sene![]()
Juventus'u geçen sene istiyordum, bu sene geldiler. Hücum hattına Tevez ve Llorente gibi iki üst düzey oyuncu aldılar ve daha da güçlü oldular. Umutsuz olmayı gerektiren bir şey yok, Juve bilir bizi.
Şampiyonlar ligininin tadı zaten bu güçlü takımlar olduğu için bir başka.Güzel maçlar olucak şimdiden heyecanınını yaşıyorum.Son torbadan makul bir takım çektik.Hayırlısı olsun.
Takım isimlerine bakarsak 3. oluruz gibi. Ancak maçlar 90 dakika; grupta sıralamamızın iyi veya kötü değişmesi maçlarda göstereceğimiz performanslara bağlı. İnşallah yine güzel bir performans sergileriz.