1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: O Artık Mert..!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nobre Türk oluyor!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Marcıo Nobre de Türk vatandaşı oluyor. Siyah-Beyazlı takımın Brezilyalı golcüsü Nobre, vatandaşı Fenerbahçeli Aurelio gibi Türk statüsünde oynamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetiminin bu konuda ikna ettiği golcü oyuncu için Siyah-Beyazlılar Türkiye'ye genel anlamda faydalı olması ve eğitime katkıda bulunması nedeniyle bu durumdan faydalanmaya çalışacak.

İkinci başkan Murat Aksu'nun da içişleri ile görüşmeler yaptığı ve bazı kanun maddelerindeki açıklardan faydalanarak bu dosyayı önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in imzasına sunacağı öğrenildi.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    Nobre Türk oluyor!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Marcıo Nobre de Türk vatandaşı oluyor. Siyah-Beyazlı takımın Brezilyalı golcüsü Nobre, vatandaşı Fenerbahçeli Aurelio gibi Türk statüsünde oynamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetiminin bu konuda ikna ettiği golcü oyuncu için Siyah-Beyazlılar Türkiye'ye genel anlamda faydalı olması ve eğitime katkıda bulunması nedeniyle bu durumdan faydalanmaya çalışacak.

İkinci başkan Murat Aksu'nun da içişleri ile görüşmeler yaptığı ve bazı kanun maddelerindeki açıklardan faydalanarak bu dosyayı önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in imzasına sunacağı öğrenildi.

adehh beeee

sen nerden buldun bu haberi behhhh????
    dostumsen harbiden muhteşemsin.....
    biz burda neyi tartışıyoz acaba????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TÜRKİYE
    adehh beeee

sen nerden buldun bu haberi behhhh????
    dostumsen harbiden muhteşemsin.....
    biz burda neyi tartışıyoz acaba????
    sen ne diyon arkadasım ya burda konu'nun acılımını yaoıyorum tam olarak bilgi verilmemiş o yüzden söledim

Thumbs down

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    sen ne diyon arkadasım ya burda konu'nun acılımını yapıyorum tam olarak bilgi verilmemiş o yüzden söledim
    konunun açılımına gerek yok kii...
    türk statüsüne geçmek isteyen bi kişinin dosyasının maliyeye gönderilecek hali yok yaa....herhalde ahmet necdet sezer e gidecek.....

Mesaj Yetkileri