Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 75.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Sivasspor kazanır

1 5.00%
1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 3.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bir gün çift forvet çıkarız, şu abuk subuk oyun düzeninden uzaklaşırız diye her maçı bekliyorum, biliyorum olmayacak ama insan bekliyor işte : )

Fenerbahçe küme düşme potasına bile girse şu oyun sistemi değişmeyecek herhalde, büyük kabiliyet doğrusu, yanlış gideni düzeltmek için zerre hamle yapmamak.
    Geçen hafta değişmişti, oyuncular aynı olsa da 4-4-2 çıktık Eskişehir maçına. Tabi sonra klasik düzene geri döndük orası ayrı.

Ben de maçı bekliyorum, her hafta Alper ve Salih maça 11 başlayacak Recep te sonradan girecek diye umutlanıyorum ama sonucu hepimiz biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by himone View Post
    Geçen hafta değişmişti, oyuncular aynı olsa da 4-4-2 çıktık Eskişehir maçına. Tabi sonra klasik düzene geri döndük orası ayrı.
    Sahada 3 tane Merkez Forvet varken 4-4-2 oynamak imkansız. O maç forvetlerden biri diğerine daha yakın göründüğü için 4-4-2 izlenimi verdi ama sen sahaya 3 tane forvet 3 tane ortasaha göbek oyuncusuyla çıkıp 4-4-2 oynayamazsın.

Misal ; Topuz-Meireles-Emre-Caner 4-4-2 için uygundur ancak Kuyt-Meireles-Selçuk-Alper 4'lüsü ile düğünde bile 4-4-2 oynayamazsın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sahada 3 tane Merkez Forvet varken 4-4-2 oynamak imkansız. O maç forvetlerden biri diğerine daha yakın göründüğü için 4-4-2 izlenimi verdi ama sen sahaya 3 tane forvet 3 tane ortasaha göbek oyuncusuyla çıkıp 4-4-2 oynayamazsın.

Misal ; Topuz-Meireles-Emre-Caner 4-4-2 için uygundur ancak Kuyt-Meireles-Selçuk-Alper 4'lüsü ile düğünde bile 4-4-2 oynayamazsın.
    Ben oynayabiliriz demedimki, sahaya 4-4-2 çıktık sadece. Zaten dediğin gibi 3 orta saha 3 forvet olduğu için beceremedik ve eski sisteme döndük. Ama ne olursa olsun bu sistemde ısrar edilmeli, çift forvet oynarsak zamanla iyi bir sistem olabilir. Mevcut sistemden hiçbirşey olmayacağı açık bir şekilde görünüyor.

Mesaj Yetkileri