Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

21 87.50%
  • Berabere biter

1 4.17%
  • Andorra kazanır

2 8.33%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 112 arası toplam 112 sonuç

Konu: Türkiye - Andorra | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda,Gökhan Töre ve Umut tartışmasız fark yaratan isimlerdi.Fatih Terim'de çok güzel bir şekilde döndü.

Kaç yıl sonra 3'ten fazla gol attık bilen var mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gökhan töre, Arda, Umut ve Gökhan Gönül çok iyi oynadılar. Diğerlerini konuşmaya gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Hakan'ın milli formayı giymesi güzel oldu. 6 maçlık uzun bir periyotta 7 golde kalmıştık 1 maçta 5 gol atınca çok iyi oldu çok da güzel oldu

Yalnız Olcay bence yeterince iyi değil. Bu sene form düşüklüğü var onda ve eski formunu yakalayana kadar çağırılmamalı.

Gökhan Töre Beşiktaş'a geldiğinden beri çok büyük değişim geçirmiş hayran kaldım Eskisi gibi cimri değil.

Sağ kanadı çok etkili kullandık, Gökhan tam formunda olsa 6-0 7-0 olabilirdi.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Arda,Gökhan Töre ve Umut tartışmasız fark yaratan isimlerdi.Fatih Terim'de çok güzel bir şekilde döndü.

Kaç yıl sonra 3'ten fazla gol attık bilen var mı ?
    Andora'ya karşı nasıl bir kritik yapıyorsun. Gelen geçen 3-4-5-6 atıyor zaten. Asıl maç Romanya ile.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hoca şimdiden farkını belli etti diyebiliriz.Andorra tabii ki ölçü olamaz ama şimdiden takımda değişme gördük Gökhan Töre ve Umut maçın yıldızlarıydı şüphesiz.Romanya'nın da yenmesi iyi oldu Macarlar'ı beraberlik istiyorduk olmadı ama en azından Romanlar yendi şimdi Salı gününe odaklanmalıyız o maçı yenersek büyük iş başarmış olacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Andora'ya karşı nasıl bir kritik yapıyorsun. Gelen geçen 3-4-5-6 atıyor zaten. Asıl maç Romanya ile.
    Kritiği sen yap ben kafamı yormam.Ben takım ayırt etmeden oynanan oyuna bakıyorum.Çok değil 6 ay önce Andorra'ya 2 tane golü bile Selçuk'un mükemmel frikiği ve Arda'nın üstün çabalarıyla Burak'a attırmasıyla kazandığımız zor bir galibiyet görüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu sağ kanat çok can yakar bence, özellikle Gökhan Gönül form tutarsa ve Töre ile iyi anlaşırlarsa harika bir kanat olur. Nuri'yi yine beğenmedim daha bir tane bile iyi milli maç performansı yok adamın, Topal Nuri'den daha ofansif oynadı. Umut, Arda ve Töre iyi oynadılar ama daha temopolu oynamalıyız. Umarım bu başlangıç olur Romanya maçında daha iyi oluruz, önemli olan skor ama iyi futbol oynamadan da skor alınmıyor.

Nesil
    2006

Bu maç sadece moral maçı idi, eğer Romanya'yı yenersek anlamı olur şuan hem Macaristan hem Romanya'ya göre averajımız iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Umut maça çok geç adapte oldu, ilk 20 dakika sahada adını duymadım.

Nedense 10 tane de gol atsa ben Umut'a güvenemiyorum, karşı karşıya özellikle Umut gördüğüm en telaşlı forvet direk kalecinin üzerine vuruyor..

Yine de güzel oynadık ben oyunumuzu sevdim, takım bir şeyler yapmak istiyor. Bu maç tabii ki kısas olamaz ancak kıyas olur, diğer Andorra maçı ile kıyaslayınca aradaki fark kesinlikle çıkıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Maçtan önce 5-0 gibi bir skorla yenceğimizi söylemiştim.Maça gelirsek; İlk yarıda sadece son anlara doğru atak yapabilmeye başladık.Yani kötü oynadığımızı söyleyebilirim.Ancak ikinci yarıda çok daha istekli bir milli takımımız vardı.Ve bunun meyvesini de almayı başardık.Şimdi önümüzde çok kritik Romanya maçı var.Maçı izlemedim ama Romanya 3-0'lık Macaristan galibiyetiyle gözümüzü korkuttu.

Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Selçuk İnan takım kadrosuna mı alınmadı yoksa bu maç soğuk algınlığından mı oynayamadı?Yani Romanya maçında oynayabilecek mi?
    Last edited by bilmania : 07.Eylül.2013 at 00:23 Reason: Sana ne?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Hoca Selçuk İnan'ın Romanya maçında oynayabileceğini söyledi,herhalde hasta oldu.

Romanya maçında muhtemelen Nuri'nin yerine oynayacaktır Selçuk. Umarım Selçuk-Nuri ikilisini denemez Fatih hoca.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mehmet Topal'a karşıydım ben ancak beni yanılttı sağ olsun,hem Gana maçında hem de bu maçta gayet iyi bir performans sergiledi.Yanına Selçuk'da gelince çok daha etkili bir ikili olabilirler.Romanya maçı için katılıyorum,Nuri yerine Selçuk yeter.Belki Burak ve Umut ikilisinden birini oturtur ve Alper'i ilk 11'e koyarak orta sahayı üçleyebilir hoca ancak en mantıklısı aynı dizillişte,Nuri yerine Selçuk gibi gözüküyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Nuri bu maç çok harika oynamadı mı ?
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

defansif açidan iyiydide hucumda 0 di bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre çok iyi oynamadık. İyi oynadık diyebileceğimiz, maçın ikinci yarısının belli bölümleriydi. Kilidi açamıyoruz. Çok çağ dışı bir futbol oynuyoruz her zamanki gibi. Kulüp takımlarımızı beğenmiyoruz ama orda yabancılar sırtlıyorlar bu anlamda takımları. Milli takımda maalesef oyun anlamında götürecek adam çok az. Üstelik takım kaplumbağa gibi oynuyor. Adamlar açık oynasa tamam yavaş oynasakta sorun olmaz o kadar ancak kapalı takımlara karşı yavaş oynayınca kilidi açması zor oluyor. Olmaz olmaz değil ama çok zor durumumuz. Romanya'yı deplasmanda yeneceğiz. Macaristan'ın en kötü berabere kalıp puan kaybını bekleyeceğiz. Eğer Estonya bugün kazansaydı ciddi ciddi potaya giriyorlardı. Bu seferde Estonya Romanya'yı yenmemiz halinde daha bi iştahla oynayacaktı bize karşı. Hollanda bugün maçta değildi. Zaten bitirmişler kafalarında. İş son maça kalırsa o gazla bence Hollanda fazla sorun olmaz bize. Zaten Andorrayı yenip bitireceklerdir. Salı günü Biz Romanya'yı yenelim diğer maç ise berabere bitsin. En mantıklısı.

Nuri'nin yerine Selcuk gecer buyuk ihtimal Romanya macinda.. ve yine 4-4-2 cikariz bence veya Burak yada Umut'u cikarip yerine bir orta saha daha alir Fatih hoca.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gruplardaki en kötü 2.nin play-off hakkı yokmuş. Doğrudan eleniyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Grup B ve Grup E ikincilerinin puanları da maksimum 19 oluyordu yanlış hesaplamadıysam. Kimin en kötü 2. olacağı henüz belli değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

En kötü ikinci durumunda da takımların grup sonuncularıyla yaptıkları maçlar kısasa alınmıyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O halde Lüksemburg'a acımamak lazım ancak önce Romanya'yı devirmeliyiz...

Cool

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    O halde Lüksemburg'a acımamak lazım ancak önce Romanya'yı devirmeliyiz...
    Lüksemburg mü

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri