GÜNDÜZ Nereye gidiyor ?
GÜNDÜZ Nereye gidiyor ?
hocam çoktan seçmişsindir sen takımıda inş türkiyeyi seçmişsindir
Hocam sen Türkiye'yi seçmişsindir inşAllah (:
Milli Görev seni bekler hocam
Umarım Türkiye'yi seçmişsindir..
Türkiye'ye tabiki de=)
Türkiyenin kadrosu nasıl ?![]()
isviçreyi seçsen vatan haini olurdun türkiyedeisviçrede playoff maçında yaşanan olaylardan sonra ezeli rakibimiz sayılır
![]()
Arkadaşlar transfer yapmıyacaz yeaaa diye artizlik yaptıkta bu saatten sonra gerek yok zaten cl'yi alıp mantovayı bırakacağımız için yardır mantova moduna giriyoruz![]()
Türkiye Milli takımını merak edenler vardır kadroya biraz göz attım yardımcının önerdiği kadroyu onayladım hazırlık maçları var o yüzden pek detaya inmeden gurbetçi oyuncularımız iyi gözüküyor.
vay canına kalecimizin değeri 40.5 milyon euro![]()
Belarus, Hırvatistan liginde bizi şampiyonluğa götüren 4-3-3 sistemiyle çok gol atıyoruz fakat son zamanlarda yenilmeye başladık galiba taktik miladını doldurdu 4-4-2 ye geçmeyi düşünüyorum bi kaç transfer harekatı sürdürmekteyiz.
Borsaya bildirdiğimiz 3 transferimiz var.
Köhler 20 Milyon Euro
Angel Jimenez 3 Milyon Euro
Ahmed Khalil 40 Milyon Euro
islam khalil transferi ab statüsüne takıldığı için yatmıştır![]()
vayy ahmed khalil dehşet profil olmuşprdn regen mi o adam
)
2038 nerde düzenlencek ve 2026 2030 ve 2034 dünya kupalarını kim düzenlemiş kim kazanmış merak ettim![]()
ne zaman başlıcan ? ?![]()
Kendimi 5 Dünya Kupasında oynamış Matthaus gibi hissediyorum yalan yok 5 dünya kupası gördük 6.geliyo 2038 Çin'de düzenlenecek.
Last edited by sowkay : 13.Eylül.2013 at 00:27
ingiltere kazanmışgüney kore isviçre final oynamış hay maşallah süprizsiz olmaz yine almanya da regenlerle iş yapmış
sen bi de bu güney koreyle başarılı olamadın
![]()