Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bruno Mazenga'nın attığı golle Akhisar 1-0 önde. Trabzon'un Avrupa'da kazanması göz boyuyor fakat ligdeki performansları hiç iç açıcı değil.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Avrupada oynadığı takımlar zaten çekebilecekleri en kolay rakiplerdi
Tp oyanamadan kazandık maçları ya kazansak ne olur taraftar avunuyor işte anlayarak maçları izleyen adam bu takımdan bir cacık olmayacağını kestirir. İşimiz zor bu kadroyla çok zor. Daha bir bekimiz yok. sezona başlayacaz ayıptır ya.
Onur
Bosingwa Aykut Yumlu cech
Zokora
abdulkadir soner
malouda olcan
henrique
Cech gönderildi diye biliyorum, gitmeseydi bu kadro uygundu.
Bu arada 2-0 olmuş Niasse attı, Akhisar her geçen gün şaşırtıyor.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=106
Bizim maçtan sonra şöyle bir yorumda bulunmuştum. TS hakkında yazdıklarım son kısımda. Bu oyun anlayışı ile Trabzon daha çok maç kaybeder diye düşünüyorum. Hele deplasmanda maç kazanması çok zor. Biraz daha hızlı, dikine oynamaları lazım. Çok yavaş bir takım.
Öyle kadro yazmayla olmuyor. Oyanmıyor adamlar. Hernikeymiş Zokoraymış Cechmiş yumluymuş Colmanmış bunlar hikaye adamların futbol ile arasındaki bağ kopmuş. Hocada anlam veremdiğim bir takım takıntılar var. Aykuttan ve Volkandan vazgeçemiyor. Hadi aykut oynuyor madem neden Zokora oynuyor koy Soner'i ama adamı hiç oynatmamayı tercijh ediyor.
Akhisarla oynuyor 2 ön libero var ikiside top yapamıyor. Volkan piskolojik olarak bitmiş bir adam hala onu 11 koyuyor. Zeki bir bek oyuncusu nasıl olunmaz onun örneklerini veriyor vs vs vs. Sayfalarca yazsak değişmiyor işte. Ne kulübün başına gelen başkanın kafası değişiyor ne hocanın kafası. Bıktım artık bu takım için kafa yormaktan üzülmekten.
Maç 3-0 bitti. Şimdi çıkıp hangi yüzel açıklama yapıp nasıl bir bahane üretecekler merak ediyorum.
Yalnız Hamza hocada iş var. Adamın kafası harbi çalışıyor. Çok taktir ediyorum kendisini Terim'de hemen yardımcısı yapmıştı. Önü açık bir hoca umarım değer verilir. Böyle adamlar çok az Türkiye'de futbolun içerisinde. Başka hoca olsa başta Akhisar düşecek ilk takım derdim.
Bu haftanın en flaş 2. skoru. Akhisar geçen sene de kendi sahasında kabus oluyordu, bu sene de öyle olacak sanırım.
Ligin kadro bakımından en zayıf halkası olarak gördüğümüz takım Trabzonspor'u 3-0 yeniyorsa bu hocanın yeteneğidir, başka bir şey değil.
Takım oyunu her zaman bireyseli yener örneğini verdi Akhisar sakin kaldı ve 3 tane attı. Tehlikeli ekip. Ama bu saha yakışmıyor.
Trabzonspor köklü bir değişikliğe gitmeli, elindeki yerli gelecek vadeden oyuncuları tutarak.
FM Gazetesi
P.Henrique bugün şanssız olmasaydı maç çok farklı olurdu bu arada Batuhan güreşçi gibi olmuş fakat çok istekliydi topu alınca hepsini kaybetti.
Akhisar bu sezon sahasında alacağı maçlarla ligde kalır bence.Niasse'de çok sağlam topçu yine atmış golünü.GS,BJK ve FB maçlarını bilmem ama diğer takımları evinde yenmeye devam edecektir Akhisar.
Maçı izledim tek kelimeyle süper oynadı Akhisar.
Niasse de çok sağlam topçu, topla birlikte çok süratli olabiliyor. Bu sayede çok zor anlar yaşattı savunmaya, Colman durdurmasa 2. golünü de atacaktı sürati ile...
Trabzonspor istediğini ilk yarı yapamasa da ikinci devre pozisyon buldu. Bulduklarında ya savunmayı geçemedi ya da direği kazanmayı hak eden de yaptığı savunma ve kontralar ile Akhisardı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Niasse'yi bende beğendim. Bitirici, dribling özelliği olan süratli bir futbolcu. Hamza Hamzaoğlu'a yeterli zaman verilinince ne kadar başarılı olabileceğini gördük. Denizlispor kıymetini bilmedi.
Niasse Sonko nun mahallesinden bir elemanmış. Tatile memlekete gittiğinde Niasse ye Akhisarda oynarmısın diye sormuş ve evet cevabı alınca Akhisara döndüğünde Hamza hoca ile durumu konuşmuşlar ve Hamza hoca da kampa davet etmiş kendisini. Kampta da beğenip, imza attırmışlar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hamza Hamzaoğlu bugün bir televizyon programına telefonla katıldı. Gekas konusu soruldu kendisine. Geçen sene 250 bin euro alan Gekas'a, Akhisar kapıyı 900 bin euro'dan açmış. Sanırım Trabzonspor falan da kendisiyle ilgilendiği için rakamda uçmuş Gekas, bu yüzden transfer şu ana kadar sonuçlanamamış. Trabzon'a özel bir hırs galibiyeti de olabilir bu yani![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Gekas'ın yaptığı hareket de saçma. Bu kadar paragöz mü bu adam ?
1 sezon coştu diye direk işi paraya dökmüş, şuan da ortada sanırım. Aldığı para haram ya da helal FM'deki bütçe çok olunca sözleşme yenilemek isteyip maaşının 2-3 katı isteyen oyunculara dönmüş
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Emenike de Karabük'e benzer şekilde kazandırılmıştı. Gerçekten çok ilginç hikayeleri oluyor böyle oyuncuların. Niasse böyle oynamaya devam ederse seneye Akhisar iyi bonservis kazanır.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Volkani 15 dakika alkisladilar kufur yedi ve agladi diye
Ben bu takima oyle laflar ederimki 15 dk alkis az olur.
Bu Volkan inadi bu hocayida goturur.
Adrian oyundan aliniyor artis artis haraketler yapiyor
Colman futbol oynama istegimi kazandim dedi, futbol istegi sahada adam bicmek degildir
1.5 ay oldu forvet alinacakmumkunse bu saaten sonra gelmesin.
Abi bence takım ruhsuz. Avrupa'da Kukesi falan, bu takımlara elemek hiç bir şey değil. Bu sene çok beklentiye girmeyin derim, bu takım şampiyon olamaz. Avrupa bi ihtimal.
Sampiyonluk
Ilk 5 basaridir
trabzona üzülüyorum ya.
gercekten köklü bir degisiklige ihtiyacları var..
Yürümekten aciz Batuhan'dan umut bekleniyor, forvet yok zaten takımda.
Henrique tek forvet oynayacak tipte bir adam değil bana göre karambole yakalarsa atmaya çalışıyor. Çift forvette daha rahat olacak bir adam gibi duruyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!