Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fırtına Takımı Komple Yeniliyor |Trabzonspor [1.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yarım saat dedik ama epey geciktik k.bakmayın oyuna oturamadım birkaç işim çıktı. Herneyse işe personel tanıtımımızla başlayalım. İyi bir takım olmak için ana unsurlardan biride teknik heyetin kuvvetli olması. Biz de her sene itibar ve gözlem menzilimizin artması ile giderek kuvvetlendirmeyi düşünüyoruz ancak şimdiden oldukça sağlam bir ekip kurduk (: 18 yaşaltı zamanla daha iyi olacaktır. Şimdilik ana düşüncemiz As kadro..Mevcut limit henüz dolmadı yeni fizyo gözlemci alımlarımız olacaktır ama gereken yerleri acilen doldurup göreve biran önce başlamak istedik

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Fm14 hele bi çıksın yıldızlarla işim yok benim takımda 27-28 yaşındaki adama yaşlı gözüyle bakan biriyim ((:
    Açıkcası bende öyleyim biri 27 yaşını geçtiyse yaşlıdır benim için
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve beklenen Transfer dönemi harekatımız. Birazdan mevcut kadroyu paylaşıcam. Onun üzerinden detaylı bir transfer konuşması yaparım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Didye ilk defa işe yaradığını görüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha önce bahsettiğim gibi ciddi bir kumar oynuyorum şuan. Şöyleki bahsettiğim oyuncuların tamamını elden çıkaramadık. Bamba-Emerson-Yasin ve Janko yeni geldiği için satamadık gelen kiralık tekliflerini ise reddettik. Anadolu takımlarına kiralayınca geldiklerinde bonservisleri düşmüş geliyor(önceki tecrübelerime binayen) avrupa takımları ise as kadro garantisi vermedi dolayısıyla bekletme kararı aldım. Diğerlerini ise önce nakite dökmek istedik olmadı. En fazla ederlerini verdiler ve kimiside taksitli olunca onlarıda elde tutma kararı aldım. Celutska ile Veysel takası yapıyordum maalesef Celu eskisehiri reddetti oda öyle patladı elimizde..

Mevcut kadroya baktık oldukça yetersiz duruyor 1461den takviye yaptık. Şuan sadece önümüzde bulunan 2 lig ve avrupa maçlarını atlatmanın peşindeyiz. Ardından 1 eylül tarihinde yani transfer sezonunun son gününde vurgun peşindeyiz Nedendir bilmiyorum klüplerine yeni katılan oyuncuları normalde alamazsınız ama 1 ağustosta alabiliyorsunuz. ve bu tarih tam transfer sezonu sonu. Yani klüpler kadrolarındaki eksiklikleri doldurmak için bonkör davranabilir yada piyasada birçok oyuncu varken son güne kalınca pazardaki son oyuncularla ilgillenmek durumunda kalacaklar. Yani tam da bizim istediğimiz olay Planımız bu yönde son gün vurgunu yaptık yaptık diğer türlüsünü açıkcası düşünmek istemiyorum. Haa kadro yetersiz dedik ama kasamızda para var yani en kötü olasılıkla listemizdeki oyuncuları son gün paramızla alıp kadromuzu yine kuvvetlendirebiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Her ne kadar transfer geçmişinden kim kimle takaslandı anlaşılsa da tüm detayları ile beraber oyuncu profilleri de dahil olmak üzere transfer sezonu kapanınca vermek istiyorum. Olası yeni gidecek kalacak durumu ile komple birleştirmek adına

Sezon öncesi hazırlık maçlarımızı tamamladık avrupada kuramızıı çektik.Taktiklerimiz de oturdu sayılır. Şuan lige hazır konumdayız.

Buda kasamızda kalan miktar (: Oyuncu satışlarından fena para almadık üstüne giden oyuncuların maaşı ve bir kez yönetimden aldığımız 2 milyonluk maaş bütçe artımı ile kasamızda kadromuzu güçlendirecek kadar paramız bulunuyor (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupada maalesef kötü bir kura çektik. Sözde seribaşıyız ama o kadar olay takım arasından grubumuza moskova düştü eyvah simdi bunu cekeriz dedim dediğim gibide yine kolayların arasından zoru çektik.

Buda transfer sezonunun son gününden önceki maçlarımız. Avrupada oldukça zor bir kura bir yana bu maçların tam göbeğinde birde kadıköye gidiyoruz. Avrupada kolay kura çekip ligde 2 maçta 2-3 puan alsak yeter diyordum lakin şimdi tüm gücümüzle avrupa maçına asılacaz. Tüm güç diyorum ama takımda dikkat ettinizmi bilmiyorum sol bek falan yok oldukça yetersiziz. Forvette yok 1461den Tiryakiyi falan aldık. İşimiz ciddi derecede zor avrupadan elenme ihtimalimiz bir hayli fazla. Ligde de alırsak kasımpaşadan puan alırız. Tabiiki elimizden geleni yapacaz ama gerçekleri gözardı edemeyiz.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Çok iyi hazırlık dönemi geçmiş. Paramız var. Dinamo Moskova'yıda geçeriz inşallah.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Didye ilk defa işe yaradığını görüyorum.
    Aga ne olur bana reeli anımsatacak şeyler söyleme sanal dünyada kaybolmak istiyorum
    Quote Originally Posted by karayer View Post
    Çok iyi hazırlık dönemi geçmiş. Paramız var. Dinamo Moskova'yıda geçeriz inşallah.
    Hazırlık döneminde huyumdur hep çok kolay rakipler seçerim yani skorların önemi yok sadece oyuncularım fitlik durumlarını yükseltsinler yeter. Ayrıca mevcut kadro ile dinamo maçları oldukça zor geçecek elimzden geleni yapacaz artık

hocam başarılar maçlar hakkında tahminlerim G-G-Y-B-G çok ümitliyim tutucak

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Aga sen napıon Kadro diye bişe kalmamış bari bunu yapcaktın yerine full Trabzon'lu yapsaydın

Ama genede güzel fikir

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferin son gününü bekliyorum bende yorum yapmak için

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

yeni girebildim başarılar

sonunda Türkiye'ye gelmişsin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam başarılar maçlar hakkında tahminlerim G-G-Y-B-G çok ümitliyim tutucak
    Avrupada gruplara kalalım erken avlu atmayalım da lig sonuçları mühim değil şu aşamada (:
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Aga sen napıon Kadro diye bişe kalmamış bari bunu yapcaktın yerine full Trabzon'lu yapsaydın

Ama genede güzel fikir
    Daha dur yahu kadroyu kurmadık son gün vurgun peşindeyiz olmazsa vurgunu biz yiyecez
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferin son gününü bekliyorum bende yorum yapmak için
    Dediğim gibi ya herro ya merro tutarsa rakipler için tutmazsa bizim için Dead Day olacak
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    yeni girebildim başarılar

sonunda Türkiye'ye gelmişsin

Aynen sonunda döbdük TSL'ye eyv (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Yabancıları 18e dahi almıyoruz göndermeyi düşündüğümüz yerlileri ise olası sakatlıktan korumak için 18e alsak da şans vermedik. lige 3 puanla merhaba demek güzel şimdi esas sınavımız olan Dinamo moskova maçına girecem umarım evimizde gol yemeden galip gelmeyi başarabiliriz :F

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Mustafa Tiryaki'ye helal olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Playoff Turu 1.maç

2.Hafta

Avrupada içerde gol yemeden galip gelmek istiyorduk gol yemedik ama galipte gelemedik. Aslında rakkip oldukça etkiliydi demek yanlış olmaz ardından kontraya dönüp ayağa pasla topun bizde kalmasını sağladık nitekim gol yemedik artık turu rusyaya bıraktık.

Ligde kadıköy tam kadro olsamda herkes için oldukça zor bir deplasman. Ne var ki fener cezalı olduğu için maç seyircisizdi. Bizde yusuf gibi sıddık gibi 1461 oyuncularıyla sahaya çıktık 3 resmi maçtır sol bekimiz yok bu maçta serkan olcan gibi oyuncularıda riske ettik elimizde oyuncu yok ve herşeye rağmen bence oldukça değerli 1 puan çıkardık bu deplasmandan bu kadromuzla
    . Birazdan rusyaya rövanşa uçacağız umarım gollü bir beraberliği kurtarırız galip gelmek gibi bir hedef yok. Kafamızda savunma yapıp duran top yuvarlanan top çarpan top gibi etmenlerle gol bulmak var (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Mustafa Tiryaki'ye helal olsun
    Aga Tiryakiyi alış sebebimiz var umarım aklımdakileri yapabiliriz beraber (: Transferin son günü bi bitsin kimi neden aldık açıklayacaz son 1 maç kaldı şu meşhur güne

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maç öncesi medyayı falan kullandık..Maç başlamadan takıma baskının rakipte olduğunu ve kendilerine güvendiğimi söyledim. Bundan sonra birazda şans faktörü lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

3-0 alırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Playoff Turu 2.Maç

Zafer inananlarındır diyoruz !! Soğuk Rusyada Moskovalılar Fırtınaya yakalandı !! Bu kadroyla ne yalan söyleyim şu 4 maçta şu skorları alacağıma inanmmıyordum ama sahada doğru hamleleri yapınca kadro biranda canavar oldu (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3-0 alırsın
    3-0 lık kadromu var allasen

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    3-0 lık kadromu var allasen
    sen varsın, sana güvenmiştim

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

Kadroyu tamamen değiştirmişsin nerdeyse, yalnız yaptığın transferleri çok beğendim çok da para harcamamışsın zaten Zokora'dan da iyi para kaldırdığını düşünürsek şu meşhur günde şov yapmanı bekliyoruz .

Avrupa'da gruplara kalman da çok iyi olmuş, en azından 6 maç garanti kafan biraz daha rahat olur . Lige de o kadroyla çok iyi başlamışsın bence, yapacağın transferleri dört gözle bekliyoruz bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne gündü be !!! Aslında beklediğim gibi olmadı gözüm beşiktaşta falandı ama lige iyi başlayaınca oyuncularımızla ilgilenmediler yine beklediğim oyunculara beklediğim takımlar teklif yapmadı dolayısıyla çok çok verimli geçmedi kimisini kiraladık vs birazdan onlarıda detaylı anlatırım ancak herşeye rağmen oldukça güzel geçirdik transferin son gününü kadromuz artık çok daha güçlü..Kasamızda para falan kalmadı ama (:

Spoiler: Kaleci 

Spoiler: Bekler 

Spoiler: Stoperler 

Spoiler: Orta Sahalar 

Spoiler: Forvetler 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

sen varsın, sana güvenmiştim
    (: eyv 1-0 olsun bizim olsun dedik
    Quote Originally Posted by samets61 View Post
    Kadroyu tamamen değiştirmişsin nerdeyse, yalnız yaptığın transferleri çok beğendim çok da para harcamamışsın zaten Zokora'dan da iyi para kaldırdığını düşünürsek şu meşhur günde şov yapmanı bekliyoruz .

Avrupa'da gruplara kalman da çok iyi olmuş, en azından 6 maç garanti kafan biraz daha rahat olur . Lige de o kadroyla çok iyi başlamışsın bence, yapacağın transferleri dört gözle bekliyoruz bakalım
    Kadro artık tamamen değişti ((:

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

Aykut Demir-Serdar Aziz-Alpaslan Öztürk-Veysel Sarı-Okay Yokuşlu-Oğuzhan Özyakup-Atabey Çiçek

Müthiş bir iskelet kurmuşsun, takımdaki çöpleri göndererek bu oyuncuları bünyeye katmak cidden bir ustalık göstergesi tebrikler .

Yalnız forvet hattında sıkıntı yaşayacağını düşünüyor musun? Daha iyi bir golcü bulabilirdin sanki.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Mevcut Kadromuz

Şimdi transferlerin iç yüzüne geçelim

Serdar Aziz = Halil Altıntop + Sapara + 1.4 M
    Yasin Pehlivan = Volkan Şen + Henrique
    Efe Halil = Aykut Akgün
    Aykut Demir= Adrian + 1.6 M
    Anselmo Ramon = Alanzinho (Yabancı oyuncu kullanmayacam lakin Alanzinhoda göz göre göre hiç olmasın istedim yaş 30a dayanınca bu arkadaşla takasladık ve sonrasında kiralarım dedim olmadı Jankoyla beraber yedeğe attık. Alanzinho 3.5 ediyordu bu eleman 1.3e satılıktı kazık yedik zaten (: Ama gelir gelmez değeri 4ün üzerinde çıktı)
    Okay Yokuşlu = Yasin + 1.9 M
    Atabey Çiçek = Serkan Balcı

Geri kalanlarda zaten belirli ücret karşılığı transfer edildi

Olcan-Bamba-Celutska-Emerson ise istediğimiz takımlardan teklifler gelmedi. İsteyen takımlardan ise alacak oyuncu bulamadık kiralayıp seneye takas yada nakite çevirmeye çalışacaz umarım klüplerinde iyi bir ortalama tuttururlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by samets61 View Post
    Aykut Demir-Serdar Aziz-Alpaslan Öztürk-Veysel Sarı-Okay Yokuşlu-Oğuzhan Özyakup-Atabey Çiçek

Müthiş bir iskelet kurmuşsun, takımdaki çöpleri göndererek bu oyuncuları bünyeye katmak cidden bir ustalık göstergesi tebrikler .

Yalnız forvet hattında sıkıntı yaşayacağını düşünüyor musun? Daha iyi bir golcü bulabilirdin sanki.
    Daha iyisini bulamadım ve uğraşmadımda açıkcası. Pektemek ve Mami(Muhammed Demir) vardı. Mami sakatlık eğilimi olan bir oyuncu milyon dökmeye gerek yok. Pektemek ise yüksek fiyat çektiler birde mevcut özellikleri ile almak yerine Atabey ve Adilliyi geliştirmek istedim. Adilli'nin tek sıkıntısı en zayıf yönü süreklilik olması. Umarım oynadıkça o özelliği değişir. Ayrıca Şuan Oğuzhan AMC çalışıyor Emre'nin yerinde onu oynatıyorum Turgay-Emre hattı var ilerde..Turgay pivot destek olduğu için gol atması mühim değil duvar olarak kullanıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oyuncu gönderiminde elbette sıkıntılar yaşadık. Aldıkları yüksek ücret ve bizimle gidecekleri takım arasındaki itibar farkları bizi zora düşürdü. Oturup konuşarak kadroda istemediğimi belirttim yani zorla ayırdığım oyuncular oldu. Bunlarada maaş yardımında bulunmayı kabul ettik.

Olcan ve Emersonun maaşlarının %30'u
    Celutska'nın maaşının %40'ı
    Bambanın ise %100ü kiralandıkları klüp tarafından karşılanacaktır.

Göreve geldiğimizde yaklaşık 5 milyon içerdeydik. Ardından takımı komple yenileyince bilanço iyice kötüleşti şuan kasada bir miktar para olsa da klübün mali durumu pek iç açıcı değil.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri