1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fırtına Takımı Komple Yeniliyor |Trabzonspor [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

Aykut Demir-Serdar Aziz-Alpaslan Öztürk-Veysel Sarı-Okay Yokuşlu-Oğuzhan Özyakup-Atabey Çiçek

Müthiş bir iskelet kurmuşsun, takımdaki çöpleri göndererek bu oyuncuları bünyeye katmak cidden bir ustalık göstergesi tebrikler .

Yalnız forvet hattında sıkıntı yaşayacağını düşünüyor musun? Daha iyi bir golcü bulabilirdin sanki.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by samets61 View Post
    Aykut Demir-Serdar Aziz-Alpaslan Öztürk-Veysel Sarı-Okay Yokuşlu-Oğuzhan Özyakup-Atabey Çiçek

Müthiş bir iskelet kurmuşsun, takımdaki çöpleri göndererek bu oyuncuları bünyeye katmak cidden bir ustalık göstergesi tebrikler .

Yalnız forvet hattında sıkıntı yaşayacağını düşünüyor musun? Daha iyi bir golcü bulabilirdin sanki.
    Daha iyisini bulamadım ve uğraşmadımda açıkcası. Pektemek ve Mami(Muhammed Demir) vardı. Mami sakatlık eğilimi olan bir oyuncu milyon dökmeye gerek yok. Pektemek ise yüksek fiyat çektiler birde mevcut özellikleri ile almak yerine Atabey ve Adilliyi geliştirmek istedim. Adilli'nin tek sıkıntısı en zayıf yönü süreklilik olması. Umarım oynadıkça o özelliği değişir. Ayrıca Şuan Oğuzhan AMC çalışıyor Emre'nin yerinde onu oynatıyorum Turgay-Emre hattı var ilerde..Turgay pivot destek olduğu için gol atması mühim değil duvar olarak kullanıyorum

Mesaj Yetkileri