Aynen kongre üyesi kendisi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Amkspor @Amkspor şimdi
SON DAKİKA: Galatasaray, Bruma transferi için Sporting Lizbon ile görüşmelerin başladığını borsaya bildirdi.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 32 sn
Armindo Tue na Bangna (Bruma)'nın kulübü Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır.
http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari...aspx?id=307893
Screw you guys, I'm goin' home
Hadi hayırlısı,akşama doğru inşallah anlaşıldığı da açıklanır.
amk yi tebrik etmek lazim ilk gazete olarak onlar duyurdu![]()
Bruma'yı kişi olarak Haluk Yürekli söylemişti ancak ondan sonra zaten ağzı olan konuştu.Dolaylı yoldan AMK'nın haberi oluyor,evet.
Bu arada Mustafa Özgür Sancar(Radyospor)'a göre Bruma akşam İstanbul'da.
Dany(kiralık) ve Kazım Bursaspor'a, Serdar Aziz Galatasaray'a senaryosu var. Bakalım ne olacak.
brumayi kisi olarak ilk baris cenk akkaya abi soyledi haziranda falan...
bence bursa serdar azizi vermez verirlerse stoperlerinde adam kalmiyor civelli ve ibrahim disinda 95li suha diye bir oyunculari kaliyor o yuzden satmazlar gibi..
Hadi darısı Nani'ye artık.![]()
Bir türk gelebilir dedi baskan bakalım ben serdar ya da kerim i bekliyorum
Kerim BJK'nin teklifini kabul etmiş deniyor ama herşey olabilir.
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ343266SXQ
Kerim Ümit Milli Takım için gelmedi mi yahu ?
Amkspor
SON DAKİKA! G.Saray'ın yeni transferi Bruma ve menajeri TK1760 sefer sayılı uçakla bu akşam TSİ 21.25'te İstanbul'da!
Eskişehir Başkanı HOŞCAN:
"G.saray bize Erkan ZENGİN için futbolcu ve bir miktar para önerdi.
Henüz ulaştığımız bir aşama yok."
(Radyospor)
Erkan ZENGİN'in Temsilcisi TOROS:
"Beklentim,
Transferin son 4 günlük süreci içerisinde ERKAN adına gelişme olacağı yönünde."
(Radyospor)
Erkan olmaz bence adam daha yeni sözleşme imzaladı takımıyla ihtimal vermiyorum ben.
Bruma'ya takımda hala yer nasıl açılacak onu merak ediyorum.İleriye dönük bir transfer.Umarım Avrupa'da parlar ve dikkat çeker.Forvet oynayabiliyorsa seneye Drogba gittğine göre forvete çekilip,sola Arda transfer olur.Bruma bakalım nasıl performans gösterecek.
Erkan için ise kararsızım.Son zamanlarda Eskişehir'de fark yaratıyor.Bize gelip yedek kalabilir.Yada tek forvet sistemine geçip kanatlarda Erkan'dan faydalanırız.Açıkçası bence gelirse takımı hareketlendirebilir.Gökhan Töre'nin,Beşiktaş'a yaptığı katkı gibi.
Bruma gelirse Amrabat ve Chedjou tribüne gider. Burak'ta Drogba ile değişmeli oynar ya da gider.
Bence bu sene planlamayı yanlış yaptık.Daha transfer sezonun başında gittik direk yabancı hakkımızı stoperden yana kullandık.Halbuki Ömer toprak,Serdar Aziz gibi alternatifler elimizde mevcuttu.Şimdi Serdar Aziz'i alsak ne olacak okadar para verip aldığımız Chedjou tribünde mi oturacak sürekli?Bir de seneye 5 e düşüyor yabancı ozaman iyice çuvallayacaz gibi geliyor bana.
İtalyan basınına göre Lazio ile Galatasaray anlaştı, sorun Burak'ın menajerleri.
15m euro diyorlar cok az para..
Satmazlar Burak'i
Burak satılmaz,imkansız.Gram ihtimal vermiyorum.Kendini Şampiyonlar Ligi'nde tekrar göstermek varken Avrupa Ligi'ne dönmez bence.
ŞL listesi için son 5 saat, Bruma transferi gerçekleşse bari.
Lazio'nun forveti Liber Kozak,Aston Villa'ya transfer olmuş.
Serdar Aziz olayı var birde,gelirse iyi olur.6 Eylül'e kadar zaman var lig için ancak ŞL için ne zaman listeler veriliyor kesin bir bilgi yok sanıyorum.
Lazio İtalya ligi için listesine yeni transferleri Brayan Pereira'nın da ismini vermiş.Libor Kozak gitse de Avrupa dışından oyuncu alabilme hakları yok.
Last edited by bilmania : 02.Eylül.2013 at 22:45 Reason: Yanlıma bilgi.
Kozak zaten Çek ?
Çek Cumhuriyeti AB üyesi olduğu için bir şey değişmiyor.Kadrosunda AB dışından 2 oyuncu bulundurabilir.Yani Burak için kontenjan var hala.
Sanki Kozak dolduruyormuşta o gidince açılmış gibi yazmışsın ona dedim ben.