1 ile 30 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aga işte oyunu bu yüzden fazla uzatmıcan tadında bırakıcan mesela ben regenlerle oynamayı sevmiyorumgerçeklik dışı gibi eldekileri geliştirme taraftarıyım her bölgeye regen doldurmak tad vermiyor e uzatıncada oyun dağılıp gidiyor..Sen bilirsin ama bence kariyeri fazla uzatıp sulandırma tadında nirvanada bırak Mantova ile aldın ligi hedeflerin nelerdi bilmiyorum gerçi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Aga işte oyunu bu yüzden fazla uzatmıcan tadında bırakıcan mesela ben regenlerle oynamayı sevmiyorumgerçeklik dışı gibi eldekileri geliştirme taraftarıyım her bölgeye regen doldurmak tad vermiyor e uzatıncada oyun dağılıp gidiyor..Sen bilirsin ama bence kariyeri fazla uzatıp sulandırma tadında nirvanada bırak Mantova ile aldın ligi hedeflerin nelerdi bilmiyorum gerçi

Şimdi benim amacım ilk başta mantovayı serie a şampiyonu yapmaktı yaptık şuanda adımıza stad bile yapıldı. Regenlerle oynama işine gelince haklısın bi boktadan sonra bütün oyuncular gidiyor şuan benim kariyerde bi kaç adam kalmış onlarda kıllar ağırmış trabzonda bitek emre can ve soner aydoğdu vardı onlarda bırakmıştır şimdi. Fakat ben yinede kariyeri bırakmadım şöyle bi mantıktan gittim forumlarda fazla uzun kariyerler yok o yüzden devam edim diyorum. Bide 1-2 kulübün daha efsanesi olmayıi dünya kupası, avrupa kupası, cl, avrupa ligi falan almayla ugraşırsak 2050 yi buluruz. Menajerler sıralaması oluyor ya orada 1.sıraya yükselince öyle bırakmak istiyorum aslında ne bilim öyle bir hedef belirledim bıraksam yeni kariyer açıcaktım ugraşmak istemedim devam edeyim dedim bide bazı hedeflerim daha var.

Oyunun başından beri liglerine ambargo koyan hegomanya sürdüren ligleri belirledim.
    Hırvatistanda dinamo zagreb, belarusta bate, almanyada bayern, belçikada anderlecht şöyle;

İleride buraların hegomanyası elinden almayıda düşünüyorum. Aslında bunların hepsi fasa fiso benim bi tepkim var şöyleki çoğuları diyoki "artık oyundan zevk alamıyorum" falan filan diyorlar kendine bi hedef belirlediğin zaman oyundan nasıl zevk alabildiğini göstermeye çalışıyorum. Bide yeni yeni kariyerler açmak istemedim bi kariyer yapayım adam gibi olsun diye düşünüyorum.

Hee bide fm13 heralde 10 yıllık fm maceramdaki en sorunlu ve en oynanmaz seridir ve bu görüşte çok kişi bulabiliriz yinede futbolu seven adam hertürlü soruna eyvallah çekebiliyo )

Mesaj Yetkileri