Diğer Maç : Romanya 2-0 Macaristan
Diğer Maç : Romanya 2-0 Macaristan
Ardaya bak be aslanim benim
Topa Sahip Olma
Türkiye %75
Andorra %25
Umut Bulut süper gol !
2-0
obaa umut atti 2-0
41' Nikolas Sarı Kart
42' Gökhan Töre az farkla dışarı.
Umut'a bilerek dedim öyleGol atsın diye
![]()
kafasina degmese oda gol![]()
45' İlk yarıya +1 uzatma verildi.
45+1 Topal'ın sert şutu direkden dışarı
İlk Yarı Sonucu Türkiye 2-0 Andorra
Goller; Umut![]()
Ben inanıyorum romanyanın macaristanı yenecek olmasıyla artık
Bu Nuri'ye ileri çıkma emrini kim veriyor bilmiyorum ama Topal'ın oynadığı maçta Nuri'nin oynaması çok abez kaçıyor bu bariz ortada.
Adam gram hücuma destek vermiyor , verse o tarz şutları deneyecek. Topal'ın bile direkten dönen topu var..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Dostum maç zaten starda herkes izleyebiliyordur diye tahmin ediyorum, macı anlatmanın gereği nedir..
Maça gelirsek, takım ilk yarının son 15-20 dakikasında ritmini buldu ve hızlı iyi bir oyun oynadık. Burak çok formsuz. Umut bu formuyla ligde de Burak'ı keser, kesmeli. Nuri her zaman ki gibi takımı yönetmeye çalışıyor oynamadan. Daha fazla top almalı, daha fazla dikine oynamalı yoksa teknik direktör gibi takılıyor orada sen sunu yap sen sunu yap diye ki bu da bizi bir kişi eksik oynatıyor. Gökhan Gönül sakat gibi geldi bana bilmiyorum ama tam performansını veremiyor sahaya. Takım oldukca iyi görünüyor. Korkak oynamamamız ve sürekli atağı düşünmemiz göze en cok carpanlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galiba oyundan birtek ben memnun değilim. Tabiki milli takımın durumunu göze alınca iyi ama hızlı oynamada sorunumuz var. Bu oyun Andorra için gayet yeterli ama Romanya maçında bu tempoda pozisyon bulabileceğimize inanmıyorum. Umarım oynadıkça daha olgun ve tempolu ataklar geliştiririz ve Burak Umut ikilisinin de uyumlu olduğuna inanmıyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Son derece istekli bir milli takım var,kişisel olarak ayrı bir performans yok iyi veya kötü ancak takım olarak iyiyiz bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beyler olur mu olurBenim kendi kariyerimde aldığım skorlar çok benzerlik gösteriyor şu anki milli takımla
Mesela bakın dışarıda Romanya'ya 3-2 yenilip içeride 0-0 berabere kalmışım, Macaristan'a dışarda 3-2 yenilip içerde 4-2 yenmişim, Diğer mağlubiyetim de Hollanda'ya 1-0
![]()
Oyun olarak çok iyi değiliz. Umut'un bence 2. yarı çıkarılıp yerine Oğuzhan'ın girmesi lazım. Forvet arkası oynar. Bence Umut'tan daha iyi top tutar ve Burak'a attırabilir. Şimdi Romanya 13 puana bizde 10 puana çıkıyoruz. Salı günü onları yenersek puanlar eşitlenecek. Bu durumda Andorra maçıda önemli. Şimdi biz 3 atarız adamlar 5 atar böylece avantaj onlarda olur. Bu maçta farka gitmeliyiz. 3-0 bitse şahane olacaktı....
dogru oyle ahim sahim degiliz ama rakipte 11 kisi kale onunde fazla birsey beklememek lazim asil macimiz romanya maci bizim..
nurinin yapması gereken işleride arda yapıyor oyun kurma oyunu açma falan![]()
Kral atti 3-0
umut attı 4 oldu
Gökhan Töre ve Umut yardırdı bugün resmen. Bilhassa bu 2'linin futboluna hayran kaldım. Töre, az önce çıktı.
arda atti muthissin be abi ya muthissin.