Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

15 88.24%
  • Berabere biter

2 11.76%
  • Gaziantepspor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor | STSL 3.Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Barcelona - Antep maçı 2-0 bitti

Madara ettik, maç ile ilgili söyleyebileceğim tek şey bu.

Oyuncular ile ilgili bir şey söyleyemem çünkü kötü oynayan yok. Tek diyeceğim şu ki, Pektemek balon çıktı. Her hafta biraz daha gözümden düşüyor.
    Pektemek iyi futbolcu fakat sizin beklentiniz farklı.

Pektemek nokta santrafor hiçbir zaman olmadı ama siz öyle sandınız.
    Yardımcı forvet onun pozisyonu tam verim alabileceğin nokta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Pektemek iyi futbolcu fakat sizin beklentiniz farklı.

Pektemek nokta santrafor hiçbir zaman olmadı ama siz öyle sandınız.
    Yardımcı forvet onun pozisyonu tam verim alabileceğin nokta.
    Yardımcı forvet, pivot, fırsatçı ve bilimum diğer fm pozisyonları.. Hangisi olursa olsun Oyuncuyu izlersen göreceksin ki, aşırı derecede pozisyon harcıyor. Misal, vursa gol olacak ama o çalıma gidiyor. Gereksiz hareketler yapıyor ceza sahası içinde. Basit oynamıyor. Yoksa bizim ondan fazla bir beklentimiz yok.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yardımcı forvet, pivot, fırsatçı ve bilimum diğer fm pozisyonları.. Hangisi olursa olsun Oyuncuyu izlersen göreceksin ki, aşırı derecede pozisyon harcıyor. Misal, vursa gol olacak ama o çalıma gidiyor. Gereksiz hareketler yapıyor ceza sahası içinde. Basit oynamıyor. Yoksa bizim ondan fazla bir beklentimiz yok.
    Form tutamadıgı için ağır duşunuyor agır davranıyor yani ben pektemek'i besiktas'tan tanımıyorum zaten Genclerde cok maçını izledim ve begendiğim bir oyuncuydu Bjk'da fazla izlemedik zaten. Ayrıca yani FM pozisyonu değil gerçekte de bu iş böyle kimi oyuncular cezasahasında tek oldugu zaman cift olmaktan daha yarar saglarlar kimisi de asistan oyuncu gibidir bir bitirici olmadan beceriksiz gözükürler. Dunyada cok örnegi var bunun. Di Natale'nin 30 yasından sonra gol kralı olması gibi. Ya da Cassano'nun Bari'deki Roma'daki oyununu bir daha gösterememesi gibi. Yani senin aşırı derecede pozisyon harcıyor diye yargıladıgın oyuncu zaten cok az dakika şansı bulmuş ve alışkın oldugu görevi yapmayan bir oyuncu. Olaya bu açıdan yaklaşmak lazım biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Form tutamadıgı için ağır duşunuyor agır davranıyor yani ben pektemek'i besiktas'tan tanımıyorum zaten Genclerde cok maçını izledim ve begendiğim bir oyuncuydu Bjk'da fazla izlemedik zaten. Ayrıca yani FM pozisyonu değil gerçekte de bu iş böyle kimi oyuncular cezasahasında tek oldugu zaman cift olmaktan daha yarar saglarlar kimisi de asistan oyuncu gibidir bir bitirici olmadan beceriksiz gözükürler. Dunyada cok örnegi var bunun. Di Natale'nin 30 yasından sonra gol kralı olması gibi. Ya da Cassano'nun Bari'deki Roma'daki oyununu bir daha gösterememesi gibi. Yani senin aşırı derecede pozisyon harcıyor diye yargıladıgın oyuncu zaten cok az dakika şansı bulmuş ve alışkın oldugu görevi yapmayan bir oyuncu. Olaya bu açıdan yaklaşmak lazım biraz.
    Benim düşüncem onlar tabi ki, bekleyip göreceğiz ilerde. Umarım ben yanılırım da bol bol gol atar
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri