Sayfa 451 / 483 İlkİlk ... 351401441449450451452453461 ... SonSon
13,501 ile 13,530 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz yıldırım'a şike yaptı diyen eski başkanlarından ali şenin bodrumda türkçe olimpiyatlarında konuşma yapıp f. Güleni övmesi şaşırtmadı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FB'yi UEFA'ya şikeci diye şikayet eden ve yoğun faks, msj organizasyonu yapan Cemaatin adamı Talip Doğan Karlıbel'in dediklerine bir bakın.

[YOUTUBE="b-lZzfzZU3M"])[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok daha neler yahu komplo teorilerine bak. İşkence odaları felan. TSK'yı iyice yerden yere vuruyorlar... Yandaşlığın had safasını yaşıyor bunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam bütün gün Twitter'dan FB ve Aziz Yıldırım'a küfür ediyor. Güya beş vaktinde. Önceden kim ne ceza alacak biliyor. Ergenekon terör örgütü diyor. Komutanlarımıza İlker Başbuğ'a flan terörist diyor. Bunu şikayet ettiler twitterda yazdıklarını. Çıkmış mahkemede bu hesap bana ait değil dedi. Ceza almadı, hala yazıyor.

Bu devirde cemaatçilere her şey serbest.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama bu adam hiç değilse tutarlı. Bir dediği diğer dediğini tutuyor. Ancak bu mahkemeleri ve kararlarını tanımıyorum deyip iki dakika sonra FB şikeci diyen insanlar yüzünden bu ülke bu şekilde devam edecek. Güya Atatürk'çü ve iktidar karşıtları ama sırf fanatiklikten bunu göremiyorlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşte aynı durum. Hiç bir belge yok ortada. Boş keseden sallayıp duruyor. Yok işkence odaları felan. Hani kardeşim kanıtın.

E mahkeme darbeye teşebbüs etmişler dedi yetmez mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://turkfutbol.com/son-dakika--ue...ldi-20526.html

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezaların CAS tarafından da onanmasının ardından beklenen gelişme gerçekleşti.

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların ardından bu kulüpler hakkında yeniden yargılama yapması talebini içeren yazıyı gönderdi.

TurkFutbol.Com'un günler önce UEFA'nın bu yazıyı göndereceği yönündeki haberinin ardından söz konusu talebin içeriği ve diğer önemli detayları bu gece yayınlayacağımız özel haberimizde okuyabileceksiniz.

TurkFutbol.Com / Osman ALTUNTERİM

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aziz yıldırım'a şike yaptı diyen eski başkanlarından ali şenin bodrumda türkçe olimpiyatlarında konuşma yapıp f. Güleni övmesi şaşırtmadı
    Bu konuda hiç bir iş adamı masum değil.Koç grubu Türkçe Olimpiyatları'nın resmi sponsoru.Buna ne diyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kişisel fikrimi söylüyorum, BU DAVA DÜŞECEK!!

Çünkü sıradan bir evrak eksikliği olamaz. Olsa yargıtay 16. Ağır Ceza ile basit bir yazışmayla bunu hallederdi. Daha önce de bahsettiğim tapeleden dolayı bu dava düşecek. Benim dediğime gelecek olay ve her şey ortaya çıkacak. İnşallah yargıtayın "eksik tamamla gönder" dediği şey benim düşündüğüm şeydir. 15 gün içinde tamamlamak zorundalar. Yargıtaya belgeleri tamamlayıp gönderecekler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yılmaz Vural güzel konuşmuş , belki de konuşması devam ediyordur bilmiyorum. Ama Galatasaray'a ve Ulusoy'a göndermeler yaptığı için yine 'saçmalamış' olacak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yılmaz Vural güzel konuşmuş , belki de konuşması devam ediyordur bilmiyorum. Ama Galatasaray'a ve Ulusoy'a göndermeler yaptığı için yine 'saçmalamış' olacak
    Sen de yine gereksiz "Galatasaray'a" göndermelerde bulunduğun için saçmalamışsın bana göre ""
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yazdığımdan Galatasaray'a gönderme yaptığımı düşündüysen sıkıntı sende.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dinleme iznini kim aldı? Nasıl aldı? Niçin aldı?

Silahlı örgüt diye. O zaman şike yasası zaten yok. Sen bu tapeleri başka davada kullanamazsın. Şike davası başka. Dinleme izni hangi suç için alındıysa sadece o suç için kanıt olur. İstediğiniz hukukçuya sorabilirsiniz. Az çok araştıra araştıra öğrendik bu işleri. Hukuk okuyacak hale geldim Yeni anayasa mahkemesinin kararı bu.

Ama bunu da boşverin geçen gün benim dediğim eşleşmeyen tape muhabbeti ve ses kayıtları muhabbeti bile bitirmesi lazım bu davayı.
    FM Gazetesi

Yılmaz Vural ah hocam ah

Yılmaz Vural: "3 Temmuz bir kurgu. Madem şikeyi araştıracaksın, geçmişe dönük tüm takımları kapsayarak araştır."

Yılmaz Vural: "Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar."

Yılmaz Vural: "Nerede şike yaptığı takımlar? Tek başına nasıl yapıyor?"

Yılmaz Vural: "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş?"

Yılmaz Vural: "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."

Yılmaz Vural: "Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden."

Yılmaz Vural: "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy, hakem ayarlaması ile Antalyaspor'u küme düşürdü. Çulcu göz yumdu. Bu dönem araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim (Rize'nin başındayken). Kimse ne oluyor demedi? Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar"

Yılmaz Vural: "Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ulusoy - Çulcu - Galatasaray üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı."

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dosyalar tamamlanır, yargıtaya gönderilir, sonrasında da cezalar onanır. Bu tür çıkışlar aradaki kararsız insanlar için "Bak abi işte, Yargıtay tarafsız, ufak bir eksik olduğu zaman geri yolluyor." demeleri ve daha sonraki kararlar için güven oluşturmaları amaçlı bence.

Daha önce bu tür oyunların sayısız örneği varken, çok da umutlu olmamak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Yılmaz Vural ah hocam ah

Yılmaz Vural: "3 Temmuz bir kurgu. Madem şikeyi araştıracaksın, geçmişe dönük tüm takımları kapsayarak araştır."

Yılmaz Vural: "Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar."

Yılmaz Vural: "Nerede şike yaptığı takımlar? Tek başına nasıl yapıyor?"

Yılmaz Vural: "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş?"

Yılmaz Vural: "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."

Yılmaz Vural: "Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden."

Yılmaz Vural: "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy, hakem ayarlaması ile Antalyaspor'u küme düşürdü. Çulcu göz yumdu. Bu dönem araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim (Rize'nin başındayken). Kimse ne oluyor demedi? Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar"

Yılmaz Vural: "Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ulusoy - Çulcu - Galatasaray üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı."

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın."
    Sempatik bir adam ama atıp tutmak kolay barsa delili o zaman konuşsun çünkü herkes sallıyor

Bu arada şike olayına geçmişte bir yaptırım yoktu istedikleri kadar araştırılsın var veya yok demiyorum bir ceza veremezsin diyorum

Bazı arkadaşlar yok cemaatmiş yok hükümetmiş yok oymuş buymuş yazmışlar öyleyse cas neden onadı uefa neden ceza verdi yoksa durum şöyle mi cemaat hükümeti hükümet tffyi tff uefayı uefa cası cas feneri sonra hepsi feneri mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ceza vermek istedikten sonra kaşının üstünde gözün var deyip bile ceza verirler Yılmaz Vural gibi bir kişinin, yıllarca bu futbolda olan küme düşmemeye oynayan takımları yöneten bu adamın söyledikleri ciddiye alınmalı. Doğru veya yanlış demiyorum delili olmadan bir ciddiyetide olamaz tabi ancak eğer gerçekten futbol temizlenecekse herkesi herşeyi araştırırsın.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ee biraz önce konuşmasında şike yapıldığını söyledi 3 dakika uzatma verilen maçta fenerbahçe 90+6da gol atmış bunda art niyet olduğunu söylüyor kimse de babasının hayrına maça ekstra uzatma vermez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Söylüyor ancak söylediklerinin doğru veya yanlış olduğu hakkında fikrim yok. Ancak ciddiye alınmalı ve amaç futbolu temizlemekse ne olursa olsun en gidilebilecek karanlık yerlere kadar inilmelidir diyorum. Sadece Yılmaz Vural değil onun gibi niceleri var bu futbol dünyasında... O takım bu takım değil herkes.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Öyle kapsamlı bir soruşturma beklemeyin arkadaşlar. Ülkede kulüp kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural neredeyse her dediğimi demiş bu adamı spordan men etmeleri yakındır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yilmaz vuralin mantigina gore galatasaray uefayida ulusoyun yardimiyla aldi =)

e normal yilmaz hoca bakti gs de hoca olamam ya fener ya milli takim biraz yalakalik yapim demis ha severim hocayi yalan yok ama dunki konusmasini bende dinledim art niyetli oldugu belliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

kanıtsız konuşmayın diyenler maşallah size, gülüyorum size şuan. Cezamız ispatlanmadan konuşmayın. Gülerler artık size şu paylaştılarınızı görenler.

Bu adam Türk futbolunun içinden geliyor ve hala orada. Adama atıp tutuyor diyeceğinize kendinize bakın. Neye dayanarak söylüyor diyorsunuz da siz ne biliyorsunuz da savunuyorsunuz? Ama dur doğru sizin UEFA kupanız var değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs,Antalya'dan Emrah'i istiyor.Tesaduf bu ya bu hafta GS-Antalya maci var.Hani 6222 Sayili Yasada transfer sikesi maddesi var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yılmaz Vural 514 maç ile Süper Lig'de en çok maça çıkan Teknik Direktördür.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gs,Antalya'dan Emrah'i istiyor.Tesaduf bu ya bu hafta GS-Antalya maci var.Hani 6222 Sayili Yasada transfer sikesi maddesi var.

ilk antalyaspor ermani istedi bizde ona karsi emrahi istedik kim transfer sikesi yapiyor ozman antalyami bizmi ? ayrica transfer donemi icindeyiz istedigimiz oyuncuyu transfer ederiz bir sorun yok.

Geçen hafta da Erkan Zengin'i istiyorlardı. gs 2 yıldır o haftada kimle oynuyorsa mutlaka bir transfer haberi. Transfer sezonu olsun olmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Maçtan önce bu haberlerin çıkması çok doğru değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Transfer görüşmelerinin sadece transfer döneminde yapılabileceği nerede yazıyor. bir tutturulmuş transfer dönemi diye. öyle bir kural yok varsa gösterin.

Mesaj Yetkileri