1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nasıl MAA'yı istiyorsunuz anlamıyorum. Ceza verilmesi gerekiyordu ama veremedi boşu boşuna kadromuz dağıldı, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza izin verilmedi, maddi açıdan iki büklüm olduk. Ceza verilse bunlar yine olacaktı ama boşu boşuna 1 sene hakkımız yendi. Şimdi siz bu pısırık adam gelsin başkan olsun diyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Nasıl MAA'yı istiyorsunuz anlamıyorum. Ceza verilmesi gerekiyordu ama veremedi boşu boşuna kadromuz dağıldı, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza izin verilmedi, maddi açıdan iki büklüm olduk. Ceza verilse bunlar yine olacaktı ama boşu boşuna 1 sene hakkımız yendi. Şimdi siz bu pısırık adam gelsin başkan olsun diyorsunuz.
    Yalnız eğer Fenerbahçe onun dediği gibi puan düşme cezasını kabul etseydi şimdi Avrupa'ya gidiyordu. Olay bu kadar basit aslında. Aziz Yıldırım istemedi ve olaylar buraya sürüklendi. Yani o aslında ceza verilmesi gerektiğini düşünüyordu ve istiyordu. Düşük cezalar vererek durumu kurtaracktı fenre adına ama yaptırmadılar adam da istifa etti zaten...

Haa beni ilgilendirmiyor orası ayrı konu. Diğer adaylar falan bilmem. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın herhangi bir suçu varmış gibi gözükmüyor. Yanlış yargılamana yapmayın yani.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yalnız eğer Fenerbahçe onun dediği gibi puan düşme cezasını kabul etseydi şimdi Avrupa'ya gidiyordu. Olay bu kadar basit aslında. Aziz Yıldırım istemedi ve olaylar buraya sürüklendi. Yani o aslında ceza verilmesi gerektiğini düşünüyordu ve istiyordu. Düşük cezalar vererek durumu kurtaracktı fenre adına ama yaptırmadılar adam da istifa etti zaten...

Haa beni ilgilendirmiyor orası ayrı konu. Diğer adaylar falan bilmem. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın herhangi bir suçu varmış gibi gözükmüyor. Yanlış yargılamana yapmayın yani.
    Yalnız anlaşamadığımız nokta şu: adam şike yapmadım diyor, neden puan silme cezasını kabul etsin ?
    Burada MAA'nın başkan olup olmayacağını konuşmak bile yersiz. Sadece onun hayali olarak kalır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yalnız anlaşamadığımız nokta şu: adam şike yapmadım diyor, neden puan silme cezasını kabul etsin ?
    Burada MAA'nın başkan olup olmayacağını konuşmak bile yersiz. Sadece onun hayali olarak kalır.
    Biz zaten bugüne kadar destek verdik , demesin kabul etmesin diye ama bu süreçten sonra gelen yalanlar Başkan'a desteği azalttı , kalkıp Avrupa'ya gidicez dediler gidemedik , demeseydin zaten kabullenirdik , bunun üstüne çıkıp emin şekilde açıklama yapmaları çok şey götürdü taraftardan.

Gönüllerden geçen en büyük isim Ali Koç tabiki ancak ben Saadettin Saran'ın çok profesyonel bi kulüp oluşturabileceği kanısındayım , Saran , Hakan Bilal Kutlalp ikilisi , yönetim seçimlerinin seyrini değiştirir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

işte saçmalık burada değil mi neden bizim kabulümüze bırakılıyor. varsa suç verin puan düşme cezasını

Mesaj Yetkileri