Sayfa 101 / 130 İlkİlk ... 519199100101102103111 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Arrow Alba: Messi paha biçilemez

Barcelonalı sol bek, takım arkadaşını övdü ve Real Madrid'in transferdeki ana hedefi Bale hakkında konuştu.

Barcelona'nın deneyimli sol beki Jordi Alba, takım arkadaşı Lionel Messi'nin paha biçilemez bir oyuncu olduğunu söylüyor.

Paha biçilemez...

Marca'ya konuşan defans oyuncusu, "Dünyanın en iyi futbolcusu hakkında konuşuyoruz. Bize göre ona fiyat biçemezsiniz. O bir numara! Kimse onun yanına yaklaşamaz bile. O istediği sürece kimse birinci olamaz." dedi.

Bale'i izlemedim, ama...

Real Madrid'in transfer gündemindeki Gareth Bale ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Alba, "Dürüst olayım, Bale'i pek izlemedim. Ama çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Madrid istediğini öder, kulübün öyle bir oyuncuya ihtiyacı varsa alır. Oyuncunun ucuza ya da pahalı geldiği de zaman içerisinde belli olur." ifadelerini kullandı.

Barça'nın hocaları hep sakin

Martino ile de mutlu olduklarını ifade eden Alba, "Barça'da her zaman sakin hocalar çalışır. Tata ile de Tito ile olduğumuz kadar mutluyuz. Martino futbol dışında pek konuşmuyor. Sadece futbol konuşmak istiyor ve saha içinde yapmamız gerekenlerden bahsediyor. Ne oyun tarzımız ne de sistemimiz değişecek gibi gözükmüyor ve ben bu oyun sistemini seviyorum." diye konuştu.

GOAL

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu an oynanan Sevilla-Atletico maçında Arda sarı kart gördü,kırmızı kart gördüğü zaman Galatasaray'da.

Sübliminal mesajı aldım ben Arda,rahat ol sen

Edit:

Yahu maç yorumları diye girdiğimiz yere bak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevila - A.Madrid macı cok zevkliydi. Fenerbahçe ile Trabzonspor'un sıkıcı macından sonra iyi geldi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

sakary Ali Misafir

Martino'nun gelmesiyle Barcelona'nın artık o "yenilmez" oyunu terkediliyor gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Atletico taş gibi bir takım. Hoca faktörüde çok önemli. Simeone cidden elit bir hoca. Arda asist yaptı. Çok harika oynuyor. Savunma ile rakip ceza sahası arasında tabir-i caizse yardırıyor. Fenomen oldu bana göre taraftarlar arasında. Çok seviyorlar Ardayı. Atletico böyle oynarsa skoru korur hatta artırabilirde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi hayirli olsun bale real madridde

7. Default

Atletico - Rayo maçını izliyorum, herkese de tavsiye ediyorum... Zevkli maç + Arda şov!

Diego Costa ve Villa'nın uyumu da göze çarpıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda çok güzel attı valla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda'dan muhteşem bir asist. Resmen döktürüyor adam.

10. Default

Arda çok iyi oynuyor gerçekten, takımın herşeyi olmuş durumda keşke tekrar bi süpriz yapsada geri gelebilse

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 gol 2 asist daha napsin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İspanya süper kupasını Barcelona 1. maç deplasmanda 1-1 ve kendi sahasında 0-0 lık maç sonuçlarıyla aldı Arda TURAN yedek kulübesinde direk kırmızı kart yedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda gereksiz yere kendini attırdı. Tamda sezona fırtına gibi başlamış ve ülke medyasında da övgüler almışken şimdi yediği kırmızı ile en kötü 2-3 maç olamayacak. Yerine belki Adrian oynar. O olmadı şu gelecek vadeden bi çocuk var genç onu oynatabilir. Formayı yine alır ancak prestij açısından hakemi dövecek gibi üzerine gitmeye çalışması hiç olmadı. Bir an Gs-Fb olaylı derbi aklıma geldi. Nou Camp'ta hakemi dövmeye çalışması çok komikti gerçekten Ancak yinede iyiydi maçta. Atletico'nun en değerli oyuncusu bence. Hemen her topu isabetli. Atletico ataklarının beyni. Zaten oyundan çıktıktan sonra Atletico atak yapamadı bile.

Yalnız şöyle bir durum var. Arda 65-70 dedim mi acayip düşüyor oyundan. Çok yoruluyor. 90 dakikayı çıkaramıyor. Bu konuda kendini geliştirmeli. Gücünü arttırmalı. Zaten hantal bir oyuncu ancak bu açığını bazı özellikleriyle kapatabiliyor fakat bu 90 dakikayı çıkaramama olayı ciddi bir sorundur.

Barça'ya hakemler biraz tolerans gösteriyor. Barça'da çok hakemlere oynuyor. Her pozisyonda abartılı tepkiler. Atleticolu oyuncular biraz bu yüzden gerildiler. Felipe'nin atılma olayında ise suçlu Felipe gibi ancak yinede Dani Alves'in sinsiliğide büyük bir etken oldu. Belki Arda'da kankasının atılmasından dolayı biraz ateşlenmiş olabilir. Arda ile Felipe çok iyi anlaşıyorlar solda. Zaten ikisi birbirlerinin en yakın arkadaşları... Maç bugün biraz çorbaya döndü. İlk maç kadar zevk vermedi. Çok pozisyon yoktu. Messi formsuzdu ve birde penaltı kaçırdı. Kırmızı kartlar ve taraftarın sahaya girmesi ise futbola pek yakışmadı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda'nın hakeme doğru yürürken videosunu izleyin zaten kilo fazlasını görürsünüz 65-70 gibi oyundan düşmesi normal.Bu arada çıkarken yusuf yusuf işareti yapmış hakeme. Açıkcası hakem kötüydü bence bizim Türk hakemleri aratmadı Arda ilk yarıdaki vuruşu gol yapabilseydi zaten Atletico alırdı kupayı daha çok hakeden taraftılar.Barça 7-0'lık maçtan sonra çöküşe geçmiş gibi görünüyor bu sene yine ligi alırlar ama ŞL'de işleri yine zor.Bu arada adamlar kupalara o kadar çok alışmışki kupa töreni çok basitti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://s1.directupload.net/images/130829/shzpa78a.swf

Arda' nın atılması

Kaan betimlemiş ben de görüntüyü vereyim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız hakem kırmızı gösterdikten sonra Arda'nın geldiğini görünce arkaya bile bakmıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sağlam yürüdü üstüne doğru acaba İspanyollar o işaretin anlamını biliyorlar mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

The Observer

Arda sağlam yürümüş "Gel buraya sen gel gel." der gibi bir yürüyüşü var komedi gerçekten

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka ayrılmak istiyor, kendisi için belki de iyi karar.

Çok kötü de başlamadı aslında sezona. Oynayacağı bir klübe gitmesi yararlı olacaktır..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Tottenham'ın yıldız futbolcusu Gareth Bale, Real Madrid'e transfer oldu. Transfer, Real Madrid'in internet sitesi üzerinden resmen açıklandı. Bale bonservis bedeli için Tottenham kulübüne 99.5 milyon Euro ödenecek. Oyuncunun kendisiyle yapılan anlaşma ise 6 yıllık.

Ronaldo'ya yapılmış bir ayıp.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Bale Real Madrid'de

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi Tottenham'ın 24 yaşındaki Galli yıldızı Gareth Bale, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.

Real Madrid, Tottenham'ın 24 yaşındaki yıldızı Gareth Bale'i transfer ettiğini resmen açıkladı.

Real Madrid'in internet sitesinden yapılan açıklamada, Bale'nin transferinin gerçekleştiği ve Galli futbolcunun basına tanıtımının yarın TSİ 14.00'de Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılacağı bildirildi.

Real Madrid Kulübü, transferle ilgili daha fazla ayrıntı vermezken, İspanyol basını, Bale ile 6 yıllık sözleşme imzalandığını ve bonservis bedeli olarak yaklaşık 100 milyon euro civarında para ödendiğini ileri sürdü. Ayrıca Bale'in Real Madrid'de sezon başına net 7 milyon euro kazanacağı ve imaj haklarının yüzde 60'ına sahip olacağı iddia edildi.

Geçen sezon Tottenham formasıyla 44 resmi maçta 26 gol atan Bale, İngiliz Premier Lig'in de en iyi futbolcusu seçilmişti. 24 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'deki Cristiano Ronaldo gibi forvetin solunda görev yapıyor.

Öte yandan Real Madrid, bu sezon Bale'ye kadar transferde 80,7 milyon euro harcadı. Real Madrid'in kadrosuna Bale'den önce Lllarramendi (38,9 milyon), Isco (30 milyon), Carvajal (6,5 milyon) ve Casemiro (5,3 milyon) katılmıştı.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Çok büyük bir para harcandı ki bana göre gereksiz senin elindi Di Maria , Mesut , Isco , CR , Benzema gibi isimler varken üzerine Morata ve Jese gibi genç elemanların da varken Bale'i aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona'nın Neymar bombasından sonra Real'in prestiji açısından çok önemli bir transfer oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bale'i çok severim ama kesinlikle bu kadar etmez.

Ben futbol'a bu kadar para yatırılmasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta bir insan ve onu bizden ayıran tek özelliği futboldaki yeteneği ancak o ayak kırılabiliyor ya da daha büyük sorunlar yaşayabiliyor.

Bir sorun çıksa 100 Milyon gitti, sonra kim verecek bunun hesabını ?

Tottenham klübünün göbek attığını düşünüyorum, tabir gerekiyor ise çok fena kazıkladılar. Bale çok iyidir, bana göre onu Ronaldo'dan bile ayıran özellikleri vardır ama bu kadar etmez.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir futbolcuya 100 milyon € ne demek yahu. Gerçekten Madrid gibi kulüpler oyuncu satışı yapmayı bilen ve seven kulüpleri şımartıyorlar. Sadece Bale için demiyorum Brezilya'dan felan alırkende pazarlıksız uçuk fiyatlara adam alıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yuzyilin kazigi bu demektir ki bale ronaldodan iyi oyuncu...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka ile Milan flört halinde muhtemelen transfer gerçekleşecek.

22 numara takımına geri dönecek, Allegri ona güveniyorum demiş.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Puan Durumu

Gol Krallığı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Atletico Madrid Ajax'tan Toby Alderweireld ve Saint Ettiene'den Josuha Guilavogui'yi kadrosuna kattı.

Mesaj Yetkileri