Finlandiya'yı bile yenemiyorsak elenmek müstehaktır.
Finlandiya'yı bile yenemiyorsak elenmek müstehaktır.
Hidayeeeeeeeet![]()
![]()
![]()
Hidayet Ah Hidayet !!! 3 sayı lazım 2 sayı için turnikeye giriyorsun, o da bari sayı olsa !
Hidayet ne arkadaş başka şütör mü yok o kadar inmiş fark ver Ender'e işte.
Maç boyunca bütün topları ezmiş ve takıma el freni olmuş oyuncuya son hücumu vermek. Yemin ediyorum 5. ligdeki bir koç gelse, hatta minikler ligindeki bir koç gelse böyle bir karar vermez. Hepinizi tebrik ediyoruz, gururumuzsunuz!
Bu takımı İtalya,Rusya ve Yunanistan ezer geçer İsveç bile yener hatta ilk aşamadan veda ederiz artık Hidayet'te daha çağırılmaz artık UMARIM.
Eğer fark 3 iken son molada çizilen oyun oysa (ki bence alakası yok) bütün teknik ekip pılını pırtını toplasın. Yok değilse Hidayet Amerika'ya tatile dönsün.
Hidayet'in son hücumuna akıl sır erdirmek mümkün değil. Adam zaten 10 saniye bekledi orda, sandık ki üçlük atacak. Gitti saçma bir yerde saçma bir şekilde 2'lik denedi...
Son hücum öyle değildir ya Hidayet egosundan öyle attı bence.
hidayet sorumluluk almak istiyor ama artık zihinsel olarak tükenmiş durumda. takıma zarar vermemek adına takımdan affını istemeli. son iyi oyununu 3 sene önce oynamıştır herhalde bu adam.
Maçı izleyemedim son saniyede skoru görüp kapattım. Bu turnuva bizim için burda bitmiştir.
Yarın İtalya Bizi Hallaç Pamuğuna Çevirecek Heleki Datome Gününde Olursa Bir Güzel Selam Verecek Bize
Ne kadar cins milli takımlarımız var. Birisi maltayı yenemez birisi Finlandiyaya yenilir.
daha çok değil 1 sayfa önce yazdıklarımın çoğu çıktı hidayetin ömerin tanjevicin zamanları doldu sen turnuvaya 1 gerçek guardla gidiyorsun kafaya bak en kötü keremi çağır...
Ama maddi manevi... Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaay...
Hadi evinize, hadi!!!![]()
Dopingçi Hidayet baltalamış herhalde takımı. Turgay Demirel & Tanjeviç ikilisi varken fazla bir şey beklememek lazımdı zaten.
Önceki sayfada ömer onan'ı yazmıştım zaten 4 gün önce twit atmıştım aynı konuyla ilgili sonra sakatlanıp çıktı bir de hidayet kadrodan çıksaydı tabi tanjevic ve turgay demirelle bu iş yürümez bir kere tarafsız bile değiller
Maddi manevi laylaylaylaylay ooooo.
Basketbolunda yavaş yavaş içine ediyorlar.
İlk iki mi çıkıyor ilk dört mü ?
Hiç biri ilk 3 çıkıyor.Muhtemelen bu takımlar Yunanistan,İtalya,Rusya olur.Bugün 56 yıldır yenemediğimiz İtalya ile oynayacağız yine ümit yok Rusya'yı da yendi adamlar bizi de devirirler.
Olabilir Rusya şu halimizle bizden her türlü iyi o yüzden bizi de devirirler.
İlla bi işi zora sokacaz. Kolay yoldan olmuyor zaten bize hiç bir şey. Son anda paçayı kurtarınca çok daha seviniyoruz![]()
Şu sıralar İtalya'ya çok güzel patates oluyoruz.
2 gündür izlediğim maçlar güreş maçları dahil izlediğim en kötü spor karşılaşmaları olacak galiba.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !