Sayfa 1056 / 1204 İlkİlk ... 565569561006104610541055105610571058106611061156 ... SonSon
31,651 ile 31,680 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Kanıt gösterse dahi bisey cıkmaz is galatasaray olunca herkes bakıyorum bir anda üsüsüyor ama kendi klupleri yapsa etik metik dinlemezler
    Neden saldırma ihtiyacı duyuyorsun ki ? ABOOO muhtemel olacaklardan bahsetmiş. Eee artık yorumda mı yapmayalım ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ogulcanin menajeri demis ki togutay yarar ; FIFA kurallari geregi 18 yasindan kucuk profesyonel olmamis bir futbolcu ailesinin ikamet ettigi sehrin takiminda oynayabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lisans işlemlerinde içtüzük bağlayıcıdır. Böyle bir kuralı da ilk defa duyuyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O kadar FM oyuncususun,amatör bir genç futbolcu ile sözleşme imzalıyorsan,kulübüne ancak yetiştirme bedeli ödersin.Transfer dönemi kapanmadan Oğulcan ile anlaştık diye biliyorum ben,sözleşme imzalanmış olma ihtimali yüksek.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ogulcanin menajeri demis ki togutay yarar ; FIFA kurallari geregi 18 yasindan kucuk profesyonel olmamis bir futbolcu ailesinin ikamet ettigi sehrin takiminda oynayabilir.
    fifa bunu gerçekten kural mı yapmış yoksa togutay denen adam milleti mi yiyor?

saçma...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kendileri şike yapmiş takımların taraftarlar oldukları için bundan sonra hayatları bizim açığımızı aramakla geçecek.'Aha sizde yaptınız işte' diyebilmek içın.Çok fazla takılmayın yanlış bir şey yaptıysak cezamızı çekeriz sorun yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fifa bunu gerçekten kural mı yapmış yoksa togutay denen adam milleti mi yiyor?

saçma...

arastirmasi sana kalmis menajeri oyle diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kendileri şike yapmiş takımların taraftarlar oldukları için bundan sonra hayatları bizim açığımızı aramakla geçecek.'Aha sizde yaptınız işte' diyebilmek içın.Çok fazla takılmayın yanlış bir şey yaptıysak cezamızı çekeriz sorun yok.
    Aha siz de yaptınız işte değil düzelteyim. "Aha yine yaptınız işte"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aha siz de yaptınız işte değil düzelteyim. "Aha yine yaptınız işte"
    Mahkeme onaylı bir kanıt var mı ? Yoksa hiç boşuna uzatmayalım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BU konuda resmi mesajlar önemlidir. Bursaspor kulübü o bildiriyi ayınladıktan sonra GS'den bu konu hakkında açıklama gelmedi. Ancak sitelerine 2 adet yeni haber eklediler. Yani sitelerini güncellerken Oğulcan'dan bahsetmemeleri de ilginç geldi bana.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    BU konuda resmi mesajlar önemlidir. Bursaspor kulübü o bildiriyi ayınladıktan sonra GS'den bu konu hakkında açıklama gelmedi. Ancak sitelerine 2 adet yeni haber eklediler. Yani sitelerini güncellerken Oğulcan'dan bahsetmemeleri de ilginç geldi bana.
    Oğulcan'a özel bir şey değil. Kartalspor'dan alınan Burak Yılmaz için de bir açıklama yapılmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Oğulcan'a özel bir şey değil. Kartalspor'dan alınan Burak Yılmaz için de bir açıklama yapılmadı.
    Kartalspor Burak konusunda bir açıklama, bir bildiri yapmadı ki zaten.
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amator futbolcular icin yapilmiyor zaten bursaspor niye yaygara koparmis sorun orda bence.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kartalspor Burak konusunda bir açıklama, bir bildiri yapmadı ki zaten.
    Demek istediğim, iki oyuncuyu da aldık ama açıklama yapmadık. Bu Oğulcan'a özel bir durum değil ya da Bursa'nın açıklamasından sonra Galatasaray'ın açıklama yapmaması gibi bir durum yok ortada.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O kadar FM oyuncususun,amatör bir genç futbolcu ile sözleşme imzalıyorsan,kulübüne ancak yetiştirme bedeli ödersin.Transfer dönemi kapanmadan Oğulcan ile anlaştık diye biliyorum ben,sözleşme imzalanmış olma ihtimali yüksek.
    18 yaşın altında amatör oyuncularda transfer için veli ve kulüp muvafakatı gerekli. Kulübu bu evrakı imzalamak için para isteyebilir. Sadece yetiştirme bedeli ile mümkün değil. 18 yaşını geçince olabilir. İzinsiz sözleşme imzalarsan da suç olur. TFF de sözleşmeyi onaylamaz, önce eski sözleşmenin feshi gerekir. Kulübü, muvafakatnameyi imzalamak için sözleşme fesih bedeli, yani bizim tabirimiz ile bonservis bedeli isteyebilir. Fesih işlemi transferde de kullanılması zorunlu bir yöntem.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    18 yaşın altında amatör oyuncularda transfer için veli ve kulüp muvafakatı gerekli. Kulübu bu evrakı imzalamak için para isteyebilir. Sadece yetiştirme bedeli ile mümkün değil. 18 yaşını geçince olabilir. İzinsiz sözleşme imzalarsan da suç olur. TFF de sözleşmeyi onaylamaz, önce eski sözleşmenin feshi gerekir. Kulübü, muvafakatnameyi imzalamak için sözleşme fesih bedeli, yani bizim tabirimiz ile bonservis bedeli isteyebilir. Fesih işlemi transferde de kullanılması zorunlu bir yöntem.
    Tamam,oldu.Yarın kulübe faks çekiyorum siz koskoca kulüpsünüz nasıl yönetmeliğe uymazsınız diye.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hayatımda duydugum en saçma açıklama gelmiş

Ailesinin ikametini aldırırız sorun yok 5tl'ye alıyor muhtar

Burada konu oyuncunun imzası. 18 yaş altı birinin imzası resmi olarak geçerli kabul edilemez.
    O yuzden onun yerine hukuki velayeti kimdeyse o imzalayabilir. Genelde de bu durumlarda oyuncunun babası anası imza yetkisini menajere veriyor noter tasdikli. Amatör lisanslı oyuncularda bonservis olmaz. Profesyonel bir klüp istediği zaman herhangi bir amatör oyuncuya profesyonel sözleşme imzalatabilir. Yetiştirme bedeli olur o da zaten cüzidir.

Kısaca arkadaş demiş ya Bursa'ya para verilmesi lazım falan diye heh işte o para yetiştirme bedeli, amatör oyuncuya profesyonele geçişte, klüp bonservis bedeli belirleyemiyor. Yani hatırlarsan bundan bir kaç sene önce Barca Muhammed Demirci'nin peşine takılmıştı amatör sözleşme ile oynuyordu muhammed. Bjk hemen ileri dönük profesyonel sözleşmeyi yaptı olası bir transferin önune geçmek için. Velisine imzalattı 18 yasına bastıgı anda profesyonel sözleşme devreye girer.

Ayrıca Amatör lisanslı bir oyuncu profesyonel ligte forma giyebilir. O nereden çıktı ?
    17 yaşındaki oyuncular nasıl oynuyorlar üst liglerde ? 18 olmadan profesyonel olamazsın.
    Ya da Serie C ve B deki amatör lisanslı futbolcular ne olacak?

Bursaspor cephesinden çok ilginç bir açıklama geldi...

Kamuoyunun Dikkatine!

Bursaspor Kulübü yaptığı tüm transfer çalışmalarında oyuncuların ve kulüplerin değerlerine önem vermiş ve etik kurallar çerçevesinde hareket etmeye özen göstermiştir.

Altyapısındaki başarılarıyla futbol camiasının dikkatini çeken oyuncularımıza zaman zaman yapılan ve etik olmayan teklifler kulübümüzü derinden üzmektedir.

Bugün bazı basın organları ve sosyal medyada yer alan haberlerde, Galatasaray Spor Kulübü’nün amatör lisanslı oyuncumuz Oğulcan Çağlayan ile ilgili davranışının gerçekle ilgisi olmadığını düşünüyor ve bu konuda resmi bir açıklama beklediğimizi bildiriyoruz. Türk futbolunun geleceği açısından olumsuz örnek teşkil edecek bu tür yolları açmamalarını Galatasaray Spor Kulübü dahil olmak üzere tüm kulüplerimize öneriyoruz.

Saygılarımızla

Bursaspor Yönetim Kurulu
    Ayrıca ben bu açıklamadan hiçbir şey anlamadım. Etik olmayan nokta nedir? Onu paylaşsalar ya.
    GS'da hersey hak hukuk cercevesinde yapılır. Hak hukuk da etik değerlere göre belirleniyor zaten. Yani Bosman kuralını ele alalım hani genelde 6 ay oncesinden birine imza attırdık mı klübü aglıyor ya etik değil etik değil diye peki sen sözleşmesinin son 6 ayına girmiş oyuncuya klübünde kalması ve para kazandırması için baskı yaparken etik mi oluyor ? Ali Turan meselesinde mesela. Gs bosman kuralları cercevesinde imzayı attırırken etik değil etik değil diye aglarken oyuncuyu antrenmanlara almamak etik mi ? 6 ay oncesinden sözleşme yapma riskini göze alamayıp sonra cocuk baskasıyla imzalayınca çocuğa her türlü pisliği yapmak etik oluyor da bosman ile imzalamak mı etik dışı ?

Kısaca geçiniz...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alalim ozman

radyospora baglanan trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Yusuf Erdoğan'ı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediğini söyledi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Juventus maçına kadar acilen birisiyle anlaşmamız lazım. Zaten maalesef o maç facia olacak gibi. Birisi gelse bile o maça hazırlanamamış olacak. Rakibi analiz edememiş olacak. Rastgele oynayacağız.

Birisiyle anlaşmadan niye eldeki T.D'ü gönderirsin ki.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mancini bitmiş... Üşüyoruz imparator..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Mancini gelmiş beyler. Çok zorlamayıp Aykut Kocaman ile anlaşssaydınız pek fark yoktu bence. Dünyanın sayılı loserlarından biri daha ülkemize gelicek.
    Tek avantajı gs için doğru sistemi oynatacak bir hoca, 4 2 3 1. ama ben başarılı olma ihtimalini çok düşük görüyorum türkiye ligi çok zor ve oyuncu ilişkileri çok zayıf bir isim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi bir teknik adam sayılmaz ama loser demek biraz yanlış olur.

mancini gelir umarım

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İtalya da kazandığı başarıları ciddiye almamak lazım. İnter zaten tek tabanca idi. Ciddi ve önemli maçlarda benim hatırladığım hep kayıp yazan bir isim Mancini, ingiltere ve şampiyonlar ligi gibi rekabetin üst düzey olduğu liglerde elindeki imkanlar ile bakıldığında bana göre loser.

Aykut Kocaman'ın da kaç tane kupası, yarı finali var ama bunlar onu kurtarmıyo benim ve çoğu insanın gözünde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Loser kavramını yanlış yorumluyorsunuz bence.Dedikleriniz Mancini'nin başarısızlığı ile ilgili,winner veya loser olmasıyla ilgili değil.Ne olursa olsun 12 yılda 12 kupa alan bir teknik adam loser olmaz.Ortalama her seneye 1 kupa düşüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İnter o senelerde TD'siz olsa gene şampiyon olurdu. Man.City ile ŞL gruplarından çıkamama ve o kadro ile sadece 1 sene " oda QPR kıyağı ile" şampiyonluk alıyorsa sıkıntı var demektir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adama başarılı mı dedim ben ? Aynı Teodosic mevzusuna döndü.Belki de Avrupa'nın en iyi oyuncusu ama loser.Loser olması değiştirmiyor Avrupa'nın en iyilerinden olduğunu.

Mancini de böyle işte,başarısız,kötü bir teknik direktör ancak loser değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    İtalya da kazandığı başarıları ciddiye almamak lazım. İnter zaten tek tabanca idi. Ciddi ve önemli maçlarda benim hatırladığım hep kayıp yazan bir isim Mancini, ingiltere ve şampiyonlar ligi gibi rekabetin üst düzey olduğu liglerde elindeki imkanlar ile bakıldığında bana göre loser.

Aykut Kocaman'ın da kaç tane kupası, yarı finali var ama bunlar onu kurtarmıyo benim ve çoğu insanın gözünde
    Aykut Kocaman niye asagilanmaya calisiliyor her konuda anlamis degilim. Bu kuyruk acisi niye ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aykut Kocaman niye asagilanmaya calisiliyor her konuda anlamis degilim. Bu kuyruk acisi niye ?
    Alex bile başlı başına sebeb. Başarısız, loser birini örnek göstermek gerekince onun adını verince herkes anlıyor o yüzden. 3 temmuzun sonraki yılı hariç yarardan çok zararı oldu hep takımıma.

Mesaj Yetkileri