Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sene sonu kim yollansın

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Tello

5 35.71%
  • Causic

3 21.43%
  • Kamara

2 14.29%
  • Bienvenu

3 21.43%
  • Diğer(Yorumdan belirtiniz)

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Es-Es Şampiyon|2.sezon|Transfer Dönemi

Hybrid View

hocam belki komik gelicek ama bienvenüde çok iyi bir forvet benim fenerbahçe kriyerimde oyuna sonradan girmeleriyle bile ligde 19 gol atmıştı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Emenixe View Post
    hocam belki komik gelicek ama bienvenüde çok iyi bir forvet benim fenerbahçe kriyerimde oyuna sonradan girmeleriyle bile ligde 19 gol atmıştı
    estağfurullah niye komik gelsin ama çift forvete döndüğümden beri kamara necati ikilisi çok iyi çok şükür bir sakatlıkta yok o yüzden bozmam kolayına kupa maçında bertulle beraber onu koyuyorum ama daha siftahı yok ne yazıkki
    Edit:Milli Maçın durumuna göre paylasıma baslarım baktık maç elden gidiyo paylasım hemen gelir yoksa maçtan sonra paylasıcam anlayısınız için teşekkür ediyorum

Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Emenixe View Post
    Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla
    Ben aklımdaki 3 oyuncuyu koydum oraya takip edenler en çok kimi isterse onu alıyorum yani orda atıyorum baki mercimek olsaydı(Amacım küçümsemek değil) en çok oyu o alsaydı onu alıcaktım yani suan rincon bir adım önde

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Arkadaşlar anketi kapatıyorum şimdi Rincon için girişimde bulunucam o olmazsa N'diaye o olmazsa jali şeklinde gidicek ilginiz için teşekkür ederim paylaşımlar birazdan geliyor

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Jorqueranın sözleşmesini yabancı kontejyanı yüzünden fesh ettik Rincon hayırlı olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kupada yine turu uzatmalarda atlıyoruz.Rincon ise ilk maçına çıkmış oldu 7.20 ortalamayla oynaması ise güzel bir olay oldu.

Mesaj Yetkileri