1 ile 30 arası toplam 269 sonuç

Konu: i Rossoneri | A.C Milan - Cenker Güner

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde bi durum var sana sormak istedim. Büyük takım çalıştırmadım fm13te fakat ingiltere liginde deneme amaçlı kariyerde oyuncuları motive edememe sorunu oluyordu, şuandaki kariyerimde neredeyse her milli takımda bu yaşanıyor. İtibarımızdandır diyeceğim kıtasal itibar var motive olmuyorlar. İnterde durum nedir motivasyonu sağlayabiliyormusun ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Birde bi durum var sana sormak istedim. Büyük takım çalıştırmadım fm13te fakat ingiltere liginde deneme amaçlı kariyerde oyuncuları motive edememe sorunu oluyordu, şuandaki kariyerimde neredeyse her milli takımda bu yaşanıyor. İtibarımızdandır diyeceğim kıtasal itibar var motive olmuyorlar. İnterde durum nedir motivasyonu sağlayabiliyormusun ?
    İnter mi ?

Sağlıyorum, benim açımdan bir sorun yok.

Genel olarak hepsi motive oluyorlar, Niang hariç. Henüz mutlu edemedik adamı maşAllahı var asi çocuk ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yeni dizilişimiz bu şekilde çok umutluyum.

Bize çok uyan bir diziliş oldu ayrıca Baines yeni Bale'im.

2 maçta 1 gol - 1 asist ile oynuyor. 2 maçta da çok sağlam oynadı, umarım böyle devam eder. Takımı çok iyi sırtlıyor..

Montolivo ya lafım dahi yok, Roma maçında 4 asist yaptı

Çok iyi oynadık ancak savunmada çok hata yaptık.

Abbiatti gibi bir kaleciye sahipseniz 10 - 0'dan bile maç dönebilir. Yoluma Amelia ile devam edeceğim zaten bunu yapıyordum neden Abbiatti'ye döndüm onu da bilmiyorum.

Taktikten çok umutluyum, alıştıkça daha iyi olacağız..

Mükemmel oynadığımız bir maç ve ne zaman bir oyuncum çok iyi oynamaya başlasa sakatlıklar onu da yanına alıyor.

Taktiksel değişim gol atma açısından işimize yaradı, 2 maçta 6 gol bulduk.

Alıştım artık sakatlıklara, sağlık olsun. Takımda göz mü var anlamadım gitti yahu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu taktik ve oyuncular bize çok uydular.

Robinho bazı maçlarda çok iyi bazı maçlarda ise rakip savunmalar karşısında eziliyor. O zamanlarda Balotelli yedek klübübesinden kalkıp oyunu hareketlendiriyor..

Taktiksel olarak da düzeldik ancak iyi gidişimizde peşimizden sakatlıkları da çekiyoruz.

Montolivo da sakatlanan oyuncuların arasına katıldı. Yakında kulüp binasına ek -revir- isteyeceğim..

Çok rahat bir maç çıkardık, eksiklerimiz olmasına rağmen tahmin ettiğim kadar zor geçmedi.

Orta alan bir bütün olarak oynayınca rahat geçilmiyor ve daha az gol yiyoruz.

En önem verdiğim olaylardan birisi gol yemek, gol atmaktan daha önce geliyor benim için. Çok gol atmak gibi bir amacım asla olmadı ancak az gol yemek ve az savunma hatası yapmak çok önemli..

Rakip savundu biz yüklendik, Robinho çok ezildi rakip savunmaya karşı ve net bir pozisyonu da atamayınca Balotelli'yi oyuna soktuk..

Hemen ceza alanını karıştırdı ve biz de bu kaostan yararlanarak gollerimizi bulduk.

Sakatlıklar hariç her şey istediğimiz gibi gidiyor..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri