1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: 2020 Olimpiyatları Tokyo

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şöyle bir şey da var. Eğer Tokyo alırsa saat farkından dolayı müsabakalar saçma sapan saatlere denk gelecek. Avrupalılar bunu istemez.
    İtalya Tokyo diyor, 2024'e aday oldukları için; ama geri kalan 43 delege bizi destekleyebilir. Sonuçta hem ülkelerin maliyet hesapları hemde tv gelirleri yüzünden İstanbul denilebilinir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    İtalya Tokyo diyor, 2024'e aday oldukları için; ama geri kalan 43 delege bizi destekleyebilir. Sonuçta hem ülkelerin maliyet hesapları hemde tv gelirleri yüzünden İstanbul denilebilinir.
    İtalya niye öyle bi cinslik yapıyor

Gelişmişlik açısından Tokyo bizden kat kat daha önde. Ama ben zaten bu oylamanın adil olduğunu sanmıyorum. Üstteki kişiler nereyi istiyorsa orası seçilecek. Çok büyük paralar dönüyor. Öyle 94 kişinin bi tuşa basmasıyla olacak işler değil bunlar. İşin süs kısmı orası.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İtalya niye öyle bi cinslik yapıyor

Gelişmişlik açısından Tokyo bizden kat kat daha önde. Ama ben zaten bu oylamanın adil olduğunu sanmıyorum. Üstteki kişiler nereyi istiyorsa orası seçilecek. Çok büyük paralar dönüyor. Öyle 94 kişinin bi tuşa basmasıyla olacak işler değil bunlar. İşin süs kısmı orası.
    Zaten oraya o kişiyi koyanlar üstte ki kişiler, öyle hadi ben o komiteye gireyim diye giremezsin. Adam bana çalış diye oturtuyor seni oraya. O baştaki iki üç kişi kimi isterse o kapar.

Mesaj Yetkileri