1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem ne alaka ? Futbolcu İbrahim Akın. Ayrıca sizin şikeden anladığınız şey ile benimki aynı değil. Kanıt falan diye tutturuyorsunuz da göz göre göre boş kaleye bilerek gol atılmaması gibi şeyler bekliyorsunuz herhalde veya hakemiyle 4-5 futbolcusuyla komple maç satılması/alınması.

Beceriksiz yöneticilerinizin şikeyi sahaya yansıtmayı başaramamış olabilir ama bu onların niyetinin ne olduğu gerçeğini değiştirmez. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Kaç sayfa olmuş dönüp dönüp aynı şeyler, daha da yazmıyorum konu zaten iyice FBJK kardeşliğine döndü. İsteyen istediğine inansın, bir Yargıtay kaldı görelim bakalım ne olacak.
    Last edited by uAburak89 : 31.Ağustos.2013 at 00:24 Reason: İmla.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakem ne alaka ? Futbolcu İbrahim Akın. Ayrıca sizin şikeden anladığınız şey ile benimki aynı değil. Kanıt falan diye tutturuyorsunuz da göz göre göre boş kaleye bilerek gol atılmaması gibi şeyler bekliyorsunuz herhalde veya hakemiyle 4-5 futbolcusuyla komple maç satılması/alınması.

Beceriksiz yöneticilerinizin şikeye sahaya yansıtmayı başaramamış olabilir ama bu onların niyetinin ne olduğu gerçeğini değiştirmez. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Kaç sayfa olmuş dönüp dönüp aynı şeyler, daha da yazmıyorum konu zaten iyice FBJK kardeşliğine döndü. İsteyen istediğine inansın, bir Yargıtay kaldı görelim bakalım ne olacak.
    Hakem veya futbolcu alarak şike yaparsın yönetici alarak yapmazsın. Yöneticiyi alsan ne olacak o mu oynuyor?

İbrahim Akın bütün Fenerbahçe maçlarında rakip takımda mıydı?

Kaldı ki o Beşiktaş maçı ile suçlanan bir oyuncu ve sonradan ifadesini değiştirmiş bir isim. Polis baskısı ile verdiğini söylüyor.

Yöneticiye para verirsin o takıma dağıtır rakip oynamaz senin takımın maç kazanır; ama böyle bir olay da yok yazılan çizilene göre sadece yöneticilerin muhabbetleri var her şey doğru ise. O zaman yöneticiler bunu konuşup becerememişse takıma ceza veremezsin yöneticilere verirsin. Çünkü takımlar suç işlememiş oluyor. Kısaca arabanın yolcu koltuğundasın ama arabayı süren birisni ezerek öldürüyor suçlu olabilir misin? Fenerbahçe yolcu koltuğunda oturan kişi ve tamamen masum. Geri dönen de beni ilgilendirmez.

Ama bana satın alınan oyuncu veya satın alınan hakem ismi vermediğin sürecede zaten şike olmamıştır.

İtalya'ya bakın kulüplerle birlikte oyuncularda ceza alıyor. Ama bizde oyunu ismi bile yok.

Mesaj Yetkileri