Sayfa 40 / 56 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu gruptan Şampiyonlar Ligine devam etmek kağıt üstünde büyük sürpriz olur. Biz Galatasaray olarak böyle şeyleri yapabilme potansiyeline sahibiz, açıkcası bu grupta 1. olsak bile bana ciddi sürpriz olmaz. Ancak tabii ki gerçekçi olmak lazım. Eğer farklı işler olmazsa biz bu grubu 3. bitiririz. Şahsen benim tercihimde bu yönde, açıkcası Avrupa Liginde Tottenham dışında eleyemeceğimiz bir takım göremedim. Şahsen grupta 3. olup Avrupa Ligini 2. kez Türkiye'ye getirmeyi tercih ederim şu dönem için. Hee burda gruptan çıkarsakta ne ala, şampiyonluk adaylarından biri elenmiş olur, birde kura şansını yakalarsak bu sefer yarı finale gidebiliriz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu gruptan ilk 2'de çıkmak, şampiyonlar liginin en azından çeyrek finaline çıkabilecek takımlarından birini ligin dışında bırakmak demektir. Juventus 2 yıldır çok toparlandı ve oturmuş bir takım haline geldi. R. Madrid zaten her zaman ilk 4 favoriden birisi kupa için. (barça,manu ve bayern ile birlikte). Fakat maç sahada kazanılır. kophenag deplasmanında yenilip juventus deplasmanından 3 puanla dönmek de mümkün. bende 3 puan,hatta 1 puan alma ihtimalimizin bile çok ama çok zayıf olduğu tek maç R. madrid deplasmanı. Onun dışında tüm maçlarda 3 puan şansımız % 30 ile % 80 arasında değişir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala

Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için --> https://twitter.com/CihanEkrmCetin
    Olm zorla getirdin Juventusu. Yoksa sıcak top uygulaması mı yaptırdın platiniye bak acık acık soyle burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Olm zorla getirdin Juventusu. Yoksa sıcak top uygulaması mı yaptırdın platiniye bak acık acık soyle burada
    Duanın gücü
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray için zor kura umarım üstesinden gelebilirler

Fb yerine Guney Kıbrıs'tan APOEL gidiyormuş

Platini... neyse.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzonspor'un rakipleri belli oluyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lazio geldi Trabzonspor'a.

Edit:

3. torbadan Legia Varşova geldi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Lazio'ya köy takımı diyenler bakalım ne yapacaklar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel kura oldu Trabzonspor çıkar bu gruptan.Legia Varşova'ya dikkat edilirse her türlü çıkılır bu gruptan.

Trabzon güzel kura cekti valla

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

C gurubu olsun istemiştim ama adam çekmedi ya sonuna kadar bekledi. İyi bir gurup adımıza yakışır oynarsak guruptan çıkarız.

Lazio yerinede Tothhenham'ı isterdim. ÇÖyle bir takımla oynamak keyifli olurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok kolay takımlar var bu sene Avrupa liginde.Trabzonspor olurda gruptan çıkarsa baya ilerler diye düşünüyorum ben ama forvet transferi şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Çok kolay takımlar var bu sene Avrupa liginde.Trabzonspor olurda gruptan çıkarsa baya ilerler diye düşünüyorum ben ama forvet transferi şart.
    Muhtemelen 2. çıkarız guruptan ş.l'den gelen takımlarda kuraya dahil olunca yine zorlu bir rakiple eşleşme olasılığı olacağı için bn yine fazla ilerleyemeyiz diye düşünüyorum.

Tüm guruplar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Real Madrid geçen seneki Madrid değil geçen sene bile eliyoduk biraz hakem şansımız olsa bide Fatih Terim i motive edicek Ancelotti faktörü var bunu unutmayın ayrıca Madrid in bu sene yaptığı en iyi transfer Bale daha açıklanmadı ve bu sene hiç hazırlık maçına çıkmadı antrenmanlara da çıkmıyo bildiğim kadarıyla bayadır sakattı zaten bu açıdan ilk maç olması çok iyi bize karşı oynayamayabilir Juventusa gelirsek tamam oturmuş kadroları var ortasahaları defansları çok sağlam ama Tevez gününde olmazsa gol atıcak adamları yok kimse bana 1 yıldır oynamamış llorente demesin ayrıca geçen sene nordsjalland e puan kaybettiler kophenag a puan verme olasılığı en yüksek takım bence juventus
    Last edited by Facx : 30.Ağustos.2013 at 16:08

iyi bi kura oldu trabzonspor için, 2. olup gruptan çıkarlar diye düşünüyorum. kura şansları yanlarında olursa son 16 ya kadar gidebilirler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Shakhtar örneği verilebilir aslında adamlar Chelsea-Juventus'lu bir gruptaydı ve son şampiyon Chelsea 3. olmuştu.Şimdi aynı şeyi biz yapabiliriz bakarsınız Real Madrid 3. olur.

Valla B,C ve L grupları aşırı kolay olmuş Trabzon gruptan çıkarsa C ve L grubunun liderlerini eleyecektir ancak bunlar sonra konuşulacak şeyler.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Swansea ya da Tottenham Avrupa Ligi'ni bu sene kaldırır. Güzel kura ama ben Polonya deplasmanında Trabzonspor için galibiyet almanın zor olduğuna inanıyorum. Umarım çıkarız gruptan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor için kötü sayılmayacak bir kura oldu. Lazio ile liderlik mücadelesi de verirler, L.Varşova ile 2.lik mücadelesi de. Bu, takımın içerde alacağı sonuçlara bağlı olacak biraz da. Deplasmanda da 4 puan çıkarırlarsa, çok rahat çıkarlar gruptan.

Başarılar Trabzonspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

https://www.youtube.com/watch?featur...B-Fq_g98#t=193

Harika bir gösteri olmuş. Böyle taraftarı olan takımlarla oynamak her zaman keyiflidir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyiki bir deplasmana gitmek istedik en atesli yerleri versiler

Polonya olmassa Italyada olacagim

Bu sezon kura sansimiz yanimizda, icerdeki maclarin hepsini kazanabilecek gucteyiz diye dusunuyorum. Deplasmanlarin bir tanesindende 3 puan kaparsak gruptan cikariz.

Tabi forvet transferide sart

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım Trabzonspor geçen sene Fenerin çektiği gibi şanslı kuralarla yoluna devam eder.Puana çok ihtiyacımız var.Trabzon bu gruptan çok büyük sürpriz olmazsa çıkacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

bugün Basel 1. olsa bize gelme şansı yok değil mi beyler ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence en iyi kura ManU olur Galatasaray için.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Manu ve psg iyi olur ozellikle manu umarim munih yada atletico gelmez , atletico gelirse benim icin iyi olur maça gideriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen ManU çok iyi olur zaten onlarla eşleşme de üstümüze yok kesin onlar çıkar bize.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

PSG gelmesin Platini faktörü var çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

a.madrid-m.united-dortmund olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bence en iyi kura ManU olur Galatasaray için.
    niyeyse psg gelirse eler diye geçiyor içimden.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

PSG gibi takımı ilk turda eletmezler bence ManU en güzeli olur bizim için Atletico'ya da hayır demem tamam çok iyiler ama Juventus'ta çok iyiydi ŞL'de her şey olur Barça çıksa dahi en iyi şekilde mücadele verecektir Aslanlar hakkımızda en hayırlısı olur umarım.

Sayfa 40 / 56 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Mesaj Yetkileri