Yeni takım çoook iyiymiş.Başarılar.![]()
Yeni takım çoook iyiymiş.Başarılar.![]()
Hakketen ne bicim potansiyel varmis o takimda
ilk seneden şampiyonluk istiyoruz hocam ona göre![]()
Hırvatistandaki hangi takımı alsak potansiyel böyle olurdu zaten. Admlar iyi genç çıkartıyor zaten bu oyunada yansımış. Potansiyel işimize gelmez herkesi satabilirim sorun yok nede olsa 1 sezon kalıcaz
Güney Kore'ye imza atarken fazla düşünmedim, bi potansiyel gördüm ülkede kaliteli regenler çıkıyor.
Dünya Kupası elemelerinde şöyle bi grupta başa geldim sadece son maçı oynadık oda Irak'ı içerde 4-2 ile geçtikten sonra son eleme gruplarına kaldık.
Bu grupta ilk 2'ye girdiğimiz takdirde dünya kupası biletini alıyoruz.
Ülkenin en kaliteli 2 oyuncusunu şöyle paylaşalım.
KİM YOUNG MİN
LEE JOUNG
Yıl 2028 olunca süprizlerle karşılaşmıyor değiliz la ligayı şampiyon bitiren levante oldu.
Ben ne Mantovayı şampiyonluğa taşımamla nede avrupada yarı finaller görerek mantova "efsanesi" oldum. Hiçbir zaman yılmadan, yıkıldığında ayağa kalkmak için varını yoğunu ortaya koyarak.
İyi günlerde taraftarın sevgilerine "durun daha sevinme zamanı değil" diyerek. Kötü günlerde başımız hep dikti bizim. Çünkü ilk geldiğim günden beri sahada "ısıran" "ezilmeyen" bir mantova vardı çünkü. Biz bu dik duruşumuzla efsane olduk.
Efsane öyle olunmaz sadece şampiyon yapmakla efsane olunmaz Gazzi. Şimdi ... git Juventusa farketmez.
Şu son gösterdiğin iki oyuncu güzel ama sen en iyisi yuvana dön Mantovaya![]()
Gazzi ilk gördüğümde tipini beğenmemiştim zaten. Adamda değilmişsin.
Üzülme mantova taraftarları birgün tekrar gelicem..
Kafasını kesip getirelim ayıpsın hocam.
Kapo ne hocam sende benden bir oyuncuya ismini yazdırmanı ister isen hiç çekinme söyle hemen halledelim.
Tabi sen merak etme Mantova bize emanet
Levante akıyor.![]()
Çok tuhaf biyere geldik rakiplerde 4 yıldızlı oyunculara traş gözüyle bakılıyor 5 yıldız ca'lı oyuncular sürüyle nasıl iş anlamadım her oyuncu ligin üstündemi arkadaş ?
Hocam baştan sona sıkılmadan okudum harika bir kariyer tebrik ediyorumBirde save paylaşman mümkünmü acaba bir arkadaş söylemiş ama
![]()
Mantova düşüşe geçer bence kariyerin sonlanmasını istemiyorum ama Mantova bizi bekliyor..
Edit:Maidenheadı tekrar mı alsak ki hocam?![]()
Hocam adamlara lakap takınca sanki daha istekli oynuyorlar gibi geliyor bana motive ediyor oluyor olabilirler mi? Larracuyda farkettin mi?![]()
Görmemişim eyw hocam başarılar tekrardan![]()
Şöyle Hajduk, Rijeka gibi bi takımın başına getirilseydik bu sezon direk şampiyon oluruz derdim fakat gele gele en kıytırık takımın başına geçtik. 1 yıl boşta bekledim arkadaş takımları ha kovuldu kovulacak rijeka menajeri kovulmak üzerydi bi başladı galibiyet serisine dipten çıktı 3. bitirdi ligi aynı belarus liginide takip ettim soligorsk menajeride aynıydı bizde parasızlıktan kıvranır haldeyken zadar kovdu menajeri direk yüzsüz bir şekilde "bana iş veriin" diyecek noktaya geldik tabii yüzsüzlükte snır tanımıyoh.
Sezon başlamak üzere transferleri bitirdik 2-3 oyuncu daha var onlar daha gelmedi.
Gelenler ve Gidenler şöyle
Bütün oyuncuları tek tek göstermek yerine en önemli transferleri paylaşalım diye düşündüm.
bi yerinde dur aga![]()
Geri dön mantovayaa.
NHL 1.HAFTA
NHL 2.HAFTA
Adamlar çeyrek pozisyonla maçı kazandı ya la bigün bizde böyle maç kazanıcakmıyız
bu ligte kötü oynayan kazanıyo herhalde![]()