Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 86 sonuç

Konu: AC Milan l Milano'da Türk Gecesi ( 2. Sezon )

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kaka niye gitti ya ?

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

aynen kakayı niye gönderdin?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Efsaneler ile kariyere başlayıp, Kaka'yı satman bence olmadı.

Başarılar sana.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kaka olmamış

Nesil
    2011
    Yer
    adana

De jong maç başına kart ortalamasında çığır açmış

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Kaka niye gitti ya ?
    Quote Originally Posted by karayer View Post
    aynen kakayı niye gönderdin?
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Efsaneler ile kariyere başlayıp, Kaka'yı satman bence olmadı.

Başarılar sana.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Kaka olmamış

Dediğiniz gibi Kaka'yı satmak istemezdim fakat son zamanlarda ki form harici sakatlığı ve kondisyon düşüklüğü nedeniyle baya başım ağırdı. Son zamanlarda tam kendine geldi derken 2 haftalık bi sakatlık daha geçirdi ve umudumu kaybettim diyebilirim. O sıra Mesut ile görüşüyordum ve Kaka varken Mesut olacağını sanmadığım için Kaka'yı iyi bir para karşılığı sattım fakat sizin için tekrardan ucuza kapatırım. Manchester United takımında oynamamış olması avantaj söz size tekrar EFSANE ADAMI geri getireceğim
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    De jong maç başına kart ortalamasında çığır açmış
    Satacağım kişilerin başında geliyor. Sarı kart ve Kırmızı kart abidesi mübarek
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Eğer Kaka'dan iyisi geliyorsa Kaka'yı tekrar alma bence. Mesut çok iyi transfer olur.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

de jonga gıcık oluyom tam bir kasap pepegillerden o da balotelli çok penaltı kaçırıyo diyebilirim

Nesil
    2012

Otamendi'nin yanında kim oynuyor iyi bir kule varsa defans kilit olur , gelenler çok iyi gidenler de diğer arkadaşlara katılıyorum Kaka geri gelsin

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Kaka'yı satmam külüp açısından çok iyi olmuştu hemde sakatlığı ve formsuzluğu ön plana çıkmasından dolayı sattım fakat bu kadar tepki çektikten sonra herhalde alıp futbolu bırakana kadar elimde tutarım.

27. Hafta

28. Hafta

29. Hafta

30. Hafta

31. Hafta

32. Hafta

33. Hafta

34. Hafta

35. Hafta

36. Hafta

37. Hafta

38. Hafta

Puan Durumu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Ligde istediğimiz gibi bitirdik. ilk 3'ün içinde bitirmek bizim için iyi hele ki bu kadar dert ve kart sorunlarıyla çebeleşiyorken. Olmadık haftalarda kaybettiğimiz puanlarda gereksiz kart gören oyuncularımız yüzünden öyle maçlarda yoklar ki orta saha kurgusu diye bişey kalmıyor maçlarda ve büyük küçük takım orta sahayı rahat geçtikten sonra defansı zorluyor ve defansın biri sağlam diğeri bozuk olunca golleri ard arda yiyoruz.

Avrupa Çeyrek Final Birinici Ayak

Avrupa Çeyrek Final İkinci Ayak

Avrupa Yarı Final Birinci Ayak

Avrupa Yarı Final İkinci Ayak

Final

İlk sezonda Avrupa'da başarı almak bizi şaşırtmadı çünkü bunu sezon başından beri dile getiriyoruz. Bu sene ligde şansımız bizimle olmamasına rağmen Avrupa kura çekimlerinde hep şanslı taraftık ve hep kolay kura çektik. Hal böyle olunca Final kaçınılmaz oldu fakat kupayı hak eden Celtic takımıydı çünkü bize göre zorlu rakipler ile eşleşti ve eledi en son maçı yani yarı final maçında Arsenal'ı elerek finale gelmişti fakat bize yenildiler. Sağlık olsun biz kupamız ile İtalya'ya dönüyoruz.
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Avrupa Ligi çok iyi olmuş,ligde ki son maçlarda çırpmışlar resmen.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence almanın bir anlamı yok. Hem zarar edeceksin hem de iş işten geçti artık bence almak yerine satmanın doğru karar olduğunu kanıtla.

Fikrini savun yani

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012

Bence almanın bir anlamı yok. Hem zarar edeceksin hem de iş işten geçti artık bence almak yerine satmanın doğru karar olduğunu kanıtla.

Fikrini savun yani
    Aslında doğru söylüyor bu saatten sonra alınmaz full zarar olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Aslında doğru söylüyor bu saatten sonra alınmaz full zarar olur
    Eğer çok almak isterse de oyunda nedense oyunu çok erken bırakıyor, 3 veya 4. sezon antrenör olarak alırsın.

Tabii karar senin, ben sadece fikrini savunmanı önerdim

Mesut da sevilen ve iyi bir oyuncu. Kaka nereye gitse Mesut yolunu tıkamasa olmaz zaten

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012

Eğer çok almak isterse de oyunda nedense oyunu çok erken bırakıyor, 3 veya 4. sezon antrenör olarak alırsın.

Tabii karar senin, ben sadece fikrini savunmanı önerdim

Mesut da sevilen ve iyi bir oyuncu. Kaka nereye gitse Mesut yolunu tıkamasa olmaz zaten

İşte bakış açısı bu yönden düşünmedim hiç ama gerçek dediğin gibi Mesut ve Kaka

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Köklü bi değişim olduğunu söyleyebilirim. Kaka bize gelmek istemedi ( Oynamadığı halde ) ve Mesut transferinde ise 60 milyon £ gibi bi engele takıldık ve bizde köklü değişime giderek büyük paralara oyuncular aldık. Birazdan sizlerle paylaşırım
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Kaka'yı istedim fakat oynamadığı halde bana gelmek istemediğini söyleyince tamamiyle o defter kapattım. Mesut konusuna gelince külübüyle sıkı bir pazarlığa girdik fakat Real Madrid 60 milyon £ gibi uçuk bir fiyat isteyince o defter kapattık.

Mesut defterini kapattıktan sonra baya aktif ve bol miktarlı transferler yaparak transfer dönemini kapattık. Geçen seneden takımda bıraktığım az sayıda oyuncu var diyebilirim. Baya oyuncu satarak ciddi bi gelir elde ettik ve bu geliri tamamiyle yeni bir kadro oluşturup ligde ve Avrupa'da başarı sağlayacak bir kadro kurmak istedik. Bana kalırsa birkaç eksik dışında iyi bir kadro kurduğuma inanıyorum.

Ayew transferi geç yapıldı. İmkanım olsaydı devre arası alırdım. Ofansif Orta Saha mevkilerinde Sağ,Sol ve Merkez oynaması büyük bir avantaj. Takıma katılması beni açıkcası sevindirdi.

Sağ bek'e takviye olarak gözüksede Sol Bek oynaması beni cezbetti. Abate'nin sakatlandığında sağ bekim güvende fakat Villa sakatlandığında Sol bekim sakattı bu transfer ile bu sorunuda çözmüş oldum.

Yedek golcüm vardı fakat yoktu gibi bişeydi. Matri ve Pazzini gidişinden sonra ucuz bi yedek golcü buldum ve takıma kattım. Balotelli yokluğunda bize yaratmaz.

Sözleşmesi bitmişti ve bana cazip geldi. Milan gibi takıma kaleci olabilecek seviyede fakat 1 sene dayanırsa iyidir. 1 sene sonra ünlü bir kaleciyle anlaşmayı planlıyorum.

Geçen sene Torres'i istediğimde bana vermemişlerdi fakat bu sene satılık listesindeydi. Torres'i almak büyük bir kumar olur dedim ve kiraladım. Eğer iyi performans sergilerse satın alırım.

Bender transferiyle orta saham daha güçlü oldu. Savaşcı ve mücadeleci orta saha olarak iyi kullanacağımı düşünüyorum ve kolay kolay oyundan düşmeyen adamlardan bir tanesi

Kanat sorunum olur diye aldığım gelişmeye açık oyuncu. Napoli kariyerimde çok iyi gelişmiş ve takımı sırtlayan kişilerden olmuştu.

Geleceğin orta sahalarından bir tanesi fakat bu oyuncu şuanlık benim kadromda yer bulamaz. Devre arası bir takıma kıralayıp pişmesini bekleyeceğiz.

Geçen sene defansımızın bel kemeğiydi fakat İnter'den kiralıktı. Bu sene parası neyse verip aldık ve o artık MİLANLI!

Yedek orta saha ve Defansif bir oyuncu arıyordum şansıma Veloso geldi. Bildiğim bir oyuncu olması ve fiyatinin düşük olması beni bu transfer itti

Orta Saha mücadeleleri önemli ve oyundan düşmeyen adamlar gerek değil mi ? Bu elemana çok güveniyorum ve beni mahcup etmeyeceğine inanıyorum.

Otomendi'nin eşi ve defansın tamamlayacak kişi! Dortmund bu oyuncuyu satmakla büyük bi hata yaptı bence!

Gelen Oyuncular

Bu sene takımı tamamiyle değiştirip artık iskeleti bu takım haline getirdik. Daha sonralardan bu takım korunarak bazı değişikliklere gidilerek transfer edilecek.

Giden Oyuncular

Geçen sene en iyi oyuncumu bile sattım. İyi teklif gelenleri elden çıkartarak yerlerine daha genç ve oyundan düşmeyen kişileri aldım.

Hazırlık Maçlarımız

Hazırlık maçında çift forvetli bi sistem denedik. Küçük takımlara başarılı oldu. Juventus karşısında iyi oynamamıza rağmen yenildik. Daha sonra taktiği değiştirdik ve Taktik Bozan v1 taktiğime döndüm.

1.Maç

2.Maç

Galatasaray karşısında çift forvetli sistemimle çıktım ve ilk maçı 2-0 ezilerek kaybettim. Daha sonra asıl taktiğim olan Taktik Bozan v1 sistemiyle ezici bir üstünlük kurarak yendik ve Şampiyonlar liginde süpriz yaşamadan yolumuza devam ediyoruz.

Grubumuz

Tam kafa dengi bir grup geldi ve bi aksilik çıkmazsa yani süpriz yaşamazsak rahatlıkla çıkabiliriz.

Manchster United gibi takımı yenerek kazanmamız bize gururlandırıldı ve böylece yeni takımımız ile ilk kupamızı kaldırdık. Bu bi başlangıç diyelim.

Maçın son dakikalarına 2-1 önde girerken hakem +3 verdi ve golü +5'te yedim. Hadi onu geçtim uzatmalarda yine 1.5 dakika fazla oynattı hakem bence bu maçta kuponu fena bozduk.

Yeni takımımız ile kadromuz ( Taktik )

Jose Mourinho

Kadro fena oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Azpilicueta'yı sol da çürütme derim.

Sağ ayaklı kendisi zaten sağ bekte çok iyi işler yapabilen bir bek ve ileride de daha da iyi olabiliyor.

Abate ile dönüşümlü oynat ancak solda çürütme.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

nocerino ve de jong fena kazık olmuş ospina kadar sakatlanan kaleci görmedim ben arkadaş inşallah sende kazaız belasız atlatır ama iyi kaleci azpi ise dünyada en beğendim sağ bek oynadığım übtün fm lerde aldığım bir adam nerdeyse müthiş sağ bek

Nesil
    2012

İnsigne dışında tüm transferler çok iyi insigne'de normalde çok iyi ama çok abartılı sakatlanıyor zindelik düşük olduğu için onun yerine eğer paran varsa hala Draxler'e bak derim , bide Ciro'da çok iyiymiş , TSL'de iyi gider

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Kadro fena oldu
    Aynen

Azpilicueta'yı sol da çürütme derim.

Sağ ayaklı kendisi zaten sağ bekte çok iyi işler yapabilen bir bek ve ileride de daha da iyi olabiliyor.

Abate ile dönüşümlü oynat ancak solda çürütme.
    Sol bekte oynatmıyorum zaten şuanlık yedekte ve Abete ile dönüşümlü fikirlerim var. Sol bekte birkaç kez denedim ve gayet olumlu geldi bana açıkcası

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    nocerino ve de jong fena kazık olmuş ospina kadar sakatlanan kaleci görmedim ben arkadaş inşallah sende kazaız belasız atlatır ama iyi kaleci azpi ise dünyada en beğendim sağ bek oynadığım übtün fm lerde aldığım bir adam nerdeyse müthiş sağ bek
    Yav herşeye para verdik kaleciye para kalmadı sırf bu yüzden Ospina'ya kaldık

İnsigne dışında tüm transferler çok iyi insigne'de normalde çok iyi ama çok abartılı sakatlanıyor zindelik düşük olduğu için onun yerine eğer paran varsa hala Draxler'e bak derim , bide Ciro'da çok iyiymiş , TSL'de iyi gider
    İnsigne iyi ya fakat birazcık zamanı ihtiyacı var bunuda ben vericem. Zamanla ilk 11deki yerini alır bence
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kadro çok iyi oldu, bu sene şampiyonuz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ciro fenadır benim Torino kariyerinde yardırıyordu her yıl en az 30 atar as oynarsa arada çılgın kaçırıyor ama

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ciro fenadır benim Torino kariyerinde yardırıyordu her yıl en az 30 atar as oynarsa arada çılgın kaçırıyor ama
    fb yle kupa finalinde 3.lig takımıyla oynamıştım maçı 2-0 almıştım 2 golü de o atmıştı ama tam 12 pozisyon kaçırmıştı neredeyse hepsi karşı karşıya çok atar amaç çok da kaçırır

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

6. Hafta

7. Hafta

8. Hafta

Napoli karşısında çift fovetli sistem olan ( Galatasaray'a karşı 2-0 yenildiğimiz maçta kullandığımız taktik ) sistemi oynayınca Napoli karşısında şansımızda olmaması neticisinde rakibimize boyun eğdik. Fakat daha sonra FMKolik v1 adını verdiğim taktiğe geçiş yaptım ve baya başarılı oldum. Bazı maçlarda berabere kaldık fakat hak ettiğimiz maçlardı hep! Takımım uyum sorunu ve taktiğe uyuşması gerek ve bunun için takımıma biraz zaman verdim. Bu zaman dolduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmam.

1. Maç

2.Maç

3.Maç

Avrupa'da kötü başlasakta toparlanmayı bildik. Tam kafa dengi bir grubumuz var ve bunu bilerek maçlara iyi hazırlanıyoruz. Takımın biraz uyum sorunu var onları hallettikten sonra hatalara son verip hatalı goller yemeyi bırakacağız inşallah

Baktıklar külüp gelişiyor ve adıyle takrardan Avrupa'yı sallayacak hemen sponsor oldular. Bunlar az çakal değil hani

Artık oda bizim tarihimiz ve efsanemiz
    Last edited by Selim Atalay : 07.Eylül.2013 at 01:05
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Ligde seri beraberliğe bağlamışsın normal ama yeniden kuruldu takım , seneye çok daha iyi olur sonra ki sezon max 2 nokta transfer yap derim

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ligde seri beraberliğe bağlamışsın normal ama yeniden kuruldu takım , seneye çok daha iyi olur sonra ki sezon max 2 nokta transfer yap derim
    Taktik değişikliğine gittim yine ve bu kaleci ile forvet hattına takviye yaptım. Daha başka takviye yapacağıma sanmıyorum yeter bu kadar bu sezon neredeyse 3 sezonluk para harcadım
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Gece birazcık fazla kaçırmışım ve haliyle baya bi maç yapmışım. Birkaç kere Fikstür şeklinde koyucam daha sonra eski düzene geçip kurgu ile yazmaya başlayacağım.

#Lig Durumu

10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi almışız. Bence bu çok iyi fakat yenildiğimiz takım ligin sonuncusuydu. Takımı rotasyon ağırlıklı çıkardım çünkü kondisyonlar biraz kötüydü bu fırsatta dinlensinler dedim. Dinlenme molasında geçiri verdiler. Olsun bir maçtan bişey olmaz amacımız uzun vaadeli galibiyet serileri yakalayıp lig sonunda harcadığımız paraları geri kazanmak.

#Şampiyonlar Ligi

İlk maçta Leverkusen'e şok bir yenilgi almıştık ve kötü başlamıştık. Daha sonra seri galibiyetler ile kendimizi toparladık. 3 maçta 2 galibiyet 1 yenilgi derken Celtic ile şanssız bi şekilde eze eze oynamamıza rağmen berabere kaldık. Daha sonra Leverkusen aldı başını gitti derken 2 maçıda kazanarak gruptan 1. olarak çıkmayı başardık.

#Grubumuz

#İtalya Kupası

Rakibimiz kolay olduğu için kendimizi fazla sıkmadık. Birde o maçtan önce kilit oyuncularım dinlendiği için maça iyi başladık. Bulduğumuz goller dışında baya bi gol kaçırdık fakat olsun. Sonuçta 2 - 0 gibi iyi bir skor ile bi üst tura çıkmayı başardık. Bu sene İtalya kupasını alacağımdan eminim. Karşıma isterse Jyuventus gelsin ezer geçerim.

Jose Mourinho

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri