Başarılar![]()
Başarılar![]()
Aslında 3 seçenek arasında kalmıştım ikisi yerli takım diğeri saint etienne 'di , kayseri biraz daha aklıma yattı
Teşekkürler Selim
Sefa ile 2013'de ilk defa oynayacağım , takım da yabancı kontenjanımız dolu olmasa oraya iyi bir takviye düşünüyodum umarım Sefa beklentilerimizi karşılar
Teşekkürler
Ön eleme maçları bazı şeyleri bize göstericek zaten ama kötü de olsa ısrar etmek gerekiyor netice de yerli bunun dışında
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<
Kariyerin işleyişi hakkında biraz bilgi vermek gerekirse
daha önce keyif aldığım bir kariyerde ki gibi bir işleyiş olacak zaman zaman Rıdvan Dilmen'le %100 futbol'da analizler olurken zaman zaman Lig Tv 'de Maraton programına katılıcaz
alt taki kariyerin 65.sayfasında %100 futbol için yaptığım örnek taslakdaki gibi bunun dışında kariyerde kritik maçların canlı anlatımı da 68. sayfa da ki gibi olacak , yani günlük hayatta ki futbol akışını tam anlamıyla olmasa da gerçeğe yakın bir anlatımla sunmaya çalışıcam kariyerin işleyişi biraz yavaş ola bilir ama keyifli olacağını düşünüyorum ,
Daha önce ki kariyerim linki bir nevi bu kariyerin işleyişi açısında referansı diye biliriz
http://forum.turksportal.net/vb/show...113392&page=65