Basın toplantısında soru çıksa kaç yazacaktransfer günü gibi bi başkan değişimi yapsalar süper olur du 3-4 aday çıksa falan
![]()
![]()
![]()
Basın toplantısında soru çıksa kaç yazacaktransfer günü gibi bi başkan değişimi yapsalar süper olur du 3-4 aday çıksa falan
![]()
![]()
![]()
Recommended player button added in news items for new staff signings
"Ungentlemanly Conduct" renamed "Unsporting Behaviour"
Player position labels link to position section
Revamp to conversation with concerned player over their asking price
Agent fees and pro-rated loyalty bonuses come out of your transfer budget, while contract bonuses come out of your wage budget
MLS reserve league update
Support multiple contract end dates
Bunlarda yeni bilgiler...![]()
FM 14 te beklediğim en önemli değişiklikler 2 tane
1. Maç motorunu inşallah düzeltmişlerdir ve 13 teki gibi kkötü değildir. ( Mesela uzaktan şutu azaltamamak )
2. Transfer Sistemi. Galatasaray ile kariyer yaparken itibarı biraz yüksek ve elit takımlarda oynayan oyuncuları transfer etmedeki zorluk . Oyunda Sneijder'e teklif bile yapamıyoruz ama Galatasaray bir şekilde alabiliyor. Oyunda almak için bizi yorsun pazarlıklar uzun sürsün ne bileyim mesela önce anlaşsın sonra menejeri fiyat arttırma talebi ile bize gelsin biz kabul veya red edelim. Bu tip şeyler olsun ama en azından bir şekilde teklif verebilelim. Bir de bizim oyuncular sözleşmelerinde iyileştirme isterken sözleşmede kazandıklarından 2-3 katını istemesinler de daha makul bir değer istesinler .
Separate staff budget
Where appropriate, supporter owned clubs won't sell to businessmen
Yahu burada türkçelerini paylaşıyorlar zaten
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116183
Sentugo.
hala aral, playstore, d&r gibi yerlere düşmemiş oyun![]()
Açıkcası benim gıcığıma giden bir diğer olay ise hep sıfırdan kariyer başlaması.
Örneğin, bir kullanıcı oluşturuyoruz oyuna başlarken bu kullanıcı ile ne kadar kariyer yaptıysak bunlar keşke kayıt olsa.
Ne bileyim oradan bakabilsek atıyorum 10 tane kariyer yaptım şu kadar kupa almışım ya da en fazla parayı şu oyuncuyu alırken ödemişim gibi.
Kariyersiz bir adamı takımın başına lap diye geçirmek bile gerçekçiliği bozuyor. Ayrıca diğer yaptığın kariyerlerin de bir anlamı kalmıyor maalesef..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kesin korsan oyunlar kaydedilemez hale gelecek bence bu sene. Zaten kırılması 6 ay falan sürüyor bence herkes parasını şimdiden ayarlasın orjinale yönelsin.
Kariyere başlarken oyun bize bi takım verse rastgele ve bizi denese, sanki genç futbolcuymuşuz da yeteneklerimizi göstermemiz istense onun gibi takımı iyi yönetirsek seçtiğimiz liglerden teklifler alsak falan tabi pat diye manu barca istememeliama sanırım bi 5 sene daha olmaz böyle bi şey
![]()
Bir şey dikkatimi çekti. Oyunda milli takım yönetirken bir oyuncuyu kadroya almıyorum. Haber çıkıyor mesela Nuri Şahin milli takıma alınmamasına saygı gösteriyor diye. Oyuncu ile konuşma seçeneğinden destekleyi seçiyorum ve Nuri'nin milli takıma alınmaması ile ilgili bir sürü seçenek oluyor. Mesela: Bu formuyla milli takıma alınmaması skandaldır gibi bir seçeneği seçiyorum. Sonra Nuri bana hak veriyor. Kendi yönettiğim takıma adamı almıyorum sonra kendi aleyhimde bir demeç veriyorum sonra oyuncuda bana destek çıkıyor.![]()
[YOUTUBE="http://youtu.be/gSQlmlClC8U"]Maç günü[/YOUTUBE]
Maç günü videosu
Site editörleri tarafından denenen ilk sürüm ne zaman olur peki bilgisi olan var mı ?
Bır yardım sever arkadas bana sımdı paylasacagım laptopun ozellıklerı ıle fm14 rahat rahat oynayabılecegımı yada oynayamıyacagımı soyleyebılırmı ?
KoduNP300E5C
Ekran15,6" Yüksek Çözünürlüklü (1366x768)
ChipsetIntel HM75
İşlemciIntel® Core™ i3 Processor 3110
İşlemci Çekirdek Sayısı2
İşlemci Hızı2,4 GHz
Bellek2GB DDR3 1600Mhz
HDD320 GB (5400RPM)
Kablosuz Ağ Hızı802.11 bg/n 1X1
İşletim SistemiOrijinal Windows 7® Home Basic (64-bit) /
Orijinal Windows® 8
Ekran KartıPaylaşımlı
Optik OkuyucuDVD±RW DUAL
WebCamVar
Kart Okuyucu3 in 1 (SD, SDHC, SDXC)
USB 2.0Var (3 adet)
Pil Tipi6 Cell , 4400 mah
Bu siteden en ayrıntılı öğrenebilirsin. Sadece yapman gereken arama motoruna Football Manager 2014 yazman.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Benim fikrim ise rahatça oynarsın ama yine de üstte dediğimi yaparsan daha net bir sonuç elde edersin.
Şu yeni oyuncu görevlerini merak ediyorum açıkçası. Yapılacak taktiklerde çok önem arz edecekler gibime geliyor...
Sentugo.
Bu sene sabredebilirsem yılbaşından sonra almayı düşünüyorum. Her oyunda alıştığımız üzre yüzlerce bug oluyor, Şubat transfer yamasına kadar da birçoğu yarım yamalak hallediliyor. Hem indirimlerle çok daha uygun fiyata almak hem de sinir stres yaşamadan rahat rahat oynamak için bekleyeceğim bir süre.
39$ diyorlardı, şuan 49$ gözüküyor benim Steam'de.
Vereceğim ön siparişi bugün-yarın...
Aral Game açıklama yapmıştı geçen seneki fiyat olması için uğraşıldığına dair. Fiyat belli olur olmaz onlarda siparişe açacak. Yani bana kalırsa henüz satın almayın oyunu, Türkiye fiyatını bekleyin.
Screw you guys, I'm goin' home
Bende de şuan 39.99 Dolar görünüyor.
Hollanda'da olduğum için 49,99€ sanırım, neyse satın aldık hayırlı olsun.![]()
Şubat tatili dönemi iyidir iyi 30liraya alırım yine![]()