Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fırtına Takımı Komple Yeniliyor |Trabzonspor [1.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transfer ve mali durumdan bahsettik şimdi yeniden futbola dönme vakti avrupa liginde gruplar belli oldu. Kağıt üzerinde belki çok zor görünmüyor ancak ilk senemiz ve kadro uyumu taktik vs düşünürsek bizim için zorlu bir grup..En kötü gruptan çıkmamız lazım ligde de yenemesek de yenilmeden yola devam ederek kasaya para koymamız lazım. Rakip lig sonuncusu dahi olsa galip gelemiyorsak parayı düşünerek savunma yapıcaz ve puandan ziyade para için oynayacaz ilk sezon (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adamın gözü ne açmış be arkadaş iki lafından biri para

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

işin zor hele forvetlerle daha zor ama turgay oyunda gerçekten daha iyi ligde bi 10 15 atar belki

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

4. torbadan girmemiz kötü olmuş ama bu gruptan çıkarız .

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Kardeşim doğru söylüyor, juan kendine gel

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Kardeşim doğru söylüyor, juan kendine gel
    Para para para bere bere bere bu yılın şarkısı
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    işin zor hele forvetlerle daha zor ama turgay oyunda gerçekten daha iyi ligde bi 10 15 atar belki
    Forvetlerim gelişmeye açık oyuncular biz 1 senelik kadro kurmadık Atabey ve Endogan geleceğimiz. 1-2 yıla liverpool Samedi bırakırsa onada talip oluruz (: Ayrıca Turgayın gol atıp atmaması benim için sorun değil görevini yerine getirip duvar olsun rakibi bozsun yeter
    Quote Originally Posted by samets61 View Post
    4. torbadan girmemiz kötü olmuş ama bu gruptan çıkarız .
    Sıralanış niye öyle oldu anlamadım ama 3.torbadan girdik. Umarım becerip çıkabiliriz

Juancım Çıkarsın Bu Gruptan , Ayrıca Ligde İlk 5 e Gircegini Düsünüyorum. Bi Sorum Olacak. Şu Spoiler Nasıl Yapılıyodu Benım Kariyerde Yapıcaktım Da

Bu gruptan çıkarsın senin için çerez=)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle Diaz'ı yanlış tanıdığım için kendime çok kızgın ve öfkeliyim. ben diaz'ı işçi dostu sanırdım, hatta yaptığımız bir konuşmada diaz'ın arap iş adamlarının abramovichlerin futbolu ne kadar çirkefleştirdiğini kalitenin "para" ile sağlandığı ile ilgili büyük sitemlerini duyduğumda tebrik etmiştim hatta oturduğum yerden kalkıp alkış tutmuştum kendi zihniyetime denk birisiyle karşılaştığım için fakat son zamanlarda diaz'ın gerçek yüzünü gördüm. Tam bir para canavarıymış. Zokorayı para için nasılda satmış altyapı desen sıfır paso transfer yapmış biz diazdan eski trabzon ruhunu istemiştik altyapıdan trabzonluları çıkartıp başarılara yelken açsın falan o ne yaptı ? bütün herkesi topladı takıma 40 yaşındaki ali tandoğanları kingsonları topladıda topladı.. ben diazın.. neyse

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bugün itibari ile il dışına çıkmak durumundayım..Ne zaman güncelleyebilirim bilmiyorum. Kendinize has bakın (:

hocam gelince umarım bu sorumu cevaplarsın şu takas olayını nasıl yapıyorsun ben bir türlü beceremedim şu işi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Grup çok zor değil bana kalırsa.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eveet Juan Diaz döndü..lakin bir haberim var iyi mi kötü mü bilemedim (: Sanırım oyunda BUG buldum (:

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Eveet Juan Diaz döndü..lakin bir haberim var iyi mi kötü mü bilemedim (: Sanırım oyunda BUG buldum (:
    Ne bugu la Transfer bugumu ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

diaz döndü 5 ay sakat forvetimiz düz koşulara başladı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Ne bugu la Transfer bugumu ?
    PARA
    diaz döndü 5 ay sakat forvetimiz düz koşulara başladı
    Aga döndük de bi işe yaramadı para bugu buldum olamyan bütçem 30 milyona çıktı bir anda zuhaha

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

E anlat bakalım bugu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    E anlat bakalım bugu
    Emin olmak için birkaç kariyerde daha deneyip sonra açıklarım..durduk yerde ortayı velveleye vermeyek (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emin olmak için birkaç kariyerde daha deneyip sonra açıklarım..durduk yerde ortayı velveleye vermeyek (:
    bizim alt yapı işi noldu hani altyapıyla cl alıcaktık ingilterede pert oldun tabi dayanamadın hayatında bu kadar iyi "sowkay" bi bekle çalışmadınki ?? öldürücü bindirmeler, maç başına 39 muz orta, 27 ters kademe hey gidi hey..

bug var dedin geldik hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

steam'e gel bende de bir bug var bütçeye gerek kalmıyor hem

Bende Bugumsu Bişeyler Buldum

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

açıkla artık, biz deneriz olmazsa söyleriz sana

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Juan Diaz nirdesin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Bordo mavi her kariyerin gideri var Başarılar.

kariyerinde başarılar nasıl bir bug bende merak ettim

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

nasıl bir bug

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Uzun bi süreden sonra tekrar foruma girme fırsatı bulduk. Öncelikle bugu açıklayayım sonrasında kariyeri kapatalım. Bug girince zevki kaçıyor. Hoş aslında bug mı bilmiyorum ama bana şık gelmedi dolayısıyla kariyeri kapatmaya karar kıldım. Zaten 10 gündür falan FM'de oynamıyorum

1-Öncelikle yönetimle konuşmak için yönetimle görüş menüsüne giriyoruz
    2- Ardından açılan ekranda hani yönetimden bişiler istedigiğimiz (alt yapı gelişişimi stad vs vs) bölümden maaş artımı talep ediyoruz
    3- Tabş yönetimin kabul etmesi için finansının çok kötü olmaması gerek bunun içinse takımın itibarının lgie göre diplerde olmaması lazım yani eli ayağı düzgün bi takım olmalı
    4- Yönetimden maaş artımı kabul edene kadar uğraşıp maaş artırılınca kaydetip çıkın.

Kaydetip çıkmamızın nedeni ise normal ilerleyince yönetimden tekrar maaş artımı talep isteyemiyorsunuz o menü aktif olmuyor. Doalyısıyla kaydetip çıkıyoruz

5- Hemen son oyunu tekrar yükleyip devam diyoruz ve akabinde zaman kaybetmeden ESC tuşu ile oyunu yeniden durduyuroyuz oyunda birkaç saat geçmiş oluyor yine aynı menüye giriyoruz muhtemelen aktif olacaktır sebebi ise kaydedip çıkıp-yeniden girince pc istekleri sıfırlıyor dolayısıyla yeniden istekde bulunabiliyorsunuz

nihayetinde bu şekilde oyun süresinde 1-2 gün boyu paso bunu yaptım yönetimde saolsun hiç boşçevirmedi 30 m para aldım baktım durmuyor şalvarbank filmi gibi..ama en nihayetinde yönetim artık muslugu kesti finansımız anca idare edyor falan gibisinden bişi söyledi çık gir milyon kez denedim baktm hep aynı şeyi söylüyor..yani sonsuza dek gitmiyor ama epey para kaldırıyorsunuz.

tüm bu olanlardan sonra kariyerin tadı kalmadı haliyle..Biçok kısıtlama yapıyordum artık yönetimden parasal konuda masaya oturmama kıstası da koyucam (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Düşündüm yeniden Trabzon kariyeri açmayı ama tad vermeyeceğine kanaat getirdim bu seride favori takımımla ağız tadıyla kariyerim olmadı (: Uzun süre oynamayınca yeniden şevk gelmedi desem yalan olur aklımda bir takım var ama kararsızım.. Liglerde kalbur üstü takım alınca 3-4 seneye domine ediyorsunuz ligi dolayısıyla sadece avrupa için oynuyorsunuz buda tad vermiyor avrupaya gitmek bu kadar kolay olmamalı ingiltere ligini falan bu yüzden seviyorum avrupa için ligde yırtınıyosun her sezon böylece hem lig hem avrupa daha tadlı geliyor ama özellikle süperligde kalburüstü takım alınca avrupa çantada keklik oluyor. CLye gitmek emek istemesi lazım kolay olmamalı. Dolayısıyla yine itibarı düşük bir takım almak istiyorum ama bu sefer alt ligden değilde süperligde bir takım..Bknz Akhisar (: Akigo serüveni başlatsak mı acaba ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bende Diaz nerde diyorum, hoşgeldin tekrar mübarek Bug da fenaymış ama oyunun zevkini kaçırır diye düşünüyorum. Yine en iyisi alın teriyle para kasmak

Ayrıca Stoke City kariyerimi de takip etmeni öneririm. Belki takım seçimi konusunda yardımcı olur

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri