1 ile 30 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Hocam, kariyerine 5-6 saat önce başladım. 23.00 gibi de soluksuz okudum. Gerçekten bazı kariyerler oldu elbette hatırladığım gerçekten sürükleyici soluksuz. Ama bu kariyerde onlar kadar güzeldi. Turksportal Kariyer Hikayeleri bölümünde "Efsane Kariyerler" diye bölüm açılırsa en başta sizi koysunlar. Football Manager'a hasret kaldığım şu günlerde ilaç gibi geldiniz. Başarılarınız devamını diliyorum. Forza Mantova!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Gözlemci niye yok la ?
    Transfer yapmayacağız alt yapı ekolü mantova

Quote Originally Posted by Amasya_Spor View Post
    Hocam, kariyerine 5-6 saat önce başladım. 23.00 gibi de soluksuz okudum. Gerçekten bazı kariyerler oldu elbette hatırladığım gerçekten sürükleyici soluksuz. Ama bu kariyerde onlar kadar güzeldi. Turksportal Kariyer Hikayeleri bölümünde "Efsane Kariyerler" diye bölüm açılırsa en başta sizi koysunlar. Football Manager'a hasret kaldığım şu günlerde ilaç gibi geldiniz. Başarılarınız devamını diliyorum. Forza Mantova!
    Böyle yorumları gördükçe bende mutlu oluyorum, amaç birlikle eğlenmek keyifli takipler

Mesaj Yetkileri