Yılmaz Vural ah hocam ah

Yılmaz Vural: "3 Temmuz bir kurgu. Madem şikeyi araştıracaksın, geçmişe dönük tüm takımları kapsayarak araştır."

Yılmaz Vural: "Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar."

Yılmaz Vural: "Nerede şike yaptığı takımlar? Tek başına nasıl yapıyor?"

Yılmaz Vural: "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş?"

Yılmaz Vural: "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."

Yılmaz Vural: "Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden."

Yılmaz Vural: "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy, hakem ayarlaması ile Antalyaspor'u küme düşürdü. Çulcu göz yumdu. Bu dönem araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim (Rize'nin başındayken). Kimse ne oluyor demedi? Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar"

Yılmaz Vural: "Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı."

Yılmaz Vural: "Ulusoy - Çulcu - Galatasaray üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı."

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın."